Kako pustit fanta, ki vas ljubi?• Twigy
• Od: 7.6.2009
Kako pustit fanta, ki vas ljubi?
20.9.2009 11:18
eno vprašanje za punce: KAKO BI VE PUSTILE FANTA,KI VAS LJUBI?
vprašanje za fante: KAKO NAJ PUSTIM FANTA, DA GA NEBO BOLELO? Hvala za pomoč oz. odgovore HaveFun:** • TheWoLf*
• Od: 24.4.2009
Re: Kako pustit fanta, ki vas ljubi?
20.9.2009 11:45
Twigy pravi:eno vprašanje za punce: KAKO BI VE PUSTILE FANTA,KI VAS LJUBI?
vprašanje za fante: KAKO NAJ PUSTIM FANTA, DA GA NEBO BOLELO? Hvala za pomoč oz. odgovore HaveFun:** heJ..sm meLa že Tak probLem.. mau sm njegove frende uprašaLa kaJ bo naredu če ga faJn razočaram..mislm tko na tak način da nebo res kej hujšga da si kej ne nardi..xD no uglaunm sej veš kaj mislm.. pol sm sama razmisnla če to res hočm da nebom obžalovala pa too.. in enx sva se vidla pa to pa sm začela s pogovorom..in neki nabijaš mu pol da ni prekrutoo.. pač: veš..sej mi je blu zlo lepo s tabo tega nebom pozabla ušeč si mi rada te mam in use..sm vidm daa tko več negre naprej..nebi blo bolš če bi prekinla? sej mogoč se u prihodnosti še kdaj združva sam zdej morva pa končat...neki mu nabluzi.. težko je..vem..^^ upam d ti je kej dobr.. • Twigy
• Od: 7.6.2009
20.9.2009 13:52
Okeej bom poskusla btw HVALA za pomoč • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
20.9.2009 19:57
alo isto mi je blo. samo upam da pr tebi nebo tak ko pri meni : pol mi je blo žau (no seb zdaj mi več ni pa v glavnem... nakladi. • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
21.9.2009 16:17
hm.... mislm d bi blo njbol d bi ga neki časa mal tko ignorilrala in bla tko mal zatežena in to (to sm jst nrdila in poj se je še on mene naveličou - jeej XD )... poj mu pa lpo puvej.... seveda nakladanje nikol ni odveč...
velik sreče!! • pinkbubble
• Od: 14.7.2009
21.9.2009 18:55
lovelygirl pravi:hm.... mislm d bi blo njbol d bi ga neki časa mal tko ignorilrala in bla tko mal zatežena in to (to sm jst nrdila in poj se je še on mene naveličou - jeej XD )... poj mu pa lpo puvej.... seveda nakladanje nikol ni odveč...
velik sreče!! js sm isto naredla pa je delval • AngeeL
• Od: 21.3.2009
...
19.8.2010 9:07
pa ma kdo mogoče kakšno idejo kako naj fata pustim po dveh letih..
in mu povem da to ni več to? • hubabuba
• Od: 4.7.2010
5.9.2010 13:10
ah,sm mela isti problem. tip je biu čiz zatreskan pa to.
pol sm mu pa pač povedala d to ni to,pač ni več tko ko učas pa naj prosm proba razumet.da bosta lhko naprej še zmer dobra frenda in mogoče kdaj še kej več ampak da trenutnu ti ni do zveze med tabo in njem ipd. sam ne bit nesramna do njega,use povej lepo pa z razumevanjem. če je normaln in te ma res rd bo razumeu pa spoštovau tvojo odločitu. gl • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
5.9.2010 13:29
mater to so težki trenutki...sam ka češ...ne morš babe silit v neki kar ji ni... bolš da gre kot pa da je trplenje iz obeh strani..._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • hubabuba
• Od: 4.7.2010
5.9.2010 13:36
underberg pravi:mater to so težki trenutki...sam ka češ...ne morš babe silit v neki kar ji ni... bolš da gre kot pa da je trplenje iz obeh strani...
so true • pk4life
• Od: 20.7.2010
5.9.2010 15:18
lovelygirl pravi:hm.... mislm d bi blo njbol d bi ga neki časa mal tko ignorilrala in bla tko mal zatežena in to (to sm jst nrdila in poj se je še on mene naveličou - jeej XD )... poj mu pa lpo puvej.... seveda nakladanje nikol ni odveč...
velik sreče!! a ni to grdo?.. men se zdi čiz prekruto.. nmorš ga ignorirat p mu nč ne rečt če te ma rd.. ne bež pred blemi lepo se sooč z nimi pa mu powej da pč ne gre naprej.. welik lepš k pa če ga začneš odje.bawat.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.