Rabila bi pomoč! ;) Hvala!

Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Rabila bi pomoč! ;) Hvala! 9.9.2011 16:27
Torej, kot večina forumov se bo tut za začela o ljubezni! Wink

No pač jst pa en tip sva se na nekm pikniku spoznala, takrat smo se kr precej menil itd. - midva osebno ne velik - skos sva se spogledvala, itd. Smile

Pol sm ga pa najdla in dodala na facebooku in enkrat sm objaula - k sm vidla da je tut on usekan na guetto - eno pesm in je lajku... pol me je enkrat kliknu - kr je pač vidu da sm fazanka - in mal sva se menila, in reku je da me bo najdu in da me bo mal zacahnu itd.... ;P in od takrat naprej mi skus lajka stanja, pa kkšne pesmi k jih objavm, pol sm mu neko sliko lajkala in seveda je tut on pol men nazaj. In zdej ga iščem po šoli (k je največja u sloveniji in je mal težko najdt kkšn folk) in majo šolo zdravn ns sam sm ga sm enkrat na pločniku vidla, pozdraula, in sva šla kr se je obema mudilo...

zdej pa nevem kaj naj nardim kr s temi lajki ne bova nikamor pršla... Smile rada bi ga kliknla sam nevem kako naj nadaljujem pogovor - razen uih osnovnih uprašanj .. - in kaku bi se odzvou. Zdej nevem al sm mu ušeč al ne.... sam on men definitivno je! :$

+ pol mam pa še enga sošolca - pač usi smo novi kr smo pač fazani - in me skos gleda in se usede kokr se da bliz mene itd. in nevem kaku naj se ga rešm?! -.-'''

Hvala vam za čs - če se vam je sploh dalo brat - in za pomoč če boste kometiral in pomagal! Smile
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: Rabila bi pomoč! ;) Hvala! 9.9.2011 19:28
first- ta novi fazan. zgleda da si mu ušeč in bi se ti rad približou. tut on ma čustva in mislem da bi mu lahko dala saj šanso da ga spoznaš..
Ta tip s fejsbuka... z njim bo mal težje če se (kot pravš) tok mal vidta.

ampak useen. z njim se lohka pogovarjaš o svojem preteklem dnevu, ga prosiš za fonsko pa se še tko mal slišta.. Wink
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Rabila bi pomoč! ;) Hvala! 11.9.2011 15:23
NickeyBu pravi:
first- ta novi fazan. zgleda da si mu ušeč in bi se ti rad približou. tut on ma čustva in mislem da bi mu lahko dala saj šanso da ga spoznaš..
Ta tip s fejsbuka... z njim bo mal težje če se (kot pravš) tok mal vidta.

ampak useen. z njim se lohka pogovarjaš o svojem preteklem dnevu, ga prosiš za fonsko pa se še tko mal slišta.. Wink

mah saj ga bom prenašala še 4 leta tko da ma on srečo Wink

jah upam da se bo kej izcimlu iz tega! Embarassed
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Rabila bi pomoč! ;) Hvala! 11.9.2011 22:42
mja nč mislm da bom jz kr lepo objawu nowo temo pa bojo notr teme za pogowor z ludmi pa bo usak prspewou swoje.. kot že welikrat: z njim se lahko pogowarjaš o swohjih hobijih o negowih hobijih lahk ga prašaš če kej trenira lahk prašaš če kej igra.. če on tebe nebo prašu mu kr powej to pol praši ga kaj posluša kašne muwije gleda kaj rd počne u prostem cajtu.. praši ga kej o šoli (zj to je ful obširna tema pa se je mgoč raj izogibi edin če bo res una zoprna tišina) lahk se pogowarjata o tem kok so neumni profili lahk o tem kok rabš do šole če je to dl cajta.. lahk se pogowarjata o snowi .. lahk spluwata en predmet dokonca.. lahk se skupej prtožujeta o tem kok so mlajši/starejši bratci/sestre tečni lahk se prtožujeta o starcih .. kok dajo žepnine kok pustijo/ne pustijo wn it kok so zakon/tečni .. lahk goworita o štipendijah če ma kdo kšno pol to lahk nawežš na to kakšn uspeh morš met za to pa ga prašaš kko mu gre u sql..

uff no tko .. tega maš res ful miljon.. sam mal morš bit inowatiwna.. res res ful miljon stwari maš.. in iz usazga tega predloga se lahko razwije dost bl obširn pogowor.. k se pa neha pa sam ponucej drugo idejo
Re: Rabila bi pomoč! ;) Hvala! 12.9.2011 14:58
pa ti si za debate, stari! xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.