PODALŠKI za lase..CLIP ON.!!!!!!!!!• annie15
• Od: 26.2.2011
PODALŠKI za lase..CLIP ON.!!!!!!!!!
26.2.2011 17:42
Hey..mene pa zanima glede podalškou clip-on..rada bi si jih kupla pa nvem ce so ok..pliz a mi loh povete če so ok..pa kok kvalitetni so..?? • sebiixx
• Od: 29.12.2010
Re: PODALŠKI za lase..CLIP ON.!!!!!!!!!
26.2.2011 21:51
mam frendico ka je zarad teh opodalškov zgubla kar nekaj las, pa ni edina,
tko da lej ti ne priporočam in škoda denarja. • Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
26.2.2011 22:04
Hejj^^ no ja.
1. iz tem si ful z.j.e.b.e.š lase. tko da jz nepriporočam. 2. če boš kle prek eetaq.sa kupla se boš mejbi z.j.e.b.a.la.* ker te ustawki niso iz narawnih lasow. če bi rada res laske k jih lhko RAVNAŠ,BARWAŠ,KODRAŠ pa to pol pejt u btc in tm jih kup za 100?. res je mal drgo? no koogkr zakoga.^^ em sori puzablča sn ime trguwine. smo tm majo use iz PODALŠKI USTAWKI LASULJE(iz narawnih las. baje so okol 800-1000) 3. jz pudalškou neb dala jz bi na twojm mestu rajš ustawke. 4. pa nekupuj prek neta ker neboš zadela taprawo barwo.in pol boš mogla še puštnino plačat da nazaj pošleš. tko da raj pejt res u btc.^^ _____________________________________________________________ raj premisl k si lahko lase uničš.in ustawki pa nč an? • shee
• Od: 10.7.2009
26.2.2011 22:17
Clip-on podalški so podalški na zaponko. In še nism slišala da bi uničili lase? Tako ali tako si jih daš pred spanjem dol, jih NE umivaš takrat kot svoje lase... Če si jih maš namen ravnat ipd. pa je res bolje da kupiš tiste iz naravnih las, malo so dražji ampak se splača. In ja, ne kupuj preko neta edino če si pobarvana na barvo kot je naprimer črna, in z nakupom preko neta res ne moreš zgrešiti barve.
Ne priporočam pa ti tistih podalškov, ki ti jih vstavi frizer oz. podalškov, ki jih sama pač ne moreš odstranit. Ker tisti ti pa res uničijo tvoje lase. • Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
26.2.2011 22:22
Hejj^^ no ja.
1. iz tem si ful z.j.e.b.e.š lase. tko da jz nepriporočam. 2. če boš kle prek eetaq.sa kupla se boš mejbi z.j.e.b.a.l.a.* ker te ustawki niso iz narawnih lasow. če bi rada res laske k jih lhko RAVNAŠ,BARWAŠ,KODRAŠ pa to pol pejt u btc in tm jih kup za 100?. res je mal drgo? no koogkr zakoga.^^ em sori puzablča sn ime trguwine. smo tm majo use iz PODALŠKI USTAWKI LASULJE(iz narawnih las. baje so okol 800-1000) 3. jz pudalškou neb dala jz bi na twojm mestu rajš ustawke. 4. pa nekupuj prek neta ker neboš zadela taprawo barwo.in pol boš mogla še puštnino plačat da nazaj pošleš. tko da raj pejt res u btc.^^ _____________________________________________________________ raj premisl k si lahko lase uničš.in ustawki pa nč an? • masaerror
• Od: 1.6.2010
26.2.2011 22:40
hej.
js sm jih kupla na podaljski.net narjen so iz tapravih las in jst sm jih iz rjavih na črno prebarvala, pa jih pol speglala pa kodrala pa česala pa vse pa so še kr isti kokr so bli^-^ ful so kvalitetn. in jst jih mam velikrt gor in si nism nč s*fkala las (; • annie15
27.2.2011 10:57
ej fuuuul vm hvala za use odgovore..prepricale ste me..uglaunm..udlocla sm se za naravne podalske clip on..zto k uni k ti jih da frizer gor rez ful unicjo lase.. • annie15
27.2.2011 11:04
masaerror pravi:hej.
js sm jih kupla na podaljski.net narjen so iz tapravih las in jst sm jih iz rjavih na črno prebarvala, pa jih pol speglala pa kodrala pa česala pa vse pa so še kr isti kokr so bli^-^ ful so kvalitetn. in jst jih mam velikrt gor in si nism nč s*fkala las (; kok si pa dala za nih?? • spacesheep
• Od: 27.3.2009
27.2.2011 12:08
js jih mam.in mi ful niso kul.pač dala sm ful dnarja kr so iz pravih las,se mi pa skos cufajo dol pa odpadajo vn iz sponk,čeprou si jih dajm ponoč vn.pa še moji so se mi ful scufal okol sponk, tko d sm jih js kr nehala nost.rajš počakam še neki cajta pa mi moji zrastejo k tu je res k*rac -.-'_________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • annie15
27.2.2011 16:39
hmm ja..sam men se pa zdi k tele odg. berm..da mamo use razlicne lase in da se enim cufajo k si dajo te podalske gor..enim je pa ful ok in se nc ne cufajo..js npr. mam fuul goste lase..pa skrauzlane tko neenakomerno..itak probat ni greh.. • scartissuee
• Od: 4.2.2011
27.2.2011 16:46
jst poznam eno k je ostala na temu mestu k ma prpete brez las..
ninujn da boš ti tut k je odvisn od lasa. drgač pa tut tisti čepki k jih maš lah tm okol 6mescov ti isto fuuul uničjo lase • masaerror
• Od: 1.6.2010
4.10.2011 17:53
annie15 pravi:
masaerror pravi:
hej.
js sm jih kupla na podaljski.net narjen so iz tapravih las in jst sm jih iz rjavih na črno prebarvala, pa jih pol speglala pa kodrala pa česala pa vse pa so še kr isti kokr so bli^-^ ful so kvalitetn. in jst jih mam velikrt gor in si nism nč s*fkala las (; kok si pa dala za nih?? 69? • klavdija2016
• Od: 22.8.2011
6.10.2011 19:00
kje pa se kupijo podalški ? mislim bol taki ko so zebrasti
• cuuukr
• Od: 31.1.2012
1.2.2012 18:38
Js ne priporočam lih ta clip on(nimam lih naajbolših izkušn s tem)...ker so nekateri tok anreti da maš poun ttih špang po glavi,po možnosti se ti še vidjo vn,podalškou pa pol nakonc nimaš nč kej velik...bol je šol une za skos(mislim k jih ne devaš vn) met..pa čeprou praujo da jih lahk likaš pa use,si jih ful uničiš z likalnikom pa kodralnikom tk da če se le da ne tega delat..če pa še kiro kej zanima pa piš na ZS ;D
• bebika92
• Od: 21.3.2012
21.3.2012 22:04
Moje mnenje je da na nekaterih res dobr pride, ampak kot usi vemo ma zelo malo teh punc naravne tako dolge lase tako da meni to ni ravno všeč , meni je najlepše naravno, in mislim da je res tako |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.