Kako se lahko folku tako zameriš?• ElementX
• Od: 23.7.2010
Kako se lahko folku tako zameriš?
25.8.2010 23:10
Ja, zgodil se je ravno prav cajt res.
Še to sm rabu. Sm glih na točki k grem v SŠ in sem se skor celem folku zameru... Vse se je pa začel k sm se postrigu na novo čupo; scene. Mi začne OSEBA (bom kr tko klicu, da nebo izpostavljanja) pisat kak emo sm kao pto. Pč take fore. Smo se še smejal pa vse. Ampak potem je pa že res postala nesramnost. Ta OSEBA je mene začela poniževati. Na fbju. Na mojem profilu. In vsi so se smejal pa neke izjave dajal. Ampak ne razumem. S to OSEBO sm se zmeri razumel zdj pa naenkrat kr to. Nism pa biu res nekakšen bližnji frend. Pč normal kot en sošolec k se dobr razumeš. Zmeri sm za OSEBO delu usluge tud ona nazaj no. No kakorkoli. OSEBI pač napišem lepo na lep način da nism emo pa take fore in zakaj se tko obnaša. 5 min za tem sm že na blocku. :/ In pol k se že res zdj kregamo se umešavajo še prijatelji njeni, ki trdijo, da sem sam začel in to. Res ravno pred šolo. Problem bo ko bomo hodili na avtobus in vse. :/ Ker ti moji sošolci pa ta OSEBA še niso očitno dosti zreli in so še v močni puberteti zato ne pisat da naj se probamo lepo pogovorit ker nebo nič pomagalo. Res nevem kaj naj naredim. Preprosto sm zašou v slepo ulico. Samo upam, da nebo kakšnih težav v SŠ pa da nebo vplivalo na nove sošolce. • Luciiika
• Od: 5.4.2010
Re: Kako se lahko folku tako zameriš?
25.8.2010 23:30
sm mela isti problem..prbližnu isti:D..sam jst sm pač ga pustila prmir..sicr sm bla "užaljena" pa use..sm se delala d mi dol visi zanga in use..in ga ignorirala..edinu kar ne smeš je d nesmeš te OSEBE opraulat z drugmi kr pol ti bo use zamerla..jst sm ga uglaunm ignorirala..probala ignorirat no..pa pač se delala d mi je kul tut brez njega..no in je pol po enmu času pršu sam do mene pa se opraviču..tku d ne skrb..pomoje d če boš to naredu bo sam/sama do tebe stopla pa se opravičla..evo moj nasvet..• ElementX
25.8.2010 23:33
Luciiika pravi:sm mela isti problem..prbližnu isti:D..sam jst sm pač ga pustila prmir..sicr sm bla "užaljena" pa use..sm se delala d mi dol visi zanga in use..in ga ignorirala..edinu kar ne smeš je d nesmeš te OSEBE opraulat z drugmi kr pol ti bo use zamerla..jst sm ga uglaunm ignorirala..probala ignorirat no..pa pač se delala d mi je kul tut brez njega..no in je pol po enmu času pršu sam do mene pa se opraviču..tku d ne skrb..pomoje d če boš to naredu bo sam/sama do tebe stopla pa se opravičla..evo moj nasvet..
Hvala. Upam, da bo res. Sej če se s to OSEBO skregam mi nič ne manjka. Sam problem so tud drugi sošolci, ki se bojo na njeno strn postavili pa jo branli. :/ • ucauca
• Od: 16.9.2009
25.8.2010 23:37
lej mojga frenda je skos en **** ne...in to fse možno in potlej mu je reku da nj neha če ne nau dobr....un itq ni odnehou........moj frend ga je smao čez gobc kr je mogu ne in zj se ga tut pipnt ne upa več...
• soonck
• Od: 16.2.2010
26.8.2010 7:45
ufffff sovražm te osnovnošolske p.i.č.k.e. -.-'' sm mela iste sošolce... res totalni kreteni.. kr neki so use za.j.ebaval, pa kao ful hude fore.. brezveze. najbolš lepo it mim, pa si mislt svoje. si usaj spoznou, da so to BEDNI FRENDI. v sredni te bo pa itak folk na novo spoznou in bo vidu d si kul (: tko da ti sam uživej žiulenje, pa pust te p.i.č.ke da se mau kratkočasjo (; • ElementX
26.8.2010 9:31
soonck pravi:ufffff sovražm te osnovnošolske p.i.č.k.e. -.-'' sm mela iste sošolce... res totalni kreteni.. kr neki so use za.j.ebaval, pa kao ful hude fore.. brezveze. najbolš lepo it mim, pa si mislt svoje.
si usaj spoznou, da so to BEDNI FRENDI. v sredni te bo pa itak folk na novo spoznou in bo vidu d si kul (: tko da ti sam uživej žiulenje, pa pust te p.i.č.ke da se mau kratkočasjo (; Hvala za nasvet. Jih bom ignoriral zdaj pa naj dougčas preganjajo. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.