Ekonomska gimnazija Radovljica

zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Ekonomska gimnazija Radovljica 29.8.2010 13:42
helouu
čez dve let..zdej sm u 8. razredu..se bom jest upisala na ekonomsko gimnazijo u radolco pa me zanima če gre kdo ist let na to šolo al pa da bo še tam takrt!!!
mal mi je dc pa sprašujem Laughing
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Ekonomska gimnazija Radovljica 29.8.2010 15:25
skot pa si da greš u radolco?
Re: Ekonomska gimnazija Radovljica 30.8.2010 16:37
z Bohinja
klik • Od: 18.10.2009 • Prispevkov: 9
Re: Ekonomska gimnazija Radovljica 31.8.2010 14:08
js sm na tj šoli sam ne gim.
če bi še enx zbirala šolo neb šla sm Smile
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Ekonomska gimnazija Radovljica 1.9.2010 15:26
ja drgač pa teli šoli praujo da je za "LUZERJE"

ena je padla na gimnazij 2x in pol je šla na to šolo in jo je nrdila s 4ko brez da bi se učila....:/ baje... k jo fotr puzna....tko da priporočam pol rajš ekonomsko kran (:
Re: Ekonomska gimnazija Radovljica 3.9.2010 16:09
ja no moja sestra pa tud mt sta hudila na to šolo pa pravta da j čist cool...nvm men je tud uredu...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.