telenoveeelee

gledate telenovele?
eetaq
44%
 44%  [ 13 ]
neeee
27%
 27%  [ 8 ]
včasih, kdr je cait:P
27%
 27%  [ 8 ]
Skupaj glasov : 29

gossip_girl • Od: 21.8.2010 • Prispevkov: 46
telenoveeelee 31.8.2010 12:49
no, zanima me, kere telenovele gledate oziroma boste gledal?jst bom gledala Perro amor-Sebična ljubezen z igralcem Carlosom Poncem(Dame chocolate),ki se je začela učeri, ter telenovelo Isa, ljubim te, ki se bo začela ju3 na a kanalu...Sicer pa lahko napišete kero telenovelo ste že gledal al pa kera vam je najljubša bla do zdej...meni najljubše so bile Debeluška(mi gorda bella),dame chocolate, las juanas, če upoštevamo tudi najstniške kot so RBD na akanalu(nisem več njihov fan-nikul nism bla Smile )in pa RBD familia(neki podobnga, k je bla pa eetaq totalna polomija ...Razz

***Hf***
Bella • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 79
Re: telenoveeelee 31.8.2010 13:05
jaz gledam trenutno sam Čarovnija ljubezni (Sortilegio). mi je ful ušeč.

drgač sm pa gledala Rebelde, dame chocolate pa se še mogoče najde kera.
danira • Od: 16.8.2010 • Prispevkov: 25
Re: telenoveeelee 31.8.2010 13:15
js sm full nora na telenovele in zdei gledam mislm da 13.:vihar ljubezni,razigrani par,,neusmiljena srca,neukrotljivo srce,peregrina,spopad strasti,sladka skrivnost,victoria,zakleti biser,anglei brez kril,jutri je za večno,marina,no zdei pa gledam Iskrice v očeh...use so mi (ble) zlo zlo ušečč tko da je tžko izpostavt najljubšo,neki časa sm sicerr gledala tud divjo mačko sam te pa ne tok redno,k je bla na tv3,js pa gledam sam te k so na poptv..
gossip_girl • Od: 21.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: telenoveeelee 31.8.2010 13:24
danira pravi:
js sm full nora na telenovele in zdei gledam mislm da 13.:vihar ljubezni,razigrani par,,neusmiljena srca,neukrotljivo srce,peregrina,spopad strasti,sladka skrivnost,victoria,zakleti biser,anglei brez kril,jutri je za večno,marina,no zdei pa gledam Iskrice v očeh...use so mi (ble) zlo zlo ušečč tko da je tžko izpostavt najljubšo,neki časa sm sicerr gledala tud divjo mačko sam te pa ne tok redno,k je bla na tv3,js pa gledam sam te k so na poptv..

enaku...pa tut te k so na a kanalu(rbd je bila dobra telenovela, rbd familia-čist aut Mr. Green sm divje mačke nism gledala, jst sm gledala sm te k so ble zanimive oz. so mele že kakšnga igralca/igralko k je že prej kje igrala v kakšni drugi telenoveli..pa seveda če je cute igralc Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: telenoveeelee 31.8.2010 14:39
jao kko lahk to gledate folki?.. men že serije kdaj čiz dopiz.dijo ..
Re: telenoveeelee 31.8.2010 14:51
mah..js pa ful ne gledam tega&&nikol nism..brezveze Confused Rolling Eyes
maja_A • Od: 27.9.2009 • Prispevkov: 38
Re: telenoveeelee 31.8.2010 15:52
redno gledam telenovele.. zdaj trenutno perro amor, sortilegio si me miran tus ojos, bom pa gledala tudi ise te amo... do zdaj pa sem gledala že veliko telenovel in večina jih je bila ZAKON... tako da sem obsedena z tem Very Happy sem pa se zaradi telenovel naučila tudi veliko španščine lani pa sem se tudi udeležila tečaja, ki ga bom letos nadaljevala ž
Wink
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: telenoveeelee 31.8.2010 16:22
Sortilegio Smile
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: telenoveeelee 31.8.2010 21:49
jaz jih obožujeeeeem Very Happy
Jaz zdaj prek neta gledam Soy tu duena(Lucero,Fernando Colunga) Embarassed Ful dobra RES.
Drugač sem gledala:Ko boš moja(Cuando seas mia),Victoria,Materina pot(La madrastra), Rebelde,Esmeralda,V imenu ljubezni(En nombre del amor),Strast(Pasion), Dame chocolate,Sortilegio,Como en el cine,Anina dva obraza(Las dos caras de Ana),Rubi,Pobre diabla al nekaj takega Embarassed,Las Juanas,Fuego en la sangre(ZAKON).
Joj tolk sem jih že od malega da se ne spomnim jih več kot pol Embarassed
Drugač do zdaj najboljše:Soy tu duena,Rebelde,Esmeralda,...no pa saj se ne morem odločit Embarassed
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: telenoveeelee 1.9.2010 13:30
trenutno gledam sam čarovnija ljubezni iz dolgočasa.. sam ga ne gledam redno .. gledat ga začnem ko zvem d se dogaja zanimivega (npr: mario jose ugrabili ) ..

Drgač pa do zdej nism nobenga limonad gledala .. sam to edino čarovnija ljubezni Razz
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: telenoveeelee 1.9.2010 22:36
js gledam če mam čas..drgač pa večkrat na teletekstu preberem kaj se dogaja:)
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: telenoveeelee 2.9.2010 16:51
Jst sm tud učasih gledala telenovele ( sicr največ dve hkrati Smile ), sam najbolša od najbolših mi je bla pa 100 % Rubi, te telenovele pomoje nebom nikol pozabla Very Happy Zdej pa nekak ni več časa , pa tud telenovele mi niso več nevem kaj Razz
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: telenoveeelee 4.9.2010 10:21
uff.. telenovel zj sploh nč več ne gledam, ker so totalna polomija.
sm pa zlo rada gledala in nikol nam puzabla: Rubi, Rebelde, Dame chocolate, Peregrina, Materina pot, Vihar ljubezni, Esmeralda, Debeluškaaa. Wink
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: telenoveeelee 4.9.2010 17:33
ah jst sm jih tut velik gledala zdej pa ne več: barva greha,peregrina,rebelde,angeli brez kril... samo zadnje čase mi grejo tko na žiuce k nč druzga ne delajo kokr jokajo,kričijo,se razmnožujejo,ubijajo ... druzga še niso pogruntal po mojem Confused zato zdej gledam ameriške samo filme pa nadaljevanke k je zmeri neki nouga... Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.