FACEBOOK

XOmjauXO • Od: 1.7.2010 • Prispevkov: 9
FACEBOOK 17.7.2010 22:09
na facebooku mi ne pokaže nekaterih objav, ki sm jih napisala. pol dobim 9 prošenj za prijateljstvo pa dam prezri use ampak se mi pol čez neki časa vračajo in tut une k sprejmem se mi vračajo. čist iste prošnje, al me pa kdo na novo doda. (pa folk me ne dodaja skos, sam facebook šteka) nekaterih fotk k jih hočm zbrisat mi jih NOČE.

kaj je to narobe, kaj nej nrdim k bom res žiučnga fasala-.- help?
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: FACEBOOK 17.7.2010 22:19
Mogoce jim gre kaj navzkriz ... pocakaj nekaj casa - bojo ze uredili
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: FACEBOOK 4.9.2010 22:13
navad se..to je facebook...zadne cajte je čiz v **** xd
pa tud ful folka je gor.
Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: FACEBOOK 5.9.2010 0:00
fejs itq skos šteka sam takih blemou nikol nism meu.. probi zmenat browser čas pomaga.. za bl preproste: če maš zdej internet explorer probi mozila firefox alpa chrome alpa opero itd itd..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.