POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSIM

saaaraaa • Od: 5.9.2010 • Prispevkov: 41
POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSIM 5.9.2010 15:47
ja mam en velik problem .....

mam eno sošolko k vedno use **** in se je lotla mene d sm kao u enga in to je slišu en tip
in me zčnu še on **** in povedu celmu razredu in usem.... tut unemu tipu u kerga nejbi kao bla.. PA NISM! in zdej me usi ****!!

proooosim pomagitemi kej nej nrdim da nej nehajo sej sm jim že rekla da ni res in nej
nehajo ma se niso ustauli in nočem upletat nobenga učitelja al kako odraslo osebo
PROOOOSIIIMM POMAGITEMI kr čene se mi bo pokvarlo celo leto!!!! Crying or Very sad
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSIM 5.9.2010 16:04
sm mela že tako izkušno :/ zarad ene lubosumne osebe, sm zgubla nekoga in mela ceu let ****.
brez veze da se neki trudš dopovedat da to ni res, ker bo sam še hujš. preprosto pust ta folk pr mer, druž se s svojimi frendi.. TI sama veš kaj je res in kaj ne, za ostalo naj te pa briga. vem, da je težko samo rečt, ampak nakonc bojo use laži pršle na dan (; vrjem. po kšnem letu so usi vedl, da se je moja sošolka lagala, ampak zame je šou lajf naprej. nekoga, ki sm ga mela res rada, sem zgubila zarad nje, šele po enem letu je ugotovu, da ji je nasedu. žou je blo prepozn :/ tip se je spremenu in ostou kreten.
ne sekiri se. čis brez veze. ne pust, da ti ena oseba use z-a-j-e-b-e. tvoji pravi prjatli bojo vedno s tabo Wink
Re: POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSIM 5.9.2010 16:22
hvala ti res si lpo napisala
samo bo teško ignorirat ih kr stalno govorijo to u mene in js bi se najrajš kr zjokala
in med poukom samo mislim kdaj bojo nehali.... ma se bom potrudla

hvala še enkrat
CrazyGirl • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 26
Re: POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSIM 5.9.2010 16:26
reč tvoji sošolki če je ona v tistga fanta zalublena al kaj, da jo tok zanima in vsem ukol trobi da si ti vanga... une k te pa zafrkavajo pa pusti pri miru in se bojo ž naveličali in se jim sm smej nazaj ko ti bodo kaj rekli (:
drgač pa ja... taki ljudje ko o drugih širijo neresnice mi grejo pa tk kurac.... pa pm.. a si jim kaj naredo al ka :@
Re: POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSIM 7.9.2010 15:48
nočejo se ustavit... pa govorijo tipu da sm u njega
pa nočm več sploh u šolo hodit..... Crying or Very sad
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSIM 7.9.2010 17:43
saaaraaa pravi:
nočejo se ustavit... pa govorijo tipu da sm u njega
pa nočm več sploh u šolo hodit..... Crying or Very sad

Eh ne obupat =)
[link] (sorry mogo sem)

Lej pač prvo kot prvo a mogoče veš zakaj se je glih na tebe spravla? Pa daj ignoriri jo/ jih pa že bo nekak pa pač druži se z prijatelicami pa ne bit v njeni družbi ali watever

L.P.
Re: POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSIM 7.9.2010 21:20
faak. sam eni ljudje res nimajo kej delat??!! :S joj k mi grejo taki na *****!! :S eh glej. sploh se ne sekiri, ker je to takooo bedno :Ssam ignoreri jo & se bojo itaq naveličali. to punco pa sam od***** ko ti pride bliz..:SS mi mamo eno tako punco u klasu & zdej jo majo/mo že usi za **** in sploh nima frendou .. tako da : pusti jih pa naj delajo kr čjo in kr jim paše . ker use se vrača use se plača!! xSS
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSIM 8.9.2010 19:30
kaj se sploh sekiraš.. nej govorijo.. ti ih sam ignoriri p im ne dajej powoda z to da te še nprej ****.. pol se bojo naveličal k bojo widl d nima efekta pa bojo nehal.. pa sploh a ne pretirawaš mal no?.. d nočš u sql hodt zrt tega?.. se dogaja še kej dost hujšga wrjem.. skensli ih alpa se jim sam smej u faco k te **** p bot čiz tih.. nred se francoza XD..
Re: POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSIM 12.9.2010 21:41
pa ne se obremenjevat s tem!!!
to res ni nč tacga.. to se skor usem zgodi ( tut meni se je )
ti se ne zmenit za nih in deli se ku da jih ni.. takoj pozabijo!!
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: POMAGITE MI PROSIM RES VAM BOM FULLL HVALEŽNA..... PROSI 12.9.2010 22:28
saaaraaa pravi:
ja mam en velik problem .....

mam eno sošolko k vedno use **** in se je lotla mene d sm kao u enga in to je slišu en tip
in me zčnu še on **** in povedu celmu razredu in usem.... tut unemu tipu u kerga nejbi kao bla.. PA NISM! in zdej me usi ****!!

proooosim pomagitemi kej nej nrdim da nej nehajo sej sm jim že rekla da ni res in nej
nehajo ma se niso ustauli in nočem upletat nobenga učitelja al kako odraslo osebo
PROOOOSIIIMM POMAGITEMI kr čene se mi bo pokvarlo celo leto!!!! Crying or Very sad

samo nesmes se sekirat, ignorirej jih pa se bojo slej ko prej navelical pa nehal;) vrjem pomaga
sj vem da je tezko sam se splaca potrudt;)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.