menstraaa.?

KaTTiexD • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 46
menstraaa.? 29.8.2010 20:03
alo ženske Smile
mene zanima k mate vi pač 1 tedn menstro. kuk opoj nasledn mesc veste gdaj jo boste mele?
pa jz nimam redno, mela sm jo 2x čeprou jo 2 mesca uumes sploh nism mela.
pa zj nevem kok to drži da te mau teebuh buli, ker mene je blou trebuh po 1. menstri 2 mesca pred 2. menstro..
zj me pa s5 buli, pa je lih kšn mesc odkr sm 2. mela. sam nevrjamem da bo tok točna..?
hvala Smile <3
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: menstraaa.? 29.8.2010 20:15
ja pač to je vrei da si začneš pisat v taki koledarček, pa pač ko dobiš si označiš tisti dan, pol pa prešteješ +28 dni, pa si označiš recimo m od 26-30 dneva pa boš pol naslednji mesec vedla kdaj boš dobla.. če zastopiš ker sem bolj tak napisala Very Happy
Re: menstraaa.? 29.8.2010 20:25
PorceLan pravi:
ja pač to je vrei da si začneš pisat v taki koledarček, pa pač ko dobiš si označiš tisti dan, pol pa prešteješ +28 dni, pa si označiš recimo m od 26-30 dneva pa boš pol naslednji mesec vedla kdaj boš dobla.. če zastopiš ker sem bolj tak napisala Very Happy

ja sej to delam, sam k zej na začetku mam ful nerednoo.. ampak hvala useen Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.