Prijatelji se čudno obnašajo in me opravljajo...• Maychii
• Od: 30.8.2010
Prijatelji se čudno obnašajo in me opravljajo...
30.8.2010 17:54
Živjo!
Čujte... Imam en velik problem. In vas prosim da mi boste pomagali, ka sem res na podnu. No jaz mam dve najboljši prijateljici(samo nista moji sošolki) in dva najboljša prijatelja (Ta pa sta moja sošolca). No in zdaj med počitnicami se nismo velko vidli. No.. Jaz nisem vidla njih. Oni pa so se med sabo vidli vsak dan ker so blizu vsi doma. No. In zdaj so se ful čudno začle pogovarjat z mano. Sploh ne govrjo z mano. In stalno nekaj govorjo čezme. In jaz mam tega dosti. Zelo velko sn že prejokala zarad njih ker me tak zbadajo oziroma me opravljajo za mojim hrbtom. Kaj naj naredim? Prosim pomagajte ker sn že čisto obupana. Hvala za vse nasvete že za vnaprej. Maychi • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Prijatelji se čudno obnašajo in me opravljajo...
30.8.2010 18:32
lol takih ljudi nemreš klicat prijatli _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • MilosR
• Od: 16.6.2009
30.8.2010 18:44
Najdi eno stvar, ki te veseli (nek hobi) in se pridruži kaki organizirani skupini, krožku, društvu, pojd na težaj, pač neki kar rada al pa bi rada počela in tam spoznaj kakega novga frenda.
No, vsaj js bi tko naredu...zihr mate kako stvar kje blizu tvojega doma. • pk4life
• Od: 20.7.2010
30.8.2010 23:35
pogovor se z nimi.. če mislš d nisi nč nrobe/slabga nrdila (p res dobr premisl) (< sej ne rečm nč no sam bo še bl čudn izpadl če ti pol pwe kaj je blo in ti pol.. aja.. ok.. ill just go now..) in pol probite pč zgladit bleme ne.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • soonck
• Od: 16.2.2010
31.8.2010 8:48
če bi kej nardila narobe, pa bi bli to tvoji PRAVI prjatli, te nebi začel opraulat, ampak bi se pogovoril s tabo. mislm da to niso glih prjatli k bi te bli vredni (: js si ne znam predstaulat da bi me najbolša prjatlca opraulala. no, vem da me nikol nebi. kadar nardim kj narobe al pa kej, mi to pove in se pogovoriva. pač usak dela napake. lajf ni pršu z navodili.
mau premisl če jim boš loh sploh še zaupala, če se pobotate uso srečo • leia
• Od: 23.1.2010
31.8.2010 13:06
Pozab na njih, niso te vredni, velik bolša si od njih!! Če so ti nardil to sigurn niso bili pravi prjatli kr če bi bli ti tega NEBI nardil! Ne sekiri se sam poglej okrog sebe sigurn je na svetu velik bolših ljudi kot so oni! Če jih maš pa rees rada pa bi bla rada spet prjatlca z njimi pol ti pa ne preostane druga kot da se pomeniš z njimi. Jst bi naprimer rekla da če jih kej mot nej mi to povejo v obraz ne pa da te opravlajo za hrbtom pa se skušala pol z njimi poment. Čeprou še vedno mislm da si predobra za njih! Ne obremenjuj se s takimi bedaki kot so oni!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.