pore!!!!!• pupaa94
• Od: 15.3.2009
pore!!!!!
11.2.2010 19:25
buc buc... amm ja jst mam en problemčk in sicer tko po nosu pa še ke po faci se mi delajo take macene pikice črne res da so še male ampk bol rpet ukrepat kork pa prepozn ammm to so baje pore in ma kod predlog kk se to znebit?
pilling obraza uporablam redno sam kr nočjo stran pa nč =( • Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: pore!!!!!
11.2.2010 20:22
pore maš povsod po telesu to so ogrci • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.2.2010 22:49
če maš črno so to ogrci ja.. ×D
s totimi pilingi neboš nikamor prišla, najboljše da začneš k kozmetičarki hodit če hočeš brez njih bit, ker drugače nea gre.. ×D res je da boli, ful boli (vsaj mene) samo pač reči si da boš potrpela tiste pol ure pa da boš pol lepša.. ×D drugač pa če boš šla samo 1× nebo nič kaj boljše (razen da jih bo manj) ker ti nea vseh na enkrat stisne.. ampak vedno po nekaj.. pa sama si jh raje nea stiskaj, ker se ti bo jih še samo več naredlo pa še rdeča boš kot paradajz.. =D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • LucQ
• Od: 8.4.2009
12.2.2010 18:02
tisto kremo on garnier si kupi...jst jo mam pa mi ful pomaga...kaj čš tu h kozmetičarki hodt...moja teta je kozmetičarka pa je rekla d mi jih lahku stisne sam nej rajš prvo sz kremo probam klt pa d ji tam plačujem usakič...pa je pač rekla d če mi bo krema pomagala d nej si rajš pol sz kremo mažem...in lej nikol nism šla h njej...ta krema res ful pomaga...
• pupaa94
• Od: 15.3.2009
12.2.2010 19:17
ups jap mal sm zafrknla pore ogrci no kokr kol nima veze važn d vemo za kaj se gre...
pa fullllll hvala bom najprej z kremo probala..=) • myself
• Od: 3.4.2010
15.8.2010 11:46
LucQ pravi:tisto kremo on garnier si kupi...jst jo mam pa mi ful pomaga...kaj čš tu h kozmetičarki hodt...moja teta je kozmetičarka pa je rekla d mi jih lahku stisne sam nej rajš prvo sz kremo probam klt pa d ji tam plačujem usakič...pa je pač rekla d če mi bo krema pomagala d nej si rajš pol sz kremo mažem...in lej nikol nism šla h njej...ta krema res ful pomaga...
kaka krema pa je too?! • eetaqEVA
• Od: 29.10.2010
1.11.2010 14:57
Jas sem tut mela s tem težave kar nekaj časa, ampak potem sem začela redno uporabljati pilinge, kerme, tut nočne kreme. Babica mi je tut rekla naj probam s limono, da si jo nanesem na obraz. Hodila sem tudi več v naravo, pravijo da je koža bolj zdrava če diha pa take stvari. Uravnotežila sem prehrano, pazila da nisem pod stresom in nisem rabila nobene kozmetičarke, te dandanes kar zarčunajo.
• Pačupa
• Od: 7.5.2010
1.11.2010 17:46
uporabli kreme pa to xD pa idi k kozmetičarki lahko pa si tudi sama stisneš samo ne z nohti ampak z blazinicami pa robček si vzami pa ga primi z prstoma (saj veš kaj mislim) da se pol to ne prenašaš na druge dele obraza, pa preden začneš stiskat si navlaši kožo da bo mehkejša da bo lažje ven šlo! xD =P_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.