SREDNJA ŠOLA(:

tinniex3 • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 7
SREDNJA ŠOLA(: 26.8.2010 17:27
-heeeeeej. hmau bo konc počitnc in js grem u sredno šolo! problem je pa tak da me ful skrbi kako se bom uklučla v družbo ker tm nobenga nepoznam & to. a mi lahko ker napiše kako je zgledu njegou prvni dan na novi šoli? prosim k me ful skrbiiiiiii : (((!
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: SREDNJA ŠOLA(: 26.8.2010 17:53
ehh.nč ne skrbet ;D ..
Ja jz grem zdej u 9klas tak d nč neznam .. Ampak moja frendica gre zdej 2letnik tak da mi je povedala kak je zgledal pa use ..
Prvo: tam nobenga ni poznala ..
Drugo: Ona ne sliši,ampak govori pa odlično in uporablja slušni apart...

Tak..Toook jo je skrbel kak se bo razumela s sošolci pa prfoksmi ker ne sliši .. 1.sep madona hotela je kar izginil,tak ni upala..In imela tisooče vprašanj pa ful prepričana da ne bo imela frendou.ok...pa 1sep pride in seveda so jo najprej gledali pa tko .. In ona ful sram pa strah ok..pa gre domou in drugi dan..Je biu pravi pouka an..Tko je blo da so šli na spoznovanje in so se lpo spoznali in so jo sprejel lepo kljub temu da ni slišala so jo vseen sprejel..sej jo tut bi jz..sej je dobra,prijazna pa vse..In po 1tednu je že samozavestno hodila u šolo in se z skor usemi družila pa tut s tipom..Tak da se je lpo poštekala z vsem...Edini problem pa ma sam u klas..ko sošolci **** s prfoksi sej veste se ona umakne saj ne ve o čem govorijo ane..Ampak useen se lepo kul razumejo..

IN mal glej: ti slišiš ane..ona pa ne so jo vseen sprejel in je vse lepo vklučla u družbo..Ane....Itak u sredni so usi odrasli pa zrelješi pa razumejo ...vsem je uspel in zakaj nebi teb? Cool
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: SREDNJA ŠOLA(: 26.8.2010 18:15
jst grem tud zdej u 1. letnik in me niti ne skrbi tok kko bo 1. dan potekou pa kko se bom uklopu, če se bom se bom, če se pa ne bom - se pa pač ne bom Very Happy xD. drugač pa obnašej se čist normalno, tko se pogovarjej kokr s svojimi biušimi sošolci. ne zdej govort d ne boš mogla kr boš lahko, u usakmu primeru boš žiučna, ampak se moraš pokazat da si nekako frajerka in se sorazmerno uklopt u pogovore al pa tko se pogovarjat z ostalimi. useen, ne smeš bit PREveč žiučna Razz, sam samozavestna bot pa bo Wink
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: SREDNJA ŠOLA(: 26.8.2010 19:04
js grem tut v prvi letnik in me niti mau ne skrbi kako se bom uklučla v družbo. pač taka bom kokr sm za ostalo mi da dol visi (: skrbi me samo, ker bo fotr na šoli.. ja, prfox je. -.-'' on fuuuuul ne šteka da je učasih treba dt neki vn iz sebe in nardit kšno pi.z.d.arijo pa to.. :/ in me je mau strah kko bo folk gledu na to.. sj po eni strani mi je usen če si bojo misll: aha! fotrova punčkaa!, ker pač vem d sm čis anti -.-'' sam usen nebi mela kšnih scen na hodniku s fotrom... Very Happy
danira • Od: 16.8.2010 • Prispevkov: 25
Srednja šola 26.8.2010 21:48
Hei! A gre kdo tle na frizesko u lj??* mene tud to skrbi kko se bomo štekall,ker sm slišala nek da so na litostroju čiz out..js sm tega nerazumevanja vajena še iz osnouke,k se s fanti nismo štekal,pa kr po skupinah smo bli(največkr.po 3 bf),pol se je pa delil to na piflarje pa nepiflarje(povpr).js spadam med poupr.(btw)Smile..vlik smo se tud kregal in mam zlo slb občutk za naprei..nism pa tud neki ful korajžna,da bi kr pristopla k enim pa zčela neki bluzit..
ImTheOne • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 56
Re: SREDNJA ŠOLA(: 26.8.2010 23:04
seii to usee mal skrbii kako se bojoo uklučl u družboo...jst grem tud zdeii u 1. letnik in me je tud mal strah...sam moj nasvet je da bod taka k si pa se ne delaaj neki kar nisi k se pol pa res ne boš uklučlaa u družboo.. Smile)

Amm če gre kdo na poljane na nemščinoo neii povee...!!
Natii93 • Od: 8.8.2010 • Prispevkov: 57
Re: SREDNJA ŠOLA(: 27.8.2010 18:10
hehe
sei je normaln da vs skrbi kko se bote uklopl u družbo pato.. Wink
sei to use skrbi.. pa če niste sami dost korajžni da bi stopl do enga pa se predstavl.. se bo pa kdo drug vm predstavu.. alpa k se boste usedl bo pršu/pršla zravn pa uprašala če je stou frej alpa kei tazga.. Wink nerabte skrbet.. že po parih dneh bo zgledal kt da se poznate že nwm kok časa.. ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.