rabim pomoč glede enga fanta:$

vampirediaries • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 28
rabim pomoč glede enga fanta:$ 3.11.2010 17:58
oi Very Happy Very Happy
ja uglaunm kt že naslou pove sm zatreskana:P u enga fanta iz 3 letnika...jst sm 2 letnik...
in ja problem je u tem da on ve da mi je ušeč samo nč ne nardi...samo gleda me kadar se srečava
drgač je eni moji prjatlci povedou da pač on zj trenutno ni za resne zveze...samo zakaj me pol stalno gleda pa se mi smeji Sad
ne wm ...sama nism dost pogumna da bi stopla do nega sam on pa tut nč ne nardi Sad
ka nj nardim???
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: rabim pomoč glede enga fanta:$ 3.11.2010 18:36
ja križem rok verjetno nemorš stati.
do njega pejt, zber pogum, premagaj strah.
pa prosim ne spet reč frendici da ga ona upraša!! Very Happy
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: rabim pomoč glede enga fanta:$ 3.11.2010 19:12
okej, ti bom tkole povedu čist na izi pa resno:

če ti je model ušeč: BEJŽ do njega pa se pogovarjej z njemu, dej mu vedt d ti je ušeč čeprou že we. kokr je že Jok3r reku, NE govor frendic nej ga gre ona za karkoli sprašvat, cifro, msn, al kerekoli druge informacije, kr fantje ne maramo ''informantou'' (folka, k za druge zbira informacije...), pa tud iz izkušenj vem d ni ql... tko da ja, zber to pest poguma pa pejt do njega pa ga obgovor pa se pogovarjej z njim, nej te ne stisne prpa pa pol spi*diš stran... tko da ja, če ga hočeš kdaj met, pejt do njega pa to nared pol pa uzdržuj stike.
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: rabim pomoč glede enga fanta:$ 6.11.2010 11:46
Boris pravi:
okej, ti bom tkole povedu čist na izi pa resno:

če ti je model ušeč: BEJŽ do njega pa se pogovarjej z njemu, dej mu vedt d ti je ušeč čeprou že we. kokr je že Jok3r reku, NE govor frendic nej ga gre ona za karkoli sprašvat, cifro, msn, al kerekoli druge informacije, kr fantje ne maramo ''informantou'' (folka, k za druge zbira informacije...), pa tud iz izkušenj vem d ni ql... tko da ja, zber to pest poguma pa pejt do njega pa ga obgovor pa se pogovarjej z njim, nej te ne stisne prpa pa pol spi*diš stran... tko da ja, če ga hočeš kdaj met, pejt do njega pa to nared pol pa uzdržuj stike.

HaHaa, ker si eJ. Mr. Green

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.