Dejavnosti

Larissa897 • Od: 16.5.2013 • Prispevkov: 4
Dejavnosti 18.5.2013 12:04
Ojla, kako gre? :p
Jst bi vas sam prašala na kire dejavnosti kej hodite...?
jst drgač hodim na dodatno angleščino(mami hoče da u ameriki študuram Question Exclamation )
pol pa še na nemščino pa verouk...
pa nasledn let bi se še na eno dejavnost napisala ker pol ane mi je ful dc doma če mam tok mau dejavnosti in se odločam med španščino in fotografskim tečajem, ker bom nasledn let nehala z nemščino ker je itaq u šoli koker izbirni...
kaj mislte da bi blo bolš, malo za sprostitev fotografski tečaj , al naj grem na španščino k je izjemn lep jezik sam se bojim da bom začela pol nemščino španščino pa anglo mešat... uff...
plis pomagte pa hwala ful u naprej
fajn se mejtee Very Happy
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Dejavnosti 18.5.2013 12:33
ja jz bi na tvojem mestu izbrala fotografski tečaj. kkšn res dobr valda. španščino se lahko načeloma kot use druge jezike naučiš tut na netu + španščina je zlo lahek jezik za naučit se. usaj men. pa sm nekak s tabo na istem. pač učim se angleščino, nemščino pa španščino.
jz bi raj šla na španščino, ker so mi jeziki na splošno ful uporabni, sam kot tečaj se mi bol uporabn zdi fotografski tečaj, če te to res zanima. mislm bol vredn se mi zdi dnar dt za to..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.