Ideje za sobo (:

slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Ideje za sobo (: 14.7.2010 16:40
Živjo druščina! Very Happy

Jaz sem se svoje sobe že zdavnaj naveličala in rada bi jo nekako spremenila ampak nimam nikakršnih idej.

Mislim si tudi prebarvati steno ampak se ne morem odločiti katere barve naj bo Shocked

Zato bi vas prosila da mi pomagate pri obnovitvi sobe in napišete svoje ideje, lahko pa tudi opišete vašo sobo in nalepite kako sliko da se bom lažje odločila.

Hvala; Čau Smile
partygirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: Ideje za sobo (: 14.7.2010 16:53
slinafka pravi:

Jaz sem se svoje sobe že zdavnaj naveličala in rada bi jo nekako spremenila ampak nimam nikakršnih idej.

Mislim si tudi prebarvati steno ampak se ne morem odločiti katere barve naj bo Shocked

Zato bi vas prosila da mi pomagate pri obnovitvi sobe in napišete svoje ideje, lahko pa tudi opišete vašo sobo in nalepite kako sliko da se bom lažje odločila.

Hvala; Čau Smile

Hej Smile Zdej... najbolš bi blo da si za sobo zbereš barve ki te najbol opišejo oz. se ob njih najbolš počutiš... Rumena barva predstavlja kreativnost in izžareva vedrost in svetlost, zaradi česar rumene barve povezujemo z mladostjo, igrivostjo in radovednostjo. Zelena je barva potrpežljivosti. Predstavlja naravo, srečo, varnost ter ravnotežje. Izbrani zeleni odtenki nas lahko hkrati umirjajo ali poživljajo.Modra izžareva modrost in razvoj. Povezuje nebo in vodo ter nas vodi v razmišljanje, svobodo in globino. Poznamo jo tudi v vlogi avtoritete, čistoče ter zaščite. Oranžna pomaga vzpodbujati ustvarjalnost ter hkrati odseva udobje, okus, aktivnost, komunikacijo ter navdih.Vijolična je barva inteligence in čustev. Izraža občutek razkošja, prestiža, ženskosti ter hkrati nežnosti.Rdeča barva deluje strastna, drzna ter hkrati nevarna. Pomeni energijo, vitalnost, hitrost, dinamičnost.Rožnata deluje barva zabave, igrivosti, pozitivizma, nežnosti in ženskosti. Zlata in srebrna izražata hlad in dragocenost ter temu posledično predstavljata prestiž... in tko naprej. Kko pa zgleda tvoja soba? Lahk bi si zamenjala vrstni red pohištva, katerega dodala/odvzela oz. preuredila... Lepo je tudi če dodaš kakšne dekorativne lučke in kipce, sobo pa poživijo tut dekoracije na stenah... [link] tle majo ene ful fajne... Wink
Re: Ideje za sobo (: 14.7.2010 18:26
partygirl pravi:
slinafka pravi:

Hvala; Čau Smile

Hej Smile Zdej... najbolš bi blo da si za sobo zbereš barve ki te najbol opišejo oz. se ob njih najbolš počutiš... Rumena barva predstavlja kreativnost in izžareva vedrost in svetlost, zaradi česar rumene barve povezujemo z mladostjo, igrivostjo in radovednostjo. Zelena je barva potrpežljivosti. Predstavlja naravo, srečo, varnost ter ravnotežje. Izbrani zeleni odtenki nas lahko hkrati umirjajo ali poživljajo.Modra izžareva modrost in razvoj. Povezuje nebo in vodo ter nas vodi v razmišljanje, svobodo in globino. Poznamo jo tudi v vlogi avtoritete, čistoče ter zaščite. Oranžna pomaga vzpodbujati ustvarjalnost ter hkrati odseva udobje, okus, aktivnost, komunikacijo ter navdih.Vijolična je barva inteligence in čustev. Izraža občutek razkošja, prestiža, ženskosti ter hkrati nežnosti.Rdeča barva deluje strastna, drzna ter hkrati nevarna. Pomeni energijo, vitalnost, hitrost, dinamičnost.Rožnata deluje barva zabave, igrivosti, pozitivizma, nežnosti in ženskosti. Zlata in srebrna izražata hlad in dragocenost ter temu posledično predstavljata prestiž... in tko naprej. Kko pa zgleda tvoja soba? Lahk bi si zamenjala vrstni red pohištva, katerega dodala/odvzela oz. preuredila... Lepo je tudi če dodaš kakšne dekorativne lučke in kipce, sobo pa poživijo tut dekoracije na stenah... [link] tle majo ene ful fajne... Wink

Hvala, verjetno si bom res zamenjala vrstni red pohištva, stena pa bo vijoličasta ali rdeča, drugače pa mam pohitšvo temno modro in bukev Smile. Te lučke so se mi zelo dopadle in se bosta vsaj dve 100% znašle v moji sobi, tudi dekoracije so mi všeč. Wink res, najlepša hvala
Rolling Eyes
partygirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: Ideje za sobo (: 14.7.2010 18:28
slinafka pravi:
partygirl pravi:
slinafka pravi:

Hvala; Čau Smile

Hvala, verjetno si bom res zamenjala vrstni red pohištva, stena pa bo vijoličasta ali rdeča, drugače pa mam pohitšvo temno modro in bukev Smile. Te lučke so se mi zelo dopadle in se bosta vsaj dve 100% znašle v moji sobi, tudi dekoracije so mi všeč. Wink res, najlepša hvala
Rolling Eyes

ni problema, res Wink
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: Ideje za sobo (: 14.7.2010 18:28
js si usake tolk časa premaknem pohištvo.
zdj sm si dve steni pobarvala na zeleno. na eno steno pa sva s sošolko nalimale roko ( oz tko da sva dale na dlan tempero in potem dale odtis na steno)
potem sem si narisala dve hello kitty. na eni steni mam peace, batman logo in superman logo. mam pa tud leopardji vzorc in nardila sm use sama oz narisala Smile
Re: Ideje za sobo (: 14.7.2010 18:36
durex pravi:
js si usake tolk časa premaknem pohištvo.
zdj sm si dve steni pobarvala na zeleno. na eno steno pa sva s sošolko nalimale roko ( oz tko da sva dale na dlan tempero in potem dale odtis na steno)
potem sem si narisala dve hello kitty. na eni steni mam peace, batman logo in superman logo. mam pa tud leopardji vzorc in nardila sm use sama oz narisala Smile

Kak vredduuuuu eej!! Very Happy S čim si pa narisala Hello Kitty , pa peace pa to..? Drgač zelena je tut lepa barva, Ej hvaala Razz
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: Ideje za sobo (: 14.7.2010 20:45
use sm s tempeero Very Happy
drugač pa nzk
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Ideje za sobo (: 14.7.2010 21:23
če maš kako sošolko al pa če sama lepo rišeš al pa pač neki kolega.. mu reči naj ti nekaj nariše na steno.. motiv izberi sama.. jas mam ful velikega psa.. ono ko je bla pravljica dama in potepuh. toto psičko mam narisano.. samo mi je že tui bed. tak da grem zaj enkrat po barvo pa preštrihat pa kaj drugega prek narisat.(:
Re: Ideje za sobo (: 14.7.2010 21:42
Insane pravi:
če maš kako sošolko al pa če sama lepo rišeš al pa pač neki kolega.. mu reči naj ti nekaj nariše na steno.. motiv izberi sama.. jas mam ful velikega psa.. ono ko je bla pravljica dama in potepuh. toto psičko mam narisano.. samo mi je že tui bed. tak da grem zaj enkrat po barvo pa preštrihat pa kaj drugega prek narisat.(:

Ta psička je tak cuutee <3 Smile , pa še kolko tolko lepo rišem tak da bom si sama nekaj ustvarla, kakšne barve pa maš drgač steno?
backspace • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 46
Re: Ideje za sobo (: 14.7.2010 21:59
nj bo ena stena zelena-rumena-rdeča Very Happy
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: Ideje za sobo (: 14.7.2010 23:39
Mogoce kaj v tem stilu [povezava] ?
Re: Ideje za sobo (: 15.7.2010 2:39
slinafka pravi:
Insane pravi:

Ta psička je tak cuutee <3 Smile , pa še kolko tolko lepo rišem tak da bom si sama nekaj ustvarla, kakšne barve pa maš drgač steno?

belo. zaj si bom pa dala na vijolčno.. tako prelito zgoraj svetlo spodaj pa vedno temnejša vijolčna..(:
Re: Ideje za sobo (: 15.7.2010 2:41
Lepi pravi:

eejj i loooveee it! faq mama me obesi če si to naredim.. zgleda pa res carsko!
Re: Ideje za sobo (: 15.7.2010 9:41
Insane pravi:
Lepi pravi:

eejj i loooveee it! faq mama me obesi če si to naredim.. zgleda pa res carsko!

LOOL, haahahaha!!, dobra Wink Twisted Evil
Re: Ideje za sobo (: 15.7.2010 9:42
Insane pravi:
slinafka pravi:
Insane pravi:

belo. zaj si bom pa dala na vijolčno.. tako prelito zgoraj svetlo spodaj pa vedno temnejša vijolčna..(:

Good idea Wink
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: Ideje za sobo (: 15.7.2010 13:35
Lepi pravi:

ahaha zamga tole.

tut jst si bom lahk počas urejala sobo ker dobim novo, ampak mislim da bojo kar rumene stene. mi je pa všeč tole zelena.rumena.rdeča-RASTA <333 sam jst ne morm k mam neko modro pohištvo tut, tko da bojo pomoje stene rumene al pa modre s kakšnimi vzorci (:
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: Ideje za sobo (: 4.9.2010 22:19
jz mam trenurno zelene stene..
mislm si pa tud prerihtat sobo in mam že v mislih rjavo,pinky pa zelene stene Very Happy
pol bi si pa na eno steno narisala portret od Marliyn Monroe tisto barvno,kr je res čiz perfektna <3 Very Happy
najbol pa da si zbereš barve pa motive k so ti najbol ušeč in da boš bla tud rada v sobi Very Happy
gl :*
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Ideje za sobo (: 5.9.2010 0:25
Kaj pa bolnica style? Modra pomirja, ti priporočam. Pa ne tiste hardcore modre.
steph • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 32
Re: Ideje za sobo (: 5.9.2010 0:48
ammm nevem če bi ti blo ušeč sam js mam use stene v sobi popolnoma prelepljenje s postri tak da se sploh ne vidi stene...še use omare in vse in mi je ful všeč Razz
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Ideje za sobo (: 5.9.2010 0:53
praši koga k zna kšne hude grafite risat d ti nriše kej hudga alpa kej napiše na steno.. heh to bi pomoje zapounl sobo čiz če maš kšno prazno belo steno.. sam zj nwm pa kko je z tem ne.. sprej n belih stenah..
Re: Ideje za sobo (: 5.9.2010 15:31
ja js sm si pa lih prejšn tedn preuredila sobo..
dobila sm novo pohištvo in stene sm pobarvala u vjolično

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.