NUJNO love problem !!

Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
NUJNO love problem !! 18.9.2010 13:22
fse se je začelo tko da smo bli z enim tipom skup na morju.. pa tam me je skoz neki božo paa tko.. pa polubla sva se..
in ko smo pršli domo mi je povedu da je vame in zdej že 2 tedno vema to in si piševa pa use.. sam nisma skup....
in mi je enkrat reku da me more neki vprašat sam bo počaku do takrat ko se boma vidla Very Happy
in dan grema vn .. na pijačo .. in mene je ful strah k nevem kaj se boma pogovrjala pa tko.. pa nikol še nism mela fanta in se bojim da bi vse zasrala... aja pa kak naj odreagiram če me bo uprašo.. pa ko ga bom vidla a ga nej objavem al sam pozdravim.... hvala za nasvete Wink

pa sori če je že taka tema bla Very Happy
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: NUJNO love problem !! 18.9.2010 13:28
Pupika pravi:
fse se je začelo tko da smo bli z enim tipom skup na morju.. pa tam me je skoz neki božo paa tko.. pa polubla sva se..
in ko smo pršli domo mi je povedu da je vame in zdej že 2 tedno vema to in si piševa pa use.. sam nisma skup....
in mi je enkrat reku da me more neki vprašat sam bo počaku do takrat ko se boma vidla Very Happy
in dan grema vn .. na pijačo .. in mene je ful strah k nevem kaj se boma pogovrjala pa tko.. pa nikol še nism mela fanta in se bojim da bi vse zasrala... aja pa kak naj odreagiram če me bo uprašo.. pa ko ga bom vidla a ga nej objavem al sam pozdravim.... hvala za nasvete Wink

hej.
to je tut mene skrbel, ka se boma pogovarjala k sm šla wen, ampak pol je šlo use kul, pač mal sma se spraševala pač nwm, če se s čim ukvarja al pa kej tazga.
ja če te bo uuprašu, pa da ti je ušeč, mu boš pomoje tk rekla JA, tk da mu pol kiss prlimi na ustnce.
bolš je če ga objameš. Wink
VELIK SREČE !* lepo se imejta!
Re: NUJNO love problem !! 18.9.2010 13:44
just me pravi:
Pupika pravi:

hej.
to je tut mene skrbel, ka se boma pogovarjala k sm šla wen, ampak pol je šlo use kul, pač mal sma se spraševala pač nwm, če se s čim ukvarja al pa kej tazga.
ja če te bo uuprašu, pa da ti je ušeč, mu boš pomoje tk rekla JA, tk da mu pol kiss prlimi na ustnce.

hvala... uf.. saj če že vse vema en o drugm -.-
upam da bon lahka sploh kako besedo vn z sebe spraula.. Very Happy
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: NUJNO love problem !! 18.9.2010 14:07
Pupika pravi:
just me pravi:
Pupika pravi:

hej.

hvala... uf.. saj če že vse vema en o drugm -.-
upam da bon lahka sploh kako besedo vn z sebe spraula.. Very Happy

aja, uh, sej boo. .
to se je men tut zdel, da bom tk skos tiho k nwm ka naj bi powedla pa k sm sramežliva pa to. sam pol je šloo. xD

užiwajtaa
Re: NUJNO love problem !! 18.9.2010 21:19
jaaaaaaa.. sma uživala.. no fsaj jas...
in ja uprašu me je in sma skup ;$
hvala za nasvete Cool
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: NUJNO love problem !! 19.9.2010 1:04
jz kle sploh nism widu blema.. pa dost preweč se sekirate.. hah just go with the flow..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.