kak nasvet za suhe lase?? prosim!??

saaaraaa • Od: 5.9.2010 • Prispevkov: 41
kak nasvet za suhe lase?? prosim!?? 15.9.2010 17:20
no.. js mam full suhe lase in me zanima kej nrdit da nebi mela tko suhih??

sm probala uporabljat šampone proti suhim lasam in različna olja..
prosim če mi kdo pomaga če ve kej

huala usem
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: kak nasvet za suhe lase?? prosim!?? 15.9.2010 19:45
tk na rahl si jih zmoč pa bo
Re: kak nasvet za suhe lase?? prosim!?? 15.9.2010 20:24
Underberg,šala na mestu sam najbrš veš kaj je hotla in...ni fajn pomojem xD. =D.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: kak nasvet za suhe lase?? prosim!?? 15.9.2010 20:41
sori...pejt u lekarno al neki pa ti nej mal povejo
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: kak nasvet za suhe lase?? prosim!?? 16.9.2010 16:04
jst mam tut suhe lase, pa zlo občutlive in uporablam johsons baby shampoo in je fajn ker vlaži lase, drugač je pa elseve dobr samo morš uzet unga za suhe lase- šempon in balzam. to pravim iz izkušenj ker sem že čist vse možno probala za lase in mi kr pomaga. Very Happy no pa vso srečo s tem!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.