Lepe misli o FrenDiih :)

SpeeDsterZ • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 76
Lepe misli o FrenDiih :) 10.8.2009 22:07
Tukaj pa napišite nekaj misli o vaših Prijateljih... Zakaj je tvoj/a najbolši/a prijatelj/ica? Koliko časa se že poznata? Je to prijateljstvo za VEDNO? Se res lahko ljudje tako navežemo drug na drugega, da ni mogoče razdreti zveze?

Malo opišite njihove značaje....

Lp, SpeedsterzZ
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 26.9.2009 18:17
zkaj je moja najbolša prijateljica? nimam pojma Very Happy pač največ sva se družle, pa tut popoldan po šole sva se že od prvega klasa dost vidle in pač pol, sva se začele use več pogovarjat.pa taka faca in skos se smejiva xD zdj mi je pa tut že kr čudno in mi neki manjka, če se nč ne vididma al pa pogovarjava Very Happy
kolk časa? prbližn dset let Smile
za vedno? no, js upam, da ja.in sva se tut že pogovarjale o tem, kko bo ko bova šle na različne srednje šole.zdj nvem kko bi ponovila to kar sma se menle, ampak je nekj tazga, da spoznava nove frende in to ampak, da bova medve še vedno bf.no, nvem.js je neb zamenjala Smile
ne, pomoje se ne mormo tku navezat Smile js vem, da če bi se zdj skregale al pa d bi si ona u sredni šoli drugo najdla pa pač se neb več družla z mano, da bi mi blo precej cajta hudo in use.mogoče bi bla tut mau jezna, sam pol se bi potolažla in, okj mogoč bi nek cajta mau težko komu zaupala tku k zaupan zdj njej, sam pol bi blo itaq spt use po starem, sam da bi bla na njenmu mestu ena druga. pa tut glede fantov.sm jih mela že precej in sm use u enmu tednu pol ko je blo konc, čizt pozabla.mislm, sm že gledala za drugimi al bla pa po možnosti že čizt zaljubljena Very Happy sam, ja, men se zdi, da pr obojm velja, da dlje ko je ena veza, težje je pol pozabt pa se potolažt Smile
kokos • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 55
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 27.9.2009 17:51
po mojem mnenju best frend ali samo frend...ne obstaja......to pravim iz svojih razlogov.....nikomur nesmemo preveč zaupati.vsaj jaz tako mislim
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 28.9.2009 14:22
kokos pravi:
po mojem mnenju best frend ali samo frend...ne obstaja......to pravim iz svojih razlogov.....nikomur nesmemo preveč zaupati.vsaj jaz tako mislim

kokr kdo Smile men je težko neki u seb držat, o tem se moram z nekom pogovarjat. če nikomur ne zaupaš se preveč zapreš vase in, nevem no. ne moreš bit neki ful srečen Smile in ja, kokr sm že rekla, kokr kdo. usak ma svoje mišlenej Smile
lalek • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 14
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 30.9.2009 14:46
Jaz mam pač dve najboljši prijateljici. Pač tak čudno.. z eno se že od malega družima in je eno leto starejša od mene.. si valda use povema.. zjočema V S E ! ko sma skupaj se nonstop smejima.. Smile še ko grozljivko gleama se smejema Smile šimfama dede.. Very Happy nonstop mama neke za povedat, obe sma trmasti, in če naju kdo glea ko sma skupaj misli da sma **** al pa da se kregama Very Happy ampak to je način pogovora, druženja, ki sma ga v teh letih [ prbližno 12. let!!] ustvarli skupaj. no pač mama valda še druge kolege pa to Smile sam še vedno sma nekak BFF. vsaka sobota, petek & nedelja je najina ker je pač šola.. drugače med počitnici pa sma 25h skupaj.. če ne v živo pa po msn.ju Smile vedno neke najdema za delat && nikomu ni z nama dugicajt.. in ona je že v sredni pa se še vedno družima pa vse Smile tak da naju nea more nix ločit && sem 10000% da je ona oseba, ki bo ostala v mojem življenju za vedno !!

pol mam pa še drugo najboljšo prijatelco.. za njo nebi mogla tak rečt da bo za vedno v mojem življenju kot sem rekla za ono odzgoraj.. pač zaj se družima približno 2. leti Smile v šoli pa to.. Very Happy pa sej sma najboljši prjatlci, si use povema, šimfama dede pa se norca delama.. vglaunem en sam smeh naju je skupaj.. ampak pač ker vem da boma šli vsaka na drugo šolo dvomim, da se boma meli tak ko se mama zdaj.. ji pa lahko povem vse in to je pomembno! rada jo mam ;*
katekx3 • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 29
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 29.10.2009 11:28
če je prijateljstvo res za vedno? = mela sm naibolšo prjatlco za vedno (bff) pol si je pa u 6 razredu naidla 2bff pol se je z eno skregala...bedno...to ni bff..po mojem...
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 29.4.2010 18:21
jas mam pa problem s tem..prosim pomagajte!!
imam 4 BFF. use se fuul družmo pto..sam zadne cajte se ena frendica nč noče več pogovarjat in mi kaj povedat pa nč..
vprašala sem že druge prijatlce pa so rekle da si morm samaa pomagat sam kko??
sam bff..smo me 4 usem 4im..al kko..
pač ..no in mi nič več ne pove..komi po 2 tednih sm zvedla da je šla narazn z fantom..k sta lepo bla skupi in še neki....sam nebi o tem..
no in mi sploh nič več ne pove,,ne sm to SPLOH SE VEČ NE DRUUŽIIMA.. Confused
večino časa me ignorira..
ali pa ko sva skup (sami)..sma skos tiho..kr ona nč ne reče js pa tut ne.
zadnič sm jo neki vprašala mi je dala izi odgovor..na hitro.
..........in sm gledla ene ful stare zvezke..u kere smo neki pisale..
in ona je vedno pisala naj ostanem taka k sem..
to je šiiit-..kr nwm kak sm se spremenila ..usi mi govorjio da sem še vedno ok..in da se nism nič spremenila..sam kko nee??
včasih ko gledam najine slike al sms-je al bilokaj se kr zjočeem..
tut one druge 3 prijatlce se večinoma sploh ne družijo z mano..
in 1x se mi je zgodl ..neki so se pogovarjalee..in ko sm šla mimo so kr naenkrat utihnle..in začele "oo kk lepo majco maš"...torej so se pogovarjale o meniii...

hočm da smo spet prijateljice(no sj smo še,ampak ne zgleda tak),in da bomo nerazdužjive spet!!!

PROSIIIM POMAGAJTEE!
KAJ NAAAJ?....
ali naj ji kaj rečem+'?--sicer je ona 2 leti starejša..
in me je strah če se bomoa skregaali..kr bojo one 3 zihr z njo držalee.. Crying or Very sad Crying or Very sad

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

pomagaaajte!!!!!
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 29.4.2010 18:57
Mam BFF ga obuzujem ...poznam ga od mojga rojstva.... Razz ... zelooooo ga mam rada .. ful swa navezena čeprav je moški mu use polnoma use zaupam... On je starejši od mene kr neki let ... midwa swa tko navezana skup kamor grewa grewa skup ... povsod skup .. tud če mam tipa se z bf-jem ful druzim... ne dam ga nikomor .. on mi je pomagal pri mojih najhujših trenutko .. ful sm mu hvalezna ... ko swa bila majhna swa spala skup jedla use delala skup Embarassed Razz Razz Razz ...

UGLAVNEM USE MI POMEN ZELOOOOO GA MAM RADA NARAJŠIII!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz
mina222 • Od: 29.8.2010 • Prispevkov: 4
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 31.8.2010 14:05
Imam par dobrih prijateljev za katere lahko rečem, da so res kul, predvsem zato ker se lahko zanesem na njih. Če imaš prijatelja, da skoz misli, da te lahko izkorišča pa to ni prijatelj!
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 31.8.2010 19:11
nimam best frendov ker to je kr neki Wink)

Mam pa Eno osebco, s katero se najboli razumem <3 Spoznale sua se 1.9.2009 in sua u istmu letnikuu Very Happy na začetku se nisua glih nwm ka skup družle, sam ko sva se pa začele sua pa vidle da sua si res najbol podobne in sua se zaštekale.. težava je sam razdalja.. Ona živi U Krškem jst pa u Škofji Lokii... Sam to ni nwm kak problem, se usak dan slišva in too Wink)
Mam jo najrajš in res me razume, kdaj pa kdaj se skregava--> čist normalno ane ;P Pomaga mi zlo velikrat in res nwm kaj bi brez njeeee :$ Zaupava si največ! :*
Pa ja res se ne poznava od malih nog and that sam se pa najboli štekava ;D
Jully&Romčii forever <3 <3 [najna fora] ;$
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 31.8.2010 20:10
mam eno NAJBOLŠO prjatlco in vem da bo to tut za vedno ostala.
spoznale sva se pred 10-imi leti na igrišču (: še zdej se spomnem ko sm jo uprašala če bi se igrala z mano in pol sva se tok igrale da sva pršle šele nwm kdaj domou. nasledne leto sva pristale v istem razredu (: kadar sm žalostna, mi največ pomen to, da me objame in me posluša. vedno mi da nasvet in prou tko js njej. brez nje sploh nevem kako bi živela. čeprou zgleda zlo mirna oseba, se zna noro z.a.j.e.b.a.v.a.t in je tut glasna Very Happy je ful iskrena, sovraž hinauce, pomaga itd... pomen mi miljonkrat več kokr miljon drugih frendic. čeprou greva zdej na različne sredne šole, vem, da bova za vedno ostale najbolše prjatlce.<3
srčk14 • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 21
Re: Lepe misli o FrenDiih :) 1.9.2010 16:18
nimam bff.
zame je to bedno...
mam pa ene 6 frendic k smo res..no ne use skup..ampak..tk da ne morm z prstom na eno pukazat pa rečt ona je moja bff...
mela sm enkrat enoo..in kao best friend for ever..??pa je drugo našla k je bol pupularnaq ud mene in zdej se ji kr neki prilizuje pa wte=:::

UžIVITE Z bfF-jI...

<3 fSM

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.