mačka ali morski prašiček????

mate kakšnega hišnega ljubljenčka???
jaaaaa, eetaq
100%
 100%  [ 17 ]
neee
0%
 0%  [ 0 ]
sm mel/a, sm je preveč dela z njimi
0%
 0%  [ 0 ]
ga še nameravam met/še premišljujm
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 17

gossip_girl • Od: 21.8.2010 • Prispevkov: 46
mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 13:19
Mene zanima, kaj bi vi imeli rajš doma-mačka ali morskega prašička???sama mam sicr oba doma, sm moja frendica pa ne ve kaj bi mela in ji ne znam svetvt, ker ma zame oboje koristi in slabosti...

p.s.lahku napišete tut kaku jim je ime, če seveda mate kakšne hišne ljubljenčke... Very Happy

***Hf***
Ribica • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 102
Re: mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 13:29
ojla,

js bi mela raj mačka Smile drgač je pa to čis stvar posameznika

drgač mam pa doma psičko, deguje pa polža Smile
AnCHiiKa • Od: 13.7.2010 • Prispevkov: 190
Re: mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 13:37
ja js mam pa morskega prašička in kužka<33...mislm d je z morskim prašičkom velik mn dela kt z mačkom sam je pa mačka laži cartat pa to..men so oboji lušni sam če bi zdele kupvala bi raj še enga morskega pujsija kupla Very Happy
CrazyGirl • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 26
Re: mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 13:50
js bi ji rajš priporočava mačko... kr mi mamo doma enga morskega prašička in je kr dela z njim. mama mu usak dan al pa usak drugi dan čisti, kr če ne se kr voha tist smrad. zdej ga mamo okol 4-5 let pa ma ž 1,5 leta probleme s tačkami k se mu je neki zagnojilo :S
čeprau jih mamo mi u šoli tut pa ni nč problemov z njimi, tk da je vrjetno odvisn od posameznega mor. prašička...
Re: mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 14:25
sej jst mam že od nekdaj mačke, sm jih seveda nbenmu ne dam k se hitr navežm na njih.na začetku sm mela enga morskega prašička, pol sm še enga dubila, pa sm mislna da sta istga spola pol smo mel pa čez neki mescu mlade.in zdej je že fuuuuul generacij mladih minilu Very Happy zdej jih mam pa 6 pa mislm da bojo bli še mladi(po spolu sm jih razvrščala da ne bi blu več mladih pa sm se očitnu nekje uštela) XD drgač jih pa seveda tud oddajam, oz. sm jih oddajala zdej nwm če bom še kej...ker so mi vsi fuuuul luštkan Razz
Re: mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 14:27
Ribica pravi:

degu???prvič slišm... Very Happy nism vedla da se da tut polža udomačit Very Happy (a uboga na ukaze sedi, lezi pa too?) Very Happy Very Happy Very Happy sej se hecam Mr. Green
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 14:30
100 % raje mačko kt morskega pujsa .
js mam že 2 mačko, mamo tut psa.
mor. pujsi hitro umrejo od vročine tako da bv .
Re: mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 14:38
locogirl pravi:
Ribica pravi:

degu???prvič slišm... Very Happy nism vedla da se da tut polža udomačit Very Happy (a uboga na ukaze sedi, lezi pa too?) Very Happy Very Happy Very Happy sej se hecam Mr. Green

mi mamo u schooli deguje Very Happy
slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Re: mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 14:49
Jas mam doma 5 mačk, 3 ribe, & psa
drgač pa so mi mačke lepše kot morski prašičk i Very Happy ^^
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 17:06
prasca prasca prasca!! Very Happy
mačke so bljak xD

čene mam pa psa, 2 miši, 2 želvi, 3 podgane in sestro Laughing
kLoown • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 21
Re: mačka ali morski prašiček???? 31.8.2010 18:17
prašičkaa. Very Happy
Drugač mam pa jst nimfe, ribce, psa, dihurja in dve podgani. Very Happy
Re: mačka ali morski prašiček???? 1.9.2010 13:48
še kakšno mnenje????kaj če met:mačka ali morskega prašička???lahku pa seveda napišete kaj že mate doma pa če hočete tut kaku jim je ime Very Happy Very Happy Wink
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: mačka ali morski prašiček???? 1.9.2010 20:44
jst mam dve morski prašički in sta prov super prašičje babe. sicer je res da je velik pucanja ampak je fajn k ju lahko cel dan pustim same pa sploh ne pogruntata da me ni in prežvekujeta seno. mela sm tut mačka ampak se ni dobr odnesl kr je bil ful divjaški pa zavese je uniču mačje stranišče je uporablau samo ko se mu je zazdel... kauč ma še zmeri sledi od kremplou, požru mi je zlato ribico... Sad tko da je dobr da si najdš čimbol mirnga mačka oz. mačko če jo boš mela. tut morski prašički so lohk zlo sitni je zlo odvisn od značaja ampak pujse so ponavadi bl mirne. drugač pa rabjo ful posebno oskrbo kokr so prava hrana (eni so alergični na različna žita) seno morjo met skos na voljo morjo dobit dost vitamina C ker lastnega ne proizvajajo... hobby vitt odpade ker usebuje premastna neuluščena semena priporočam pa bunny-ja pa cavio potem rabjo zlo velko kletko ker so aktivne živali. brez družbe še enega morskega prašička lahko postanejo depresivni saj rabijo nekoga ki govori isti jezik. pucat je treba 1x do 2x na tedn... ampak se navadiš, glede oskrbe so mački mn zahtevni čeprov oni tut loh zbolijo in potem rabjo posebno prehrano pa zdravila... upam da sm kej pomagala Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.