Gimnazija Poljane..?• SaRa*
• Od: 17.11.2009
Gimnazija Poljane..?
11.1.2011 16:29
Heloou*
No folk mene pa zdei mal zanima vaše mnenje novo leto je že šlo mim, in hmal bojo informatiuci.. tko d že veste kam se boste upisali al niste še lih zihr al kai..? HF* • aelah
• Od: 26.12.2010
Re: Gimnazija Poljane..?
11.1.2011 19:15
poljane so res dobra gimnazija.. js mam par frendu tm in noben se ne prtožuje..
pjt na polane če mislš it kak jezik naprej kr je res dost ponudbe u to stran.. drugač pa če te kej konkretnga zanima pa praši pa bom probala kej zvedt.. ;D • ImTheOne
• Od: 3.4.2010
11.1.2011 19:18
heii...jst sm zdeii 1. letniik na poljanaah tko da ti lahkoo poveem par podatkoov....amm men je šolaa predvseem qll ker je foolk goor rees ureduu...skoor usii so ti vednoo prpraulenii pomagaat in usee..pač se najdejoo izjemee sam večinaa jih je paa zlo ureduu....
pol učitlii so tud dokaaaj ureduu..usaaj kokr mam jst izkušnjee z njimii..se pa najdee tud kšn k ti vrjeetn neboo gliih ušeeč anee..pačkokr na ushh gimnazijaah...drgaač so ti pa učitlii skoos prpraulenii pomagaat.. pol gledee učenjaa je pa tkoo...učiit se je trebaa kr doost...navseezadnjee je to gimnazijaa pa še težkaa je...tko da če hočš met 4 pa 5 se boš moglaa zloo potruudt....pač neweem a si blaa do zdejj vajenaa da si samee 5-ke pa 4-ke dobivalaa sam če jih boš tukii hotlaa met se bošš moglaa kr doost učiit... no upaam da sm ti pomagaalaa...če te pa še keej zanimaa pa kr uprašii • zebraxD
• Od: 3.1.2011
11.1.2011 19:51
Jzz se zdej odločam kam bi šla in me najbl na Pojane vleče k mam kor kr dost frendou pa tko sm mau gledala..pa še jeziki .. • youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
12.1.2011 15:59
Aha, Smo že 3, pozna tut folk, dobri frendi, usi prauj nej grem gor, sm sm mau **** OCENE in ne vem če se bo izšlo?? _________________ bite me.! • zebraxD
12.1.2011 23:04
youbitch pravi:Aha,
Smo že 3, pozna tut folk, dobri frendi, usi prauj nej grem gor, sm sm mau **** OCENE in ne vem če se bo izšlo?? Ma jaa ocene.. jz sploh ne vem kam bi šla, če ne bom tuki sprejeta.:S kok maš pa do zdej pik?? Jz mam 114 od 120. Kr dost sm že zgubla. :S • youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
14.1.2011 15:38
zebraxD pravi:
youbitch pravi:
Aha,
Smo že 3, pozna tut folk, dobri frendi, usi prauj nej grem gor, sm sm mau **** OCENE in ne vem če se bo izšlo?? Ma jaa ocene.. jz sploh ne vem kam bi šla, če ne bom tuki sprejeta.:S kok maš pa do zdej pik?? Jz mam 114 od 120. Kr dost sm že zgubla. :S legeda, jz sm jih več zgubla :/ Ha-ha, zelo slabo ugaunm, bom še vidla če gor pridem sploh?? :/ _________________ bite me.! • zebraxD
14.1.2011 15:48
youbitch pravi:
zebraxD pravi:
youbitch pravi:
Aha,
Smo že 3, pozna tut folk, dobri frendi, usi prauj nej grem gor, sm sm mau **** OCENE in ne vem če se bo izšlo?? Ma jaa ocene.. jz sploh ne vem kam bi šla, če ne bom tuki sprejeta.:S kok maš pa do zdej pik?? Jz mam 114 od 120. Kr dost sm že zgubla. :S legeda, jz sm jih več zgubla :/ Ha-ha, zelo slabo ugaunm, bom še vidla če gor pridem sploh?? :/ hahaaa. Upejmo • SaRa*
14.1.2011 18:48
uhuu tnx za use info. • EViiLpanda
• Od: 21.3.2009
14.1.2011 19:01
SaRciiiiKa pravi:uhuu tnx za use info.
za zoisovo je treba bit nadarjen, pa ful visoko povprečje ocen (ampak šteje samo v 9. razredu). Povprečje je blo zadnji 2 leti tako, da si dobiu štipendijo samo če si meu same 5ke al pa eno 4ko + ostalo vse 5. Tko da štipendijo je kr težko dobit, ni pa TREBA MET zlatih/srebrnih priznanj, niti ne štejejo nč, lahko pa ti pomagajo če bi recimo mela 2 4ke v 9m in bi še ful posebi prosila za štipendijo... • aelah
14.1.2011 20:10
SaRciiiiKa pravi:uhuu tnx za use info.
jst sm u gimnazij.. in če pravč d nočiš cele sredne zabit pred knigam.. pol se prprav naa 1,2,3.. ker 4 in 5 bod dubilvala res sam z rednm ulenjem in res se boš mogla fuul fuul učit. pa svetujem ti d se mal spravš na realna tla in prčakuješ kako slabo oceno.. jst sm bla tut skos odlična pa sm prvo kontro zakoličla čeprou sm bla 100% d o najmn 4. res.. za zoisovo pa ja.. letos so mogl met pouprečje 5.0 al pa 4.9 in res velik velik zlatih in srebrnih priznanj.. kr brez priznanj neboš dobla.. mislm ni nujno d bo letos tok visk meril k je biu lani sam usejn.. • EViiLpanda
• Od: 21.3.2009
14.1.2011 21:10
aelah pravi:
SaRciiiiKa pravi:
uhuu tnx za use info.
jst sm u gimnazij.. in če pravč d nočiš cele sredne zabit pred knigam.. pol se prprav naa 1,2,3.. ker 4 in 5 bod dubilvala res sam z rednm ulenjem in res se boš mogla fuul fuul učit. pa svetujem ti d se mal spravš na realna tla in prčakuješ kako slabo oceno.. jst sm bla tut skos odlična pa sm prvo kontro zakoličla čeprou sm bla 100% d o najmn 4. res.. za zoisovo pa ja.. letos so mogl met pouprečje 5.0 al pa 4.9 in res velik velik zlatih in srebrnih priznanj.. kr brez priznanj neboš dobla.. mislm ni nujno d bo letos tok visk meril k je biu lani sam usejn.. se dobi tud brez priznanj(sm tud sama v gimnaziji pa mam zoisovo), sam morš met zato bolše ocene. če maš povprečje 5 (in si nadarjen) jo zihr dobiš, za 4,9 pa pomoje tud, sam majo pa prednost uni k majo priznanja... Zdej pa če že pravš da maš zdej ful dobre ocene...večina gimnazij ma nenapovedana (usaj večinoma) sprašvanja, razn bežigrad pa vič (sam na viču jih pol z leti pr predmetih ukinjajo, tko da ni skos napovedan pa pr ush predmetih). in to ti lahk ful pomaga. js sm na bežigradu in ti lahko povem da niso "sami piflarji" tko k eni pravjo. dejansko ma vič več piflarjeu • SaRa*
15.1.2011 12:02
EViiLpanda pravi:
aelah pravi:
SaRciiiiKa pravi:
uhuu tnx za use info.
jst sm u gimnazij.. in če pravč d nočiš cele sredne zabit pred knigam.. pol se prprav naa 1,2,3.. ker 4 in 5 bod dubilvala res sam z rednm ulenjem in res se boš mogla fuul fuul učit. pa svetujem ti d se mal spravš na realna tla in prčakuješ kako slabo oceno.. jst sm bla tut skos odlična pa sm prvo kontro zakoličla čeprou sm bla 100% d o najmn 4. res.. za zoisovo pa ja.. letos so mogl met pouprečje 5.0 al pa 4.9 in res velik velik zlatih in srebrnih priznanj.. kr brez priznanj neboš dobla.. mislm ni nujno d bo letos tok visk meril k je biu lani sam usejn.. se dobi tud brez priznanj(sm tud sama v gimnaziji pa mam zoisovo), sam morš met zato bolše ocene. če maš povprečje 5 (in si nadarjen) jo zihr dobiš, za 4,9 pa pomoje tud, sam majo pa prednost uni k majo priznanja... Zdej pa če že pravš da maš zdej ful dobre ocene...večina gimnazij ma nenapovedana (usaj večinoma) sprašvanja, razn bežigrad pa vič (sam na viču jih pol z leti pr predmetih ukinjajo, tko da ni skos napovedan pa pr ush predmetih). in to ti lahk ful pomaga. js sm na bežigradu in ti lahko povem da niso "sami piflarji" tko k eni pravjo. dejansko ma vič več piflarjeu aha tko to..ja ja vem d je težko in d se je treba res učit, na to sm se že prpraula..sam skrbi me zrt tga, d bi se rečmo res ful fuuul učila za sprašvanja pa to, in d mi pol dajo kšno 2 alpa cvek.. nevem, strah me je d pol nebi zdelala tut če bi se res reees ful učila no:S k men so poljane res ful zakon, in tut jeziki mi grejo res in use, ampk nevem no..mal me skrbi:/ mam u mislih ubistvi tut eno mal ''lažjo'' gimnazijo(no, ne mislm lažjo ampk pač tko, k se mi zdi d bi jo lažje nardila) bl bliz mene(k drgač nism z lublane), sam pol bi se mogla usak dan furat domou, in to mi je mal bz no:/.. jah, js bom pol dala ulogo za zoisovo, k računam d bom mela večino ocen 5, ampaak mene ful športna ****:S nemorm jo spraut na 5 ma če se prfoksi na glavo postavm, in če bo šlo use tko kokr sm računala, mam povprečje 4.9166... torei, 4.92. iin to mi ni ql:S upm d nebo tok visoko povprečje kokr lani al predlani al kdai je že blo ful visoko:S če bojo pol dali prednost tut unim k majo priznanja, js pomojm nebom lih daleč pršla:S sicr pr angli grem zdei naprei za srebrnu, in mamo še tekmovanje za kemo, matematiko in fizko, ampk na kšno višje priznanje računam sam pr angli..in dvomm d ti keei pomaga če maš sam 1 srebrno /zlato..:S • aelah
15.1.2011 12:31
SaRciiiiKa pravi:
EViiLpanda pravi:
aelah pravi:
SaRciiiiKa pravi:
uhuu tnx za use info.
jst sm u gimnazij.. in če pravč d nočiš cele sredne zabit pred knigam.. pol se prprav naa 1,2,3.. ker 4 in 5 bod dubilvala res sam z rednm ulenjem in res se boš mogla fuul fuul učit. pa svetujem ti d se mal spravš na realna tla in prčakuješ kako slabo oceno.. jst sm bla tut skos odlična pa sm prvo kontro zakoličla čeprou sm bla 100% d o najmn 4. res.. za zoisovo pa ja.. letos so mogl met pouprečje 5.0 al pa 4.9 in res velik velik zlatih in srebrnih priznanj.. kr brez priznanj neboš dobla.. mislm ni nujno d bo letos tok visk meril k je biu lani sam usejn.. se dobi tud brez priznanj(sm tud sama v gimnaziji pa mam zoisovo), sam morš met zato bolše ocene. če maš povprečje 5 (in si nadarjen) jo zihr dobiš, za 4,9 pa pomoje tud, sam majo pa prednost uni k majo priznanja... Zdej pa če že pravš da maš zdej ful dobre ocene...večina gimnazij ma nenapovedana (usaj večinoma) sprašvanja, razn bežigrad pa vič (sam na viču jih pol z leti pr predmetih ukinjajo, tko da ni skos napovedan pa pr ush predmetih). in to ti lahk ful pomaga. js sm na bežigradu in ti lahko povem da niso "sami piflarji" tko k eni pravjo. dejansko ma vič več piflarjeu aha tko to..ja ja vem d je težko in d se je treba res učit, na to sm se že prpraula..sam skrbi me zrt tga, d bi se rečmo res ful fuuul učila za sprašvanja pa to, in d mi pol dajo kšno 2 alpa cvek.. nevem, strah me je d pol nebi zdelala tut če bi se res reees ful učila no:S k men so poljane res ful zakon, in tut jeziki mi grejo res in use, ampk nevem no..mal me skrbi:/ mam u mislih ubistvi tut eno mal ''lažjo'' gimnazijo(no, ne mislm lažjo ampk pač tko, k se mi zdi d bi jo lažje nardila) bl bliz mene(k drgač nism z lublane), sam pol bi se mogla usak dan furat domou, in to mi je mal bz no:/.. jah, js bom pol dala ulogo za zoisovo, k računam d bom mela večino ocen 5, ampaak mene ful športna ****:S nemorm jo spraut na 5 ma če se prfoksi na glavo postavm, in če bo šlo use tko kokr sm računala, mam povprečje 4.9166... torei, 4.92. iin to mi ni ql:S upm d nebo tok visoko povprečje kokr lani al predlani al kdai je že blo ful visoko:S če bojo pol dali prednost tut unim k majo priznanja, js pomojm nebom lih daleč pršla:S sicr pr angli grem zdei naprei za srebrnu, in mamo še tekmovanje za kemo, matematiko in fizko, ampk na kšno višje priznanje računam sam pr angli..in dvomm d ti keei pomaga če maš sam 1 srebrno /zlato..:S če se boš res ful učila boš zdelala pa to z kakm praudobrem mogoče odličnem.. pa nej te ne skrbi preveč. na začetku vam bojo usi lapal kok se boste mogl učit in oh in sploh.. sej je res, se morš dost učit za pozitivno in use..sam prfoksi vas bojo na začetk **** in vm govorl kok je use težko zato d vas bojo prestrašl in da se bote sprot učil..ne use vrjet drugač pa glede zoisove.. moja frendica je lani dala vlogo za zoisovo, use predmete mela 5, matematko 4, res pa je, da ni mela nobenih priznanj.. in je ni dobila. res so lani bla ful visoka merila.. • Jok3r
• Od: 22.7.2009
15.1.2011 14:32
vi ste ****, brez zamere.
kako maš lahko povprečje 4,92 pa ti ni ušeč? 50% bivših sošolcev ki so bli v osnovki piflarji in so mel same petke, so se v gimnaziji raztebanili. • SaRa*
15.1.2011 18:19
Jok3r pravi:vi ste ****, brez zamere.
kako maš lahko povprečje 4,92 pa ti ni ušeč? 50% bivših sošolcev ki so bli v osnovki piflarji in so mel same petke, so se v gimnaziji raztebanili. ja jaa Jok3r štekam kai mislš.. 4.92 povprečje je res dobro, pač sam 1 predmet maš 4, in js bom res zadoovolna če bom mela tolk, sam a si vidu kai je napisala ena en odstauk pred tabo.? ''..moja frendica je lani dala vlogo za zoisovo, use predmete mela 5, matematko 4, res pa je, da ni mela nobenih priznanj.. in je ni dobila. res so lani bla ful visoka merila..'' tko d ubistvi meni grejo bl ta merila na kurac k kei druzga..o.O • SannJaa
• Od: 10.2.2011
10.2.2011 20:59
SaRciiiiKa pravi:Heloou*
No folk mene pa zdei mal zanima vaše mnenje novo leto je že šlo mim, in hmal bojo informatiuci.. tko d že veste kam se boste upisali al niste še lih zihr al kai..? HF* Jz bi šla na Poljane..(: sam me skrbi če bom sprejeta.;S.. a kj veš kšne bojo omejitve? usej prbližn..(: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.