prviič !;O

enapač • Od: 5.7.2010 • Prispevkov: 37
prviič !;O 5.9.2010 19:03
žiujo.vem da je blo že zlo velik tem na to temo ampak v nubenem komentarju nism dobla točnga odgovora pa če mi lohk zj pomagate prosm Smile
1.js sm s fantam skupj 1 let.. stara bom zdj 14 in swa se pogovarjala da se bova dala dol zj kmau .in mam 2 uprašanja Smile

-šla bom k ginekologinji.sama.s frendico.in a mi res predn nism 14 stara nebo dala kontracepcijskih tablet '? :O ( in nimam še menstre)

- sploh še nimam menstruacije.A to kej upliva na jemanje kontrracepcije. in ali bom stoposto zaščitena če bom jemala tabletke ,meu bo kondom? Smile
huala za odgovore.Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: prviič !;O 5.9.2010 23:32
jao razmišlej mal no.. če ma on kondom ti še menstre ne pol že 2. ne rabš tabletk.. najprej: če sprema ne pride vate (to je ena izmed nlog kondoma) pol nmorš zanost.. drugič: če še nimaš menstre maš pol najbolšo kontracepcijo kar ih lahk maš..

sry wem sliš še mal grdo ampk mi gre že mjćkn n jetra.. dejte mal razmislt..
ok ja wem d je prwič sam sj ni to taka kwantna fizika..
Re: prviič !;O 6.9.2010 15:18
ok lahko rečmo da je do okol 18. leta ok 20. kondom čist dovolj po teh leti pa običajno samo tabletke ...
saaaraaa • Od: 5.9.2010 • Prispevkov: 41
Re: prviič !;O 6.9.2010 17:32
ej!! razmisli br dobro prosm predn se u to spuščas kr čne ti po pol res žau!!!

a se ti ne zdi malo prehitro za tvoja leta???!!! MENI SE ..
..in kolk je tvoj tip star? če smem prašat

PREMISLI
Diablo • Od: 14.10.2009 • Prispevkov: 62
Re: prviič !;O 6.9.2010 20:39
saaaraaa pravi:

PREMISLI

Jao ka je z tabo kt da bi bla njen nadzornik pa kt da je to kj takega...

Lej če veš da te nebo nategnu pa pobegnu pa če ti res neki pomen pol dej.

će nimaš menstre ni šanse da dobiš forca, če pa neverjameš pa pejt u merkator pa kupi kondom al pa doma ukradi, lahko pa ti pomaga kšn sošolc Very Happy
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: prviič !;O 7.9.2010 18:43
Pačupa pravi:
ok lahko rečmo da je do okol 18. leta ok 20. kondom čist dovolj po teh leti pa običajno samo tabletke ...

agree.
Re: prviič !;O 8.9.2010 19:33
Diablo pravi:
saaaraaa pravi:

PREMISLI

Jao ka je z tabo kt da bi bla njen nadzornik pa kt da je to kj takega...

Lej če veš da te nebo nategnu pa pobegnu pa če ti res neki pomen pol dej.

će nimaš menstre ni šanse da dobiš forca, če pa neverjameš pa pejt u merkator pa kupi kondom al pa doma ukradi, lahko pa ti pomaga kšn sošolc Very Happy

nategnu p pobegnu XD.. hit&run situacija hehe
Re: prviič !;O 8.9.2010 21:53
ok,sj kul da vprašaš pa to..
sam,lhko bi vedla da dokler nimaš menstre tud nemorš zanost.
tko k je ena že prej rekla ti je to najbolša kontracepcija Smile
tko da tud če nebo meu kondoma in ti ne tabletk nebo panike..pametn pa je useen da
greš h ginekologu.
gl Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.