vampires suck

a imate radi vampirje'
jap
70%
 70%  [ 14 ]
ne!!!!
30%
 30%  [ 6 ]
Skupaj glasov : 20

Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
vampires suck 27.8.2010 14:27
sem gledala napovednik in je sigurn dobr film. me pa zanima od kje pa kako se to dol potegne in če pride v slovenijo v kolosej a bo samo DVD? sicr sm oboževalka vampirjev ampak tut parodije rada gledam!( če je pa ta tema že obstajala pa sorry usm!)
hvala in LP Cool
LaIciee • Od: 7.8.2010 • Prispevkov: 32
Re: vampires suck 27.8.2010 15:26
AmyAmy pravi:
sem gledala napovednik in je sigurn dobr film. me pa zanima od kje pa kako se to dol potegne in če pride v slovenijo v kolosej a bo samo DVD? sicr sm oboževalka vampirjev ampak tut parodije rada gledam!( če je pa ta tema že obstajala pa sorry usm!)
hvala in LP Cool

nevem če pride, najbrž bo, če ne se ga pa mogoč lohk tut kje dol potegne.
jst tut obožujem vampirje, somrak pa to ampak se splača tut to pogledat.Smile
Re: vampires suck 27.8.2010 16:54
LaIciee pravi:
AmyAmy pravi:
hvala in LP Cool

hvala za odgovor Lalchiee Very Happy . a mogoče kdo še kej ve?
ElementX • Od: 23.7.2010 • Prispevkov: 29
Re: vampires suck 27.8.2010 19:50
AmyAmy pravi:
LaIciee pravi:
AmyAmy pravi:
hvala in LP Cool

Do jutr ti dam link kje film dol potegnat. Smile
Zdajle se mi mudi nekam. Smile
Re: vampires suck 27.8.2010 21:06
ElementX pravi:
AmyAmy pravi:
LaIciee pravi:
AmyAmy pravi:
hvala in LP Cool

Do jutr ti dam link kje film dol potegnat. Smile
Zdajle se mi mudi nekam. Smile

hvala Very Happy
LaLi • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 38
Re: vampires suck 28.8.2010 12:40
sm ga pogledla..men se je zdeu film kr neki res..brez kakršne vsebine..nč ni dodelan..je na trenutke kej smešn..sam res nč posebnega..x)
Re: vampires suck 28.8.2010 16:00
LaLi pravi:
sm ga pogledla..men se je zdeu film kr neki res..brez kakršne vsebine..nč ni dodelan..je na trenutke kej smešn..sam res nč posebnega..x)

hm... ga bom jst vseen gledala pa bom potem povedala če se strinjam s tabo Very Happy
PS a so podnapisi?
LaLi • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 38
Re: vampires suck 28.8.2010 17:43
ja itak da si ga poglej..sej mogoč bo teb pa všeč Wink
aam ne jz nism našla podnapisov :S..
Re: vampires suck 28.8.2010 19:22
nič hudega- sej kr razumem ameriško Very Happy
LP
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: vampires suck 28.8.2010 19:50
film je že izšel v ameriki v kinih tko da verjetno ne bo v slo če ga do zdej še ni. Drugač pa, nisem fenica somraka, in sm do polovice pogledla pa ni tist ful hudo. sej je občasno smešen, sam ni tisti ful. drugač maš pa na partisu lohk pa mi daš msn alpa gmail alpa neki pa ti ga js pošlem ker mam že na računalniku.
Re: vampires suck 28.8.2010 20:16
aha partisa nimam. gmaila nimam ,msn mi ne dela tko da ostane sam še e-pošta ... a se po e-pošti da? Very Happy drugač pa res tenx Very Happy
ElementX • Od: 23.7.2010 • Prispevkov: 29
Re: vampires suck 28.8.2010 20:43
AmyAmy pravi:
aha partisa nimam. gmaila nimam ,msn mi ne dela tko da ostane sam še e-pošta ... a se po e-pošti da? Very Happy drugač pa res tenx Very Happy

Če mi daš tvoj email, ti probam preko poslati torrent file.
Če uporabljaš torrent. Smile
Ampak ne pričakuj podnapisov ker je to vse kar sem našel pa v Slovenijo še ni prišel.
Kvaliteta je pa kr OK.
Re: vampires suck 28.8.2010 20:51
ElementX pravi:
AmyAmy pravi:

Če mi daš tvoj email, ti probam preko poslati torrent file.
Če uporabljaš torrent. Smile
Ampak ne pričakuj podnapisov ker je to vse kar sem našel pa v Slovenijo še ni prišel.
Kvaliteta je pa kr OK.

ne uporablam torret lahko ga pa v kratkem naložim. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.