smešni,nori dogodki• gossip_girl
• Od: 21.8.2010
smešni,nori dogodki
7.9.2010 18:20
mene zanima ker je vš najbul smešen, nor,odbit,osramočen...trenutk k se ga boste morda zapomnli za vednu....al pa če ste komu drugmu kej tazga nrdil(npr.tršic,učitlu,prfoksu...) _________________ you know you love me xoxo gossip girl • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: smešni,nori dogodki
7.9.2010 18:48
ma puno je tega: ok rečmo eno:
pač smo neke kamenje zlagali in mi je en pač po pomoti seveda vrgo kamen na prst in mi je pač okol nohta takoj plavo postalo pa tak prst sem mel trdi in tak rečem o šit trdega mam (ofc to v družbi ne) xD BTW to je bla ful skrajšana različica =) Aja P.S. ne pričakuj da boj večina dogodkov smešnih ker dostikrat moreš bit tam da ti je smešen xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
7.9.2010 18:49
no meni se je 1x zgodil v 2 razredu 0Š da smo pč mel en plakat na katerem so bla naša imena pa oštevilčeni mejhni prekrški k smo jih nardil.in jst sm bla takrat pč mejhna pa neumna in sm med odmorom ko so bli usi zunej z edigsom pobrisala use prekrške k sm ih mela napisane na moji tabelci • p652143
• Od: 7.9.2010
• Kraj: Slovenija
7.9.2010 19:51
Hmm... najbol hecno mi je ko si pr športni fulkat žogo v glavo butnem. xD Al jo udarim pa se odbije od mreže pa v mojo glavo al delam kao fuzbal trike pa me trešči u glavo xD
Najbol hudo je pa blo ko sn bla enkrat pr maši... pa si js tak zmeri med mašo neki svojega mislim npr ka bom delala v nedelo al pa sam fantaziram o takih in drugačnih zadevah in enkrat tak js čist not padem XD In se začnem tak čist na rahlo smejat in govorit da to pa ja ni problema in da to js ja rada naredim pa še raznoraznezadeve xD omg so me omike gledle Drgač pa sovražim ko govorim v spanju xD bog ve ka vse povem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.