parčkanjeXP

1 | 2 | 3 | >>

ali ste samski
da
83%
 83%  [ 92 ]
ne
10%
 10%  [ 12 ]
nwmXP
5%
 5%  [ 6 ]
Skupaj glasov : 110

yourlove • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 86 • Kraj: HEAVEN^^
parčkanjeXP 22.8.2010 18:23
no tole je pa čist mal za kratkočasenje če vm je dc...
napište
-spol
.opište se (zunanjost in notranjost)
.starost
-pa kraj
pa da widmo kdo bi najbl skp pasov
MAL ZA HEC PA TKO Very Happy
iasnaaa • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 71
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 18:56
- ženska. Very Happy
- zunanjost: srednje dougi, na temnu rdeče pubarvani rauni lasje, frizura je paž, rjavu-zeŁene oči, srednje visoka, pustava buŁ močna. xD
notranjost: sm buŁ mirna, ampk če je pa taprau čŁouk zravn mene, se znam pa tut okorajžt. Very Happy in če ne že dobr svetovat, znam pa usaj posŁušat, kaj čŁoveku na leži na src. Razz poŁ sm še prjazna, toŁerantna, obzirna, strpna... xD edin razjezim se hitr. xD Razz
- 15 let Very Happy
- okoŁca nouga mesta. Very Happy
slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 18:57
Tema se mi zdi kar zanimiva, no pa nekaj o meni :

SPOL:ženski
ZUNANJOST: srednje rasti, prej suha kot debela, modro-zeleno-sive oči, malo preko ramen dolgi, čist malo valoviti temno rjavi lasje, temna polt( sonce me hitro prime) Laughing
NOTRANJOST: drugi pravijo, da sem bolj mirna, prijazna, smešna, rada pomagam, iznajdljiva, ustvarjalna, in da lepo rišem Smile
STAROST: 15 let
KRAJ:okolica Murske Sobote (prekmurje)
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 19:05
hehehe, zanimivo Very Happy. no, tuki so moji podatki ^^:

Spol: Moški
Zunanji opis: Rjavi daljši lasje, rjave oči, visok, bolj suhe postave, rahlo temnejše polti (sonce me je zažgalo letos, pa tud tko na splošno Very Happy) Razz
Notranji opis: Potrpežljiv, znam poslušat če nekomu kei ne paše, znam svetovat u različnih situacijah, rahlo pesniške dušice, nasmejan, veseu, rad pomagam, znam spraulat u smeh =).
Starost: 15
Kraj: Trebnje (Dolenjska)
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 19:11
Spol: ženski
Zunanjost: Mam dolge ravne, rjave lase, tko kr dost že čez ramena, pa modre oči. Sm kr visoka in suha.
Notranjost: Ful klepetava, uglavnem skoz neki govorim s komerkoli, so redki ludje pred katerimi se ne odprem. Zlo dost se smejim, pa zlo naglas :$$ Hitr se razjezim, zamerim, sam se pol tut hitr ohladim pa tkoj pozabm zkaj sm bla jezna. Rada sm v družbi, pa da se neki dogaja.
Starost:15let
Kraj: Okolica NG
tadejaa • Od: 5.9.2009 • Prispevkov: 48
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 19:13
spol: ŽENSKI

zunanjost: srednje dougi temno rjavi rauni lasi. ponavadi speti v čop kr mi grejo na žiuce. rjave oči, postava bol močna. vlka cca. 170.

notranjost: huh. tu se bom pa mogla malo zamislit Wink
vedno za akcijo, nasmejana. ko je treba sem umirjena čist. ponavadi tak, resna razn če sem ono v najhujšem bedu al pa da je fajn se pa samo smejim. magari sama sebi Smile rada govorim, kar včasih ni glih vreju. =) sramežliva sem samo če je kaki lušn dečko zraun $ ljudje mi zaupajo tak da sem vredna zaupanja ker vejo da nem NIKOL ampak res NIKOL izdala kaj so mi povedli.
drugače sem po duši rokerca, obožujem tudi gothic metal. =D
drugače pa vedno za akcijo bi jas rekla pa vredna zaupanja =D

starost: 15

kraj: okolica Ptuja.

HF ;*
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 19:49
spol:ženska
zunanjost: blond rahlo skodrani lasje do ramen[skor zmerej mam zraunane] Razz ; zeleno-rjavi oki. Velka sm okrog 171cm; postava normalna.
notranjost:: trmasta, skoraj vedno nasmejana, rada pomagam če lahko, učasih sramežljiva, v dobri družbi pač gobčna Wink) rada rišem, se ukvarjam z
živalmi,športom;včasih mau preveč pretiravam,samokritična xD ...
starost:16 let
Kraj: Škofja Loka
yourlove • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 86 • Kraj: HEAVEN^^
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 20:28
do zdaj šele en fant XP
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 20:40
hahaha, ''blažen med ženami'' xD. hec hec punce Wink Very Happy
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 20:42
bom jaz drugi, da bo malo kunkorence....

Spol: Moški xD

Zunanjost: lase imam svetlo rjave, malo na irokezo, vidok 178, 70kg, zeleno-sive oci...

Notranjost xD: Ko sem dobre vole sem takoj za avanturco, akcijo,pi*darijo.... drugace pa bol umirjen, umetniski...

Starost: 14,8 xD (1. letnik mediska)

Kraj: Kozje...(blizina podcetrtka...kozjansko)

Very Happy
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 21:36
-spol - ženska
.opište se (zunanjost in notranjost) - Zunanjost - Blond paž,frufru na stran,zeleno-rjavi učke,srednjo visoka ( 163cm) , suha use razn u trebuhu - ni tok velik .. oblačm se odštekano,pisano .. temno polt sredi poletje,sredi zime pa srednjo polt .. Notranjost- Trmasta,prijazna,nasmejana,družabna,včasih pa kdaj znam biti hudobna,ko sm slabe volje sm vedno tiha se mi nič ne da in se nočem z ničemer pogovarjat in sm vedno zraven ko se kje kej dogaja (lahko je to žur ali razbijanje oken šole xD)
.starost 14let
-pa kraj kočevje
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 21:57
-spol: ženska.Very Happy
.opis: rjavi dalši skodrani lasje rjave oči normalna postava.xD visoka 167.
.starost: 15
-kraj: mariboooor.Very Happy
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 22:29
spol: moški

starost: 15 let

kraj: Ptuj

opis: Pač visok sem 185 cm, sem bol močne postave (ne glih tak no edino v kopalkah xD), rjavo-zelene okice, rjavi lasje paač dugi (10 cm) samo rahlo skodrani neki podobno kot afro pač, not guess this is it

notranjost: hhh hard one. no pač če me glih ne poznaš pa to misliš da sem tak ful tih pa to (no saj sem malo tudi) pa včasih da sem mal čuden samo ko me spoznaš vijiš da sem čist vreji pa da mam včasih tud preveč za povejat (poglejte na google INFJ to je kao moj personality res skori vse je res =) ) drugač pač znam ful poslušat pa svetovat, včasih svojeglav trmast, pač noo težko se opišem

(če kero kaj zanima (kar dvomim xD) ali pa za fb naj kar na zasebca)

LP and have fun =)
Re: parčkanjeXP 22.8.2010 23:05
spol: ŽENSKI

zunanjost: bolj svetlo rjavi skoraj ravni lasje malo čez ramen .., rjavo-zelene oči, sm bol suha, nism neki full visoka..

notranjost: Sem bol mirna razen v družbi s poznanimi frendi, trmasta, prijazna, vztrajna..

STAROST: 14

KRAJ: .. širše-> kozjansko uglaunem xd Very Happy
Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 0:01
spol: moški

opis: črni lasje (emo stil Razz sam nism emo btw ), modre oči , velk/mjhn 176 , suha postava.. , bel ko jogurt xD ne sj ne tolk haha

notranji opis: hmm.. rad pomagam in poslušam, obožujem dobro muzko, rad rišem , rad hodm nekam v naravo na samo s psom.. rad cartam.. miren, ob polni luni me ponavad razganja haha xD ne maram prou glasnga folka (taki k blebetajo v nedogled)
muzka: Rock, hardtechno,schranz, techno, hardstyle, trance.. pač kar mi sede

starost.. 19
kraj: Kranj
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 0:20
haha...stajerska prevladuje, kozjansko pa na stajerskem prevladuje Very Happy sma kr dva...
Natii93 • Od: 8.8.2010 • Prispevkov: 57
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 0:54
spol: Ženski

zunanjost: svetlo rjavi lasje. modre oči. recimo da suha. bl mejhna..

notranjost: bol mirna..razen če je zravn taprau folk.. ;D trmasta. drgač pa prjazna, nora, komunikatiuna, vztrajna, znam poslušat..

starost:17

kraj: Dol pri Ljubljani Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 1:55
spol: tip
opis: visok tm do 180cm rjawi dougi lasje.. tmno rjave oči.. rahlo nabildan heh
notranjost: crknu bi za prjatle.. hkrat sm rd sam.. aktiwn (če nism lih sam).. zdougočasn.. mam se za duhowitga sam nwm kko mi ratuje heh.. amm kaj bi še napisu.. nč .. to je to..
starost: 15
plc: lj
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 8:25

Spol:
Ženska
Opis: Temno rjavi dolgi lasje, ravni, tut valoviti, modre oči (na ktere sm ful ponosna ker mi jih skoz hvaljoxD),srednja postaua-tam umes,notranjost,prijazna,rada pomagam,včasih bol zadržana,včasih čist nora.xD pač odvisno od dnevov Very Happy
Starost: 13, januarja 14.
Kraj: Koroška ugl.xD
leia • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 72
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 11:14
Spol: Ženska
Opis: Svetlo rjavi srednje dougi lasje, ravni, modre oči, suha,..
Notranjost: Vedno za žurko, prijazna, obožujem adrenalin, pa živali, rada hodm u naravo, vedno dobre vole, pač znam svetovat če se kir frend al pa kdo drug u težavah znajde...
Starost: 14
Kraj: Sevnica
slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 11:23
In kdo bi zaj skup pasau? Smile xD
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 11:34
slinafka pravi:
In kdo bi zaj skup pasau? Smile xD

am.. pa poglejmo Razz
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 13:04
leia pravi:
Opis: Svetlo rjavi srednje dougi lasje, ravni, modre oči, suha,..
Notranjost: Vedno za žurko, prijazna, obožujem adrenalin, pa živali, rada hodm u naravo, vedno dobre vole, pač znam svetovat če se kir frend al pa kdo drug u težavah znajde...
Kraj: Sevnica

pejt ti parkour trenirat.. tko k inekcija adrenalina direkt u žilo hehe
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 14:56
SPOL: ženski

STAROST: 16

ZUNANJOST: dougi blond lasi, modro-zelene oči, srednje postave, 170 cm.

NOTRANJOST: zmeraj nasmejane, u družbi se rada zafrkavam, vedno priprauljena pomagat in prisluhnt. Rada se rolam, MUSIC IS MY LIFE!, najraj pa sm s frendi zunii.

Smile
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: parčkanjeXP 23.8.2010 15:58

Opis: Rjavi dolgi lasje (do ramen prbližno), rahlo skodrni ponavad zlikani pa fru fru (ponavad na stran) Nism suha pa ne debela. Karaktr bol moćn xD ponavad vesela, ponavad bol glasna (smeh tut xD :$) emm zabauna pa dost prijazna in polna adrenalina Very Happy

Kraj: Okolica Novga mesta (Dolenjska)

Very Happy (upam da je dost)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.