telenoveeelee
• gossip_girl
• Od: 21.8.2010
telenoveeelee
31.8.2010 12:49
no, zanima me, kere telenovele gledate oziroma boste gledal?jst bom gledala Perro amor-Sebična ljubezen z igralcem Carlosom Poncem(Dame chocolate),ki se je začela učeri, ter telenovelo Isa, ljubim te, ki se bo začela ju3 na a kanalu...Sicer pa lahko napišete kero telenovelo ste že gledal al pa kera vam je najljubša bla do zdej...meni najljubše so bile Debeluška(mi gorda bella),dame chocolate, las juanas, če upoštevamo tudi najstniške kot so RBD na akanalu(nisem več njihov fan-nikul nism bla ***Hf*** _________________ you know you love me xoxo gossip girl • Bella
• Od: 23.4.2009
Re: telenoveeelee
31.8.2010 13:05
jaz gledam trenutno sam Čarovnija ljubezni (Sortilegio). mi je ful ušeč.
drgač sm pa gledala Rebelde, dame chocolate pa se še mogoče najde kera. • danira
• Od: 16.8.2010
31.8.2010 13:15
js sm full nora na telenovele in zdei gledam mislm da 13.:vihar ljubezni,razigrani par,,neusmiljena srca,neukrotljivo srce,peregrina,spopad strasti,sladka skrivnost,victoria,zakleti biser,anglei brez kril,jutri je za večno,marina,no zdei pa gledam Iskrice v očeh...use so mi (ble) zlo zlo ušečč tko da je tžko izpostavt najljubšo,neki časa sm sicerr gledala tud divjo mačko sam te pa ne tok redno,k je bla na tv3,js pa gledam sam te k so na poptv..
• gossip_girl
• Od: 21.8.2010
31.8.2010 13:24
danira pravi:js sm full nora na telenovele in zdei gledam mislm da 13.:vihar ljubezni,razigrani par,,neusmiljena srca,neukrotljivo srce,peregrina,spopad strasti,sladka skrivnost,victoria,zakleti biser,anglei brez kril,jutri je za večno,marina,no zdei pa gledam Iskrice v očeh...use so mi (ble) zlo zlo ušečč tko da je tžko izpostavt najljubšo,neki časa sm sicerr gledala tud divjo mačko sam te pa ne tok redno,k je bla na tv3,js pa gledam sam te k so na poptv..
enaku...pa tut te k so na a kanalu(rbd je bila dobra telenovela, rbd familia-čist aut _________________ you know you love me xoxo gossip girl • pk4life
• Od: 20.7.2010
31.8.2010 14:39
jao kko lahk to gledate folki?.. men že serije kdaj čiz dopiz.dijo .._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • AnCHiiKa
• Od: 13.7.2010
31.8.2010 14:51
mah..js pa ful ne gledam tega&&nikol nism..brezveze • maja_A
• Od: 27.9.2009
31.8.2010 15:52
redno gledam telenovele.. zdaj trenutno perro amor, sortilegio si me miran tus ojos, bom pa gledala tudi ise te amo... do zdaj pa sem gledala že veliko telenovel in večina jih je bila ZAKON... tako da sem obsedena z tem • pam2
• Od: 12.10.2008
31.8.2010 21:49
jaz jih obožujeeeeem Jaz zdaj prek neta gledam Soy tu duena(Lucero,Fernando Colunga) Drugač sem gledala:Ko boš moja(Cuando seas mia),Victoria,Materina pot(La madrastra), Rebelde,Esmeralda,V imenu ljubezni(En nombre del amor),Strast(Pasion), Dame chocolate,Sortilegio,Como en el cine,Anina dva obraza(Las dos caras de Ana),Rubi,Pobre diabla al nekaj takega Joj tolk sem jih že od malega da se ne spomnim jih več kot pol Drugač do zdaj najboljše:Soy tu duena,Rebelde,Esmeralda,...no pa saj se ne morem odločit • mjaw
• Od: 17.1.2010
1.9.2010 13:30
trenutno gledam sam čarovnija ljubezni iz dolgočasa.. sam ga ne gledam redno .. gledat ga začnem ko zvem d se dogaja zanimivega (npr: mario jose ugrabili ) ..
Drgač pa do zdej nism nobenga limonad gledala .. sam to edino čarovnija ljubezni • Eay
• Od: 25.4.2010
1.9.2010 22:36
js gledam če mam čas..drgač pa večkrat na teletekstu preberem kaj se dogaja:)
• manciii
• Od: 12.1.2009
2.9.2010 16:51
Jst sm tud učasih gledala telenovele ( sicr največ dve hkrati • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
4.9.2010 10:21
uff.. telenovel zj sploh nč več ne gledam, ker so totalna polomija.
sm pa zlo rada gledala in nikol nam puzabla: Rubi, Rebelde, Dame chocolate, Peregrina, Materina pot, Vihar ljubezni, Esmeralda, Debeluškaaa. • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
4.9.2010 17:33
ah jst sm jih tut velik gledala zdej pa ne več: barva greha,peregrina,rebelde,angeli brez kril... samo zadnje čase mi grejo tko na žiuce k nč druzga ne delajo kokr jokajo,kričijo,se razmnožujejo,ubijajo ... druzga še niso pogruntal po mojem |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.