partiss..problem• srčk14
• Od: 31.5.2010
partiss..problem
29.8.2010 10:18
bla sm na partisu pa me je vn vrgl..
zdej pa ne morm it not pa mi tole piše.. k rada bi si pač nouga nrgila ane? HELPP [link] tkole piše.. aaa?? • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: partiss..problem
29.8.2010 11:27
tko piše, ja. drugač pa sam spremen url pa maš obrazec za registracijo:
[povezava] • Pačupa
• Od: 7.5.2010
29.8.2010 11:45
ma moreš si naredit novga uporabnika na nov e-mail samo da priješ na prijavno stran moreš vse piškotke pa to zbrisat... _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • srčk14
29.8.2010 13:43
to vem.. sam mi ne vrže na navadno stran splohsam to mi piše..in pol če tud še stokratz grem na partis se mi autoptsko to pujau??
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
29.8.2010 14:32
a so te bannal al kako to misliš da te je vn vrglo?
• Natii93
• Od: 8.8.2010
29.8.2010 14:59
vrjetn si mela slab rate pa so te bannal..
is ti predlagam da spremeniš url.. • srčk14
29.8.2010 16:23
ja pač k sm loudala mi je mtka punesreč ugaslna kompa...pa ni sm uddala nazaj..ane..in zto..ja fora je da ne znam pridt na opartis.si ker mi enostaun..prikaže ta link k sm vm ga dala in pol če dam pejt na prtis tist klikn..pol se mi ne premakne...pa mejl sm si nou že nrdila res use zdej sam čakam kaj bo,..da se sprdne • KaixX
• Od: 3.6.2010
29.8.2010 17:18
Ja Too Veem.
MoJga braTa je zarad mene doL vrgL in se ni mogu več regisTriraT, TuT če je na drug emaiL. To pa zTo kr maž Ti tm na svoji sTrani neki ene decimaLke, in če Je zravn kLukca Je use ureduu. Če ne Te pa doL vržeJo, naJvečkarT zarad preveč Tega LoudanJaa.^^ • Pačupa
29.8.2010 18:56
lej če tudi maš nov mail pa to moreš prvo preden se registriraš zbrisat vse piškotke ker drugač ne deluje..._________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jok3r
29.8.2010 20:37
k sem pokazu to temo in komentarje 13-letnem bratu se je poscal od smeha..
pa da ne bomo žaljivi.. kako te lahko vn vržejo ker se ti je komp ugasnil..sej tukaj ni logike.. res nočem težit samo na tako vprašanje ne moreš odgovorit, ni odgovora.. kot če bi rekel da se je smreka podrla ker sem doma v hiši prijel motorko v roko.. tko nekak.. mam dost visok položaj na partisu, hitr povej kako maš nick da vidmo če se da kej naredit.. pa sori če sem te užalu.. • Pačupa
29.8.2010 20:48
lol ma brezveze da se to nekaj muči pa da se kaj da nardit (jaz sem si ziher že okoli 15 uporabnikov naredo - vsakega so mi bannal xD )_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • srčk14
30.8.2010 8:55
ah sej je že bedno mi jzt sm si nrdila že ene 10 teh srajn..pa mi je usazga vn dau..ja pač ker če komp ugasnš..se ti ne zloudajo nazaj..pa to je to..in je konc usega..
in ps.: jok3r nism užaljena sam je čist res da je smešn k nimam pojma u kompih...... če ne ma pa itak tmau še en komp pa ..bom na njegoum čeprou me bo spet..ubiu • Jok3r
30.8.2010 12:15
lej ti lahko potegneš film, 1000x ugasneš komp pa nazaj pržgeš čez 3leta, ti bo verjetno še vseno sejal in če v temu času ne boš nič dol vlekla( torej da maš pod 1,00 ratio) zihr ne boš dol iz partisa letela..
a mogoče veš da bi kkšno pošto dobila v svoj nabiralnik v partisu? tm so ti verjetn opozorila poslal.?? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.