Imee za podganco =3• scar tissue
• Od: 9.10.2008
Imee za podganco =3
7.9.2010 14:52
Jouu Jst u kratkem dobim podganco (samičko) in me zanima če ma kdo kakšn predlog za ime Pa nebi lih neki vsakdanjega Razmišlam o imenu Sheigo, Sheiga pa me zanimajo še vaše ideje Hvala • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
Re: Imee za podganco =3
7.9.2010 17:22
ooo Sheigo je zlo lepo ime mam pa še par predlogov
-Jamie -Cristal -Samantha -Dalia -Ratty -Sugar -Candy -Abigale -Abby -Aggy -Asia -Chloe -Dizzy -Jade -Libra -Lyra -Lucy -Lotty -Missy -Mia -Minnie mislim da se boš najlaži odločla šele ko jo boš vidla (med vsemi miljoooniiii predlogi) lp • Pačupa
• Od: 7.5.2010
7.9.2010 17:34
Jaz sem za Ratty xD
Ma hmm rečmo napiši v google seznam angleških imen (če seveda hočeš kaj takega) =p Moj predlog: Mala Miš ... Pač puno je imen =) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Amy Lee
7.9.2010 17:43
ja, vpiši v google npr. names for rats pa ti polno strani vn vrže drugač je pa Sheigo zlo lepo ime meni... al pa Ratty haha • kLoown
• Od: 9.3.2009
7.9.2010 20:22
jst mam tud podganco. Dve prouzaprou. Drugač je pa men lepo Shina al pa Kim, Nessy.. • Amy Lee
7.9.2010 21:43
kLoown pravi:jst mam tud podganco. Dve prouzaprou.
Drugač je pa men lepo Shina al pa Kim, Nessy.. nessy? haha a ni to pošast v enem jezeru... • scar tissue
• Od: 9.10.2008
8.9.2010 19:06
woow ej zlati stee, hvalaaa fuul Dalia je ful lušštkano ime pa Shina je tud ful lepoo • kLoown
• Od: 9.3.2009
9.9.2010 18:02
AmyAmy pravi:
kLoown pravi:
jst mam tud podganco. Dve prouzaprou.
Drugač je pa men lepo Shina al pa Kim, Nessy.. nessy? haha a ni to pošast v enem jezeru... hahah. je ja, ampak men je ušeč. • Amy Lee
9.9.2010 18:19
kLoown pravi:
AmyAmy pravi:
kLoown pravi:
jst mam tud podganco. Dve prouzaprou.
Drugač je pa men lepo Shina al pa Kim, Nessy.. nessy? haha a ni to pošast v enem jezeru... hahah. je ja, ampak men je ušeč. sej men drugač tut. le kako morjo pošasti dat tko lepo ime? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.