GFML :D• slinafka
• Od: 16.1.2010
GFML :D
8.3.2010 17:06
Haj Ja zanima me če gre kdo od vas v Gimnazijo v Ljutomeru, saj bom sama tudi verjetno šla Pa če je že kdo tam in kako se mu zdi (je težko,..itd) Hvala že vnaprej za odgovore ..čau • Mistalee
• Od: 13.3.2009
Re: GFML :D
11.4.2010 9:40
Heej • NothingYours
• Od: 19.3.2010
11.4.2010 11:26
hey..
jas hodim na gfml..1.letnik.. in moram rečti..da je fuul težko.. zame je bil pravi šok..glede ocen.. v oš sem mela same 5ke (pa nam ni nihče popuščal, 'šenkal' ocen, kak na enih osnovnih šolah..), tu pa zdaj 1,2,3,4.. drugače pa se strinjam z Mistalee.. mat je res fuul fuul težka.. tak da, moraš biti res trdno odločena, da se boš učila po 5-6 ur na dan..drugače bolše da ne hodiš sem.. oz. ti bo ful težko.. jas moram priznati, da sem 'zaspala', premalo sem se učila itd. .. pa še zdaj čutim te posledice, čeprav sem se že malo bol 'skup pobrala'.. drugače šola kot nasploh pa je super..nimam kaj za rečti.. • Mistalee
• Od: 13.3.2009
11.4.2010 16:23
• NothingYours
• Od: 19.3.2010
11.4.2010 18:18
upam ja.. ker me na hipe prime da bi se kam drugam prepisala.. sam mi je na toti šoli fajn, pa še blizu je, tak da ni šans da grem drugam.. • Coconut
• Od: 14.3.2009
12.4.2010 20:47
Jaz mam tut namen it v GFML. Pač čula sem da je fuuul zakon pa to sam da se morš ful učiit meni pa to ni preveč ql sam ok..najprej morem itak bit sprejeta pa pol daljee _________________ Life is short,so am i!!* • Monejka
• Od: 17.7.2010
17.7.2010 22:04
Heeej!!
O tem ni nobenega dvoma! Logično da GFML! Ni ga čez gimnazijo Ljutomer. Jaz sem zdaj končala z drugim letnikom in sem navdušena tako nad profesorji kot nad ljudmi v tej gimnaziji (sošolci in ostalo osebje na šoli). Glede učenja pa tudi ni takšen velik problem da ne bi šlo. Na začetku je res, da nismo navajeni vsega tega učenja in da ocene tak AJN BISHEN upadejo za dve ali celo tri ocene. Ampak NČ BAT! Glavno da se imamo super, se zabavamo in smejimo. Ostalo že gre. Nekaterim je zagotovo potrebno več truda kot drugim. Veliko je tudi na tem, da pri urah slediš. Tudi meni so na začetku vsi govorili kako je težko, da je potrebno veliko učenja....ampak z rednim in sprotnim delom se zagotovo vse da. Če se k učenju spraviš en dan pred testom zagotovo to ni to in ocena tudi ne bo blesteča- REDNO in SPROTNO učenje je tukaj edina rešitev. Pa saj...pomembna sta ti tretji in četrti letnik, tako da zdaj še uživaj Kot sem že omenila....tukaj je z eno besedo povedano SENZACIONALNO! Tudi ekskurzije so tukaj, tako da ni samo učenje. Profesorji pa so itak ZAKON! Od prvega do zadnjega. Ups...komaj zdaj sem videla, da je to bilo napisano že aprila...srčno upam, da si se vpisala v GFML in da si bila sprejeta ker ti ne bo žal! • slinafka
18.7.2010 12:37
[quote="Monejka"]Heeej!!
O tem ni nobenega dvoma! Logično da GFML! Ni ga čez gimnazijo Ljutomer. Jaz sem zdaj končala z drugim letnikom in sem navdušena tako nad profesorji kot nad ljudmi v tej gimnaziji (sošolci in ostalo osebje na šoli). Glede učenja pa tudi ni takšen velik problem da ne bi šlo. Na začetku je res, da nismo navajeni vsega tega učenja in da ocene tak AJN BISHEN upadejo za dve ali celo tri ocene. Ampak NČ BAT! Glavno da se imamo super, se zabavamo in smejimo. Ostalo že gre. Nekaterim je zagotovo potrebno več truda kot drugim. Veliko je tudi na tem, da pri urah slediš. Tudi meni so na začetku vsi govorili kako je težko, da je potrebno veliko učenja....ampak z rednim in sprotnim delom se zagotovo vse da. Če se k učenju spraviš en dan pred testom zagotovo to ni to in ocena tudi ne bo blesteča- REDNO in SPROTNO učenje je tukaj edina rešitev. Pa saj...pomembna sta ti tretji in četrti letnik, tako da zdaj še uživaj Kot sem že omenila....tukaj je z eno besedo povedano SENZACIONALNO! Tudi ekskurzije so tukaj, tako da ni samo učenje. Profesorji pa so itak ZAKON! Od prvega do zadnjega. Ups...komaj zdaj sem videla, da je to bilo napisano že aprila...srčno upam, da si se vpisala v GFML in da si bila sprejeta ker ti ne bo žal! Ja vpisala sem se pa tudi sprejeta sem saj itak letos ni bilo omejitev. tko da ja • slinafka
18.7.2010 12:44
Coconut pravi:Jaz mam tut namen it v GFML. Pač čula sem da je fuuul zakon pa to sam da se morš ful učiit meni pa to ni preveč ql sam ok..najprej morem itak bit sprejeta pa pol daljee
Si se vpisala? Nekaj bi te še vprašala..kako si ta verz narediš kot ga ti imaš (Life is short so am I)?? ker zelo fajn zgleda • slinafka
13.8.2010 16:55
Coconut pravi:Jaz mam tut namen it v GFML. Pač čula sem da je fuuul zakon pa to sam da se morš ful učiit meni pa to ni preveč ql sam ok..najprej morem itak bit sprejeta pa pol daljee
Mogoče veš kak nas bodo delili po razredih?, po abecedi al kak? pa kakšno je fazaniranje, če je zelo hudo ali ne tko? • Coconut
23.8.2010 21:03
Am..za razrede bi naj v a pa b bli tisti kaj majo 1. tuji jezik nemščino c pa d pa so tisti kaj majo 1. tuji jezik angleščino..al nekaj takega _________________ Life is short,so am i!!* • slinafka
24.8.2010 11:56
Coconut pravi:Am..za razrede bi naj v a pa b bli tisti kaj majo 1. tuji jezik nemščino c pa d pa so tisti kaj majo 1. tuji jezik angleščino..al nekaj takega
Aha hvala, upajmo da ne bo preveč hudo • Coconut
24.8.2010 12:03
Ja sem se jaa _________________ Life is short,so am i!!* • slinafka
24.8.2010 12:05
Coconut pravi:Ja sem se jaa
no lepo • Coconut
24.8.2010 15:38
Ti greš edina z vaše šole al poznaš že koga pa kaj si zbrala za 1. tuji jezik??? Če lahko zvem _________________ Life is short,so am i!!* • slinafka
24.8.2010 18:39
Coconut pravi:Ti greš edina z vaše šole al poznaš že koga pa kaj si zbrala za 1. tuji jezik??? Če lahko zvem
1. tuji jezik angleščina, pa ti? • Coconut
24.8.2010 20:05
Ti maš dvojčico?? qll _________________ Life is short,so am i!!* • slinafka
24.8.2010 20:26
Coconut pravi:Ti maš dvojčico?? qll
Ja mam • niina
• Od: 25.8.2010
25.8.2010 21:04
Tudi jaz grem v GFML, iz naše šole pa nas gre 9 v gimazijo in 3 v vzgojiteljsko (:
Se že veselim prvega šolskega dneva :p čeprav mi je že nekaj ljudi reklo da so nekateri predmeti precej zakomplicirani ampak se zaenkrat še ne bojim (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.