ljubezen na daljavo1 | 2 | 3 | >>• lolipop12345
• Od: 25.3.2009
ljubezen na daljavo
23.12.2009 17:04
a mislite da je taka ljubezen mogoča'??
preko msnj-ja sem spoznala fanta ki je tko dobr in še rad me ma... njemu veš da lahko zaupaš, zato ker če mu ne bi bilo za zaupat mi ne bi zaupal najbl žalostnih stvari v njegovem lajfu..... sicer mi je reku daaa me ma fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul rad..in da me še ne ljubi..ampak če bom tko nadaljevala me bo kmau začel... pa vsak dan se zgovarjava po msnju po kamerci...in enkrat se je skor zjokou ampak sem ga potolažila.....reku je da ma samo mene u življenju...da sem ga razumela poslušala..itd...in reku je da bi rad z mano biu do konca živlena...=)..leta 2011 je reku da pride k men za poletje al pa za celo leto...... on mi pomen VSE.... in teh 600 km me že ne bo ločl od njega... edin če bo on tko hoteuu..kar upam da ne......( pliss povejte mnenja....a je mogoča taka ljubezn na daljaovoo ( ubistvu če se bova mela še rada...kmalu ne bbo več na daljavo, ker bom šla k njemu) • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: ljubezen na daljavo
23.12.2009 17:36
kolko si pa te stara, pa kolko je on?
ja, jas mislim da je to čisto kul, ker recimo moja mama je mela enga deda iz dunaja, pa sta se vsaki vikend vidla, tak da pomoje je to fajn ja (: mogoče še celo boljše, da se nerabiš celi dan gledat, ker je logično da nisi vsaki dan dobre volje, pa pač manj krat se verjetno kregaš itd.. če se mata res tak rada, pol le, lahko se vidita čez vikenda, lahko se zmenita da greta na isti dijaški/študentski dom.. (: zaj je ubistvo vse bolj odvisno od vajine starosti ker če sta 13,14 pol malo bolj težko ne (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • lolipop12345
23.12.2009 17:55
PorceLan pravi:kolko si pa te stara, pa kolko je on?
ja, jas mislim da je to čisto kul, ker recimo moja mama je mela enga deda iz dunaja, pa sta se vsaki vikend vidla, tak da pomoje je to fajn ja (: mogoče še celo boljše, da se nerabiš celi dan gledat, ker je logično da nisi vsaki dan dobre volje, pa pač manj krat se verjetno kregaš itd.. če se mata res tak rada, pol le, lahko se vidita čez vikenda, lahko se zmenita da greta na isti dijaški/študentski dom.. (: zaj je ubistvo vse bolj odvisno od vajine starosti ker če sta 13,14 pol malo bolj težko ne (: js sem stara 15 in pou..on bo pa 17... sicer na to nisem nikol pomisnla..ampak maš ubistvu prav... pač da se ne gledava vsak dan in to.... ko bo star 18...čez eno leto ....pride sem.....in potem bom že tud js lhk šla k njemu....drugač še to..on ni iz slovenije. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
23.12.2009 18:00
lolipop12345 pravi:
PorceLan pravi:
ja, jas mislim da je to čisto kul, ker recimo moja mama je mela enga deda iz dunaja, pa sta se vsaki vikend vidla, tak da pomoje je to fajn ja (: mogoče še celo boljše, da se nerabiš celi dan gledat, ker je logično da nisi vsaki dan dobre volje, pa pač manj krat se verjetno kregaš itd.. če se mata res tak rada, pol le, lahko se vidita čez vikenda, lahko se zmenita da greta na isti dijaški/študentski dom.. (: zaj je ubistvo vse bolj odvisno od vajine starosti ker če sta 13,14 pol malo bolj težko ne (: js sem stara 15 in pou..on bo pa 17... sicer na to nisem nikol pomisnla..ampak maš ubistvu prav... pač da se ne gledava vsak dan in to.... ko bo star 18...čez eno leto ....pride sem.....in potem bom že tud js lhk šla k njemu....drugač še to..on ni iz slovenije. vau kera legenda (: ja nevem jas, mami prvo povej, preden pride na vrata trkat (: z njo se najprej zmeni, pa če ti bo rekla da lahko greš, pol itak kul.. meni se zdi to noro no, da malo več spoznaš pa tak, samo se moreš s starši zmenit _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • lolipop12345
d
23.12.2009 18:40
PorceLan pravi:
lolipop12345 pravi:
PorceLan pravi:
ja, jas mislim da je to čisto kul, ker recimo moja mama je mela enga deda iz dunaja, pa sta se vsaki vikend vidla, tak da pomoje je to fajn ja (: mogoče še celo boljše, da se nerabiš celi dan gledat, ker je logično da nisi vsaki dan dobre volje, pa pač manj krat se verjetno kregaš itd.. če se mata res tak rada, pol le, lahko se vidita čez vikenda, lahko se zmenita da greta na isti dijaški/študentski dom.. (: zaj je ubistvo vse bolj odvisno od vajine starosti ker če sta 13,14 pol malo bolj težko ne (: js sem stara 15 in pou..on bo pa 17... sicer na to nisem nikol pomisnla..ampak maš ubistvu prav... pač da se ne gledava vsak dan in to.... ko bo star 18...čez eno leto ....pride sem.....in potem bom že tud js lhk šla k njemu....drugač še to..on ni iz slovenije. vau kera legenda (: ja nevem jas, mami prvo povej, preden pride na vrata trkat (: z njo se najprej zmeni, pa če ti bo rekla da lahko greš, pol itak kul.. meni se zdi to noro no, da malo več spoznaš pa tak, samo se moreš s starši zmenit sj oni že vejo xd • MilosR
• Od: 16.6.2009
23.12.2009 20:25
600 km je pa res mala malca. Res se lahko vidta enkt na tedn al pa dva. Če sta si res všeč pa se ujameta bo šlo. Moja punca je skor 9000 km stran in je nism vidu skor pol leta. Sva bla pa prej pol leta skp in se mava ful rada, tko da se nekak da sfurat.
• lolipop12345
f
23.12.2009 20:51
s kje pa je tvoja punca če je 9000 km'?
zj mi je že kr lažje..hihi... ko vem da nisem edina xd • MilosR
23.12.2009 21:55
S Kitajske. Sj jo res ful pogrešam, ampak prežvet se pa da. Itak, da nisi edina. Je pa res, da včasih preveč pričakujemo od človeka k ga še nismo vidl. Upam, da se ti izide:)
• TheSecondOne
• Od: 20.9.2009
25.12.2009 23:01
Pa kakšne mate otroc. A preveč filme gledate. Kaka daljava?? Pa niti vidla ga nisi. Pa kak dijaški pa a ste vi normalni. Okej jaz do tega nimam prav lepega mnenja, kar ste lahko že opazili... Ampak to se mi zdi noro. Zakaj bi tratil čas z neumnimi zvezami na razdaljo, če so v Sloveniji popolnoma v redu fantje? In potem ko bosta kak mesec živela skupaj, boš opazila vse njegove navade, ki te motijo in preprosto ti nebo več všeč.
• JUSTaKID
• Od: 28.12.2009
• Kraj: nekje daleč XD
...
28.12.2009 15:34
Živjo. Jaz bi samo povedala... da nevem, če je to "zveza" prek msn... men se zdi to malo neumno (pa ne zdaj bit jezna... Zato ker... 1. neveš kaj dela, ko ni na msn, mogoč lepo osvaja punce (kar pa mislim, da ni nič narobe, ker vi2 še še itak nista vidla al kak... kolko sem razbrala), mogoče že ima punco (kaj te veš, če človeka ne poznaš), ali pa tretja varjanta, da nima kaj za delati pa se pač meni z tabo na msn pa mogoče nena samo tebi piše rtm, ampak kakšni drugi... tega ne moreš vedeti! 2. rtm lahko napišeš vsakemu tud, če ga nimaš rad (ne pravim, da te nima, ampak veš koliko fantov men napiše rtm pa nea zaj tega vzemi, da se hvalim al pa kaj!, ko grem dol z msn.. (ok, baj, papa, rtm, mwa, nočko)... to si napišemo kr smo prijatli... morda ti napiše iz istega razloga, ker si ti njegova prijateljica (dopisovalna prijateljica?) 3. nevem ni men nekak mogoča ljubezen na daljavo... to z msn-ji... še z fantom, ki si tak skupaj, da hodita ven pa to pa se vidita vsak dan še pri njemu neveš kaj dela, ko tebe ni zraven, tak, da nena maj prevelikih upov! Manj boš upala, manj boš razočarana! ... sicer pa je to le moje mnjenje... boš že videla kak se bo pr teb razpletlo! Lep pozdrav! • LonaaLoveSummer
• Od: 12.8.2009
28.12.2009 22:54
Love prek msn-jaaa NKOL VEČ
sicr ies nism tko mela zvezeee prek msnja...ampak an cela zgodbaa Jst pa moia bff sva šle mal vn pa srečava ene 2 tipa k se že poznamo (jst nih poznam pa oni mene sam moiiee bff pa ne) poj je biu pa un kr ubseden k sva pršle dam pa jst se prjavm na msn on mene klikne pa napiše ko mam una msn k je bla zravn tebe? jst no uprašam če loh dam in sm dala....poj kao neki bla zveza ( ne je dol visel xD) poj se pa kr nenkrat on začne ment u sexu kr kdaj bova midva ona to men pove,,,,,,,pa FaQ noo kr tip ubseden k se 1 x vidš pa poj rekla d to zano ni bla zveza (k res ni bla) on pa še kr a mi daš možnost....tok d jst vm udsvetujm to....pa kokr je rekla JUSTaKID so razne prevare.....tut po kamerci...toj loh negov/njen frend/ica • sannii
• Od: 12.5.2009
30.12.2009 16:30
noo js pa mam podobno iskusnjo tud sm spoznala nekoga k mi reess pomeen USE prek msnja...to je blo res prvic k nikol prej nism zaupala pac netu pa to pa dodajala ksnih neznanih pac kaj ves kdo je too in kaaj hoce od tebee mas ful raznih folkov defektnih ampk pr njemu sm nekak cutlaa da je ful uredu in jaa tud zaljubilaa sm see iin usee je blo prelepoo ampk mi2 svaa to prenesla tud u resnicnoost iin svaa zdeej skupii iin rees prelepooo <3
tkoo da pac ce mas ti njega res raadaa in ce mu zaupaas pol vama bo ratal amppk ratal vama nau brez zaupanja pac ce ti je res do njegaa iin ce se bojiis da ti ga keraa uzame glede na to da je razdalja 600km pac mu to povej ne skrivaat u seb bodta pac odkrita en do druzgaa...aamppk tkole ti povem iz osebnih iskusnj da je tesko zdrzat da oseboo k jo spoznas prek netaa in joo mas res rd ne vids tok casa..js sm tko komi zdrzala neki mescoouu k prej ni blo lih prilikee a ti tko 1 let..maau huda je too ampk sj pravm ce si bosta res zaupala vama bo rataal amppk ce je ksna moznost da see vi2 preej vidtaa probita to pac da nauta pol kej razocarana k mene je blo vedno tega strah pac k vids osebo k jo poznas od prej prek neta u ziivo ti gre po glavi uno kaj ce mu ne bos useec itd...tko daa rees probitaa se prej vidt k ni isto kamrcaa paa k osebo vids u zivo ampk res upaam da vama rataa • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
Re: ...
3.1.2010 0:20
tii ne priporočam.. sploh neweš kaj se dogaja tam.. moja sestrična je enkt mela na daljavoo.. p je ta fant z enim prjatlom zamenu slike, tkoda je pokazu moji sestrični sliko od svojga prjatla.. k je lep. nakoncu je use ugotovila in ta taprau fant je biu grt!!
tkoda, ne priporočam ti.. • Insane
• Od: 12.7.2009
3.1.2010 0:57
iz kod pa je toti fant?=)
sry če si že ki napisala.. samo se mi neda iskat.;D • Insane
• Od: 12.7.2009
3.1.2010 1:03
bubaFreak pravi:tii ne priporočam.. sploh neweš kaj se dogaja tam.. moja sestrična je enkt mela na daljavoo.. p je ta fant z enim prjatlom zamenu slike, tkoda je pokazu moji sestrični sliko od svojga prjatla.. k je lep. nakoncu je use ugotovila in ta taprau fant je biu grt!!
tkoda, ne priporočam ti.. če se pa menita po kameri? • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
3.1.2010 13:17
Insane pravi:
bubaFreak pravi:
tii ne priporočam.. sploh neweš kaj se dogaja tam.. moja sestrična je enkt mela na daljavoo.. p je ta fant z enim prjatlom zamenu slike, tkoda je pokazu moji sestrični sliko od svojga prjatla.. k je lep. nakoncu je use ugotovila in ta taprau fant je biu grt!!
tkoda, ne priporočam ti.. če se pa menita po kameri? ok, ok.. pol je wredi. • Leea
• Od: 14.7.2009
3.1.2010 14:24
to je res lepo.. sam ttih 600km vaju MOČNO LOČUJE... ka pa če se un pretvarja? pa si mu le za krajšanje dolgčasa... zakaj pa ne pride že zej h teb? če bi te meu zares ful rad kukr praviš bi že pršu h teb...pa se mal potrudu...sam če pa praviš da se mata res ful rada pa ne smeta ostat usak v drugem koncu...nared neki zato pa pejt ti h njemu..se bo pa že splačal • anccccci
• Od: 12.8.2009
3.1.2010 19:25
Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da je to mogoče. Jaz mam fanta, sicer je eno leto starejši in živi prbližno 100 km stran. uidua se usaj 1 na mesec, kakšne mesce pa tut uečkrat, še posebi med počitncah 2x na tedn, pol k se pa začne šola pa jokaua k se neuidua po 2-3 tedne. ampak se da zdržat. pr nama je sicer blo tko da pruih 8 mescou prbližn se nisua uidla sploh u živo, nubene kamere, ampak samo slike.pol pa k sua se uidlaa jaaaaaa mau sramežljivo blo, nebi dlih u podrobnosti šla... no tko da men se zdi... da je lahko tut ljuezen na daljavo dobra stvar kajti tiste trenutke k si u živo skp bolje izkoristiš in uredno se je borit za ljubezen pa tut če bo kratka!!!!! tko da... ČIST PODPIRAM TO razn če... KDO KOMU LAŽE IN FEJKA Meeite se faajn in nagajite usem _________________ Don't worry be happy (: • babylove
• Od: 9.5.2009
4.1.2010 8:30
Em....
No naj vam jst povem svojo zgodbo..... Res sm spoznala fanta prek neta ,,,, in sm se fulllllllllllll zaljubila vanga ... In on ''vame'' govoru mi je da me zeloooooooo ljubi in da sm njegov lajf... Pol sm jst mogla v nemčiji k tm zivim ... in sm bila v slo sm za počitnice .... pol sm mu povedala da morem daleč it .... in da ga zeloooooooo ljubim... in da se naj meniva prek neta ... pa prek mobiča .... in da takoj ko bom polvnoletna da bom šla k njim.... Pol res da sva se neki tednov se še prek neta menila... pol sm ga klicala se ni oglasu... In pol me ša net je bolkeral .... IN ZARADI NJEGA SM ZBOLELA IN SM U ŠOLI DUBIVALA 4 ,3 KAR JIH NIKOL V ŽIVLJENJU IN SE NISM MOGLA SE Z NOBENIM SE VEČ MENT VSE SM IGNORERALA ŠE DROGERALA SM SE NEKI MESCEV .... POL ME JE FOTER PSIHIJATRA NAJDU IN SM SE MENILA SM USEN SM SVOJ LAJF UNIČLA .... SKUS SM SAMO JOKALA .... FOTER MI JE REKEL DA JE VELIKOV MOŠKI... NO TO SE MI JE ZGODILO MENI!!!! IN ŠE VEDNO KO SE SPOMINJAM ME V SRCU ZELOOOOOOOOOOO BOLIIIIIIIIIIIII!!! KAKO SM SE LAHKO V ENGA SE ZALJUBILA!!!!! • anchycka
• Od: 25.5.2009
Kai mi preostane
9.1.2010 12:41
Ojč...js bom pa kr tuki napisala moi problem,d nam nowe teme odpirala...no uglawnem js mam pač tipa k swa skupi 4 mesce...ampk js sm ze po narawi taka d mi je ful drugih ušeč p ne d njega neb marala sam pol me kr mal mine do njega pa tut ne zdi se mi to fer do njega d to počnem.pa drug problem je še k se zadne cajte skoz kregawa,k nemorm wsak wiknd k njemu k se morm pač učit k sm na 4.letni šoli on se pa sploh ne ozira na to ampk prau da mam izgowore pa take...pa še vč k 70km mawa razdalje pa ful na mesec zaprawm za pot do tja,on ma sicr avto pa službo sam tkoi use zaprau p to pa nemore pridt p še avto ma neki pokvarjen....pa sm zdj razmišlala d bi blo najbolš d sploh neb tipa en cajt mela d widm kk bo sčasoma. Pa poweite če se wm zdi to ok,pa djte kak naswet. Tnx
Fsm • lolipop12345
d
13.1.2010 17:56
vidm da mate full različna mnenja glede tega...
tisti ki ste proti takim zvezam ..vas čisto razumem..ampak ko se enkrat zaljubiš je konc.. tisti ki pa se strinjate oziromak mate podobne izkušnje ....ko sem brala... kr lažje mi ie.....ampak če se neki hoče..se tud dosežee.. drugač ...zakaj bi se en delau da te ma rad ubistvu je zaljuubljen vate....dj,,a je tukj ena osebaa ki bi se 5 mesecev pogovarjala z eno osebo ki ti nč ne pomen oz..jo samo ****š in bi ji govoru da jo ma rad..in tko...in biu zrd te osebe do zjutri pokonc da bi se znjo pogovarjouu..?????????? ne more mu bit dougcajt kr pol leta skup.. midva drugač se menva po kamrci jaaa...in sem že spoznala njegove starše...in vso družino......okii..hvalaaaa za komentarje...kissič • lolipop12345
g
13.1.2010 17:57
ajaa....zakaj že zj ne pride k men??
nima denarja IN ko bo meu 18 let bo dobiu avtoo... ne more... • d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
14.1.2010 0:47
@ MilosR, kitajko kr @ JUSTaKID, se strinjam s tabo & i like the way you're thinking je pa res, da ko nisi s kom tisti trenutek skupaj, da se lahko dogaja marsikaj, zato se pa temu reče zaupanje @ anchycka, mater mu gre lepo, on uživa, ti pa vse plačuješ @ lolipop12345, lepo tebi, maš srečo pa glede vsega o love še nekaj [to sm 1x neki na neti našo]: Kaj je ljubezen Zmotno je preprièanje, da nekoga, ki nam je zgolj všeè, ljubimo. Ne moremo ga ljubiti. Vsaj ne dokler ga ne spoznamo. Šele, ko nam èlovek, ki nam je morda sprva neznansko všeè na pogled, »doka¾e«, da je vreden naše ljubezni, šele takrat se odpro vrata do našega srca. Kako pa nam to doka¾e? Preprosto: s tem, da je vreden našega zaupanja, da nas ima rad in nam to poka¾e, ko (skoraj) vse njegove reakcije in besede ustrezajo našim mislim, ko uvidimo, da je ta èlovek ena naravnost zlata oseba, ki je ne ¾elimo izgubiti. Takrat vemo, da je mo¾no, da ga ljubimo in niè prej. Zato vsem najstnicam, ki si belijo glave zaradi oseb, za katere mislijo, da jih ljubijo: »Ne ljubite jih! Samo zagledane ste vanje.« S tem v glavi bo la¾je pristopiti k tej osebi, ki vas je tako prevzela in ji zaupati svoje obèutke. Navsezadnje pa je tudi ON samo èlovek. Res je lahko A) beden (beri: se norèuje ter neumno vede) in nevreden ljubezni, ki bi jo lahko imel, lahko pa je B) èisto kul in bosta šla z roko v roki (dobesedno) naprej. V prvem primeru naj bo ta èlovek dele¾en èim manj solz; raje naj gre hitro v pozabo, pozornost pa naj odpade na fante, ki izpolnjujejo pogoj B. In s takšnim fantom bosta spoznala, kaj je prava ljubezen. Samo nekaj pribli¾kov, kaj bi to lahko bilo: ljubezen je lahko, ko dva hodita v molku pa jima je vseeno toplo pri srcu; ljubezen je lahko, ko eden zboli in ga drugi crklja z domaèim èajem; ljubezen je lahko, ko imata dva oèi le eden za drugega in nikakor ni prostora še za tretjega; ljubezen je lahko, ko se dva odloèita, da ¾elita eden drugega osreèiti... Ali ne bi bilo lepo obèutiti noro ljubezen ? Zato pa razširi svoja obzorja in zni¾aj merila!!! Bodi takšna kot èutiš, da si. Èe ti ni do pretiranega lièenja, ga paè opusti; èe se èudno smeješ, pa kaj- smej se! Pritegnila boš prav tistega, kateremu boš lepša nenalièena in kateremu bo tvoj smeh naravnost prikupen. Zato se poskusi imeti rada, jej tisto hrano, ki ti ustreza; skušaj poèeti èimveè tistih stvari, ki te veselijo;dru¾i se s tistimi ljudmi, s katerimi si sprošèena in manj s tistimi, ki bi jim morala ugajati… …in privlaèila boš pravega. Iz tebe bo ¾arela energija, kateri ne bo mogel pobegniti! Ogromno je sporoèil glede tega, kako pomembno je ljubiti samega sebe; kaj pa, èe bi si rekla, da boš konèno zaèela to prakticirati! Kajti o neèem razmišljati ali pa to udejanjiti, je precejšna razlika. Res so eni takšni, drugi drugaèni,ampak… …boljša oseba boš, èe boš pustila svoji osebnosti, da se izra¾a kot se sama ¾eli, ne da kar naprej paziš, da boš kar se da dobro izpadla. Pa ne, da boš sedaj »ta-glavna faca« , ampak se poskusi za zaèetek nasmehniti beraèu - lahko mu celo daš tistih 10 €, za katere te prosi ali pa pomagaš nesti vreèke kakšni stari mami…, skratka stvarem, ki pridejo mimo vsak dan poskusi narediti lepši konec. S tem se bo razvijala tvoja osebnostna rast in imela se boš zares rada. Mogoèe celo prviè v ¾ivljenju. Niti opazila ne boš, da se je pojavil ON… …, tisti fant na katerega si ¾e mislila, samo nisi vedela kako izgleda. Je zabaven, dober, spontan- je ORIGINAL! Tako kot si original ti, sama zase, tako edinstvena, kar ve tudi on! upam da je kdo dojel bistvo • MilosR
14.1.2010 18:38
D3vil...tako je naneslo.
Si se pa razpisu....ampak se strinjam. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.