Prepovedana ljubezen

LaIciee • Od: 7.8.2010 • Prispevkov: 32
Prepovedana ljubezen 12.8.2010 15:34
Ellou.Wink
Bom kratka.
Ušeč mi je.
Jst sem ušeč njemu.
PROBLEM.
PUNCO MA.
Kaj zdej?
Huala.Wink
tadejaa • Od: 5.9.2009 • Prispevkov: 48
Re: Prepovedana ljubezen 12.8.2010 15:44
babo vbit. =D
Niukoo • Od: 9.8.2010 • Prispevkov: 33
Re: Prepovedana ljubezen 12.8.2010 15:45
LaIciee pravi:
Ellou.Wink
Bom kratka.
Ušeč mi je.
Jst sem ušeč njemu.
PROBLEM.
PUNCO MA.
Kaj zdej?
Huala.Wink

Am, js bi ga za začetek uprašala ktera mu več pomeni, ti ali njegova punca ? Smile
In, ali mu tolk pomeniš da bi pustu svojo punco zaradi tebe..
Drugače pa ne vem, kakšna je ta punca, kak se razumeta ona dva.. ?

pusta času čas Smile
Re: Prepovedana ljubezen 12.8.2010 15:48
Niukoo pravi:
LaIciee pravi:
Ellou.Wink
Bom kratka.
Ušeč mi je.
Jst sem ušeč njemu.
PROBLEM.
PUNCO MA.
Kaj zdej?
Huala.Wink

Am, js bi ga za začetek uprašala ktera mu več pomeni, ti ali njegova punca ? Smile

pusta času čas Smile

ja men je in enkrat že reku d mu nisem ušeč...pa sem mislna d to resno misl...pa sem si pač rekla, nč tipu nism ušeč kaj čm. pol pa učer pove d ma punco pa še d sem mu jst že doug ušeč... pa je reku d mrde bom mela pol možnosti ko bosta narazn šla...sam sem mu lepo povedala d ga ne mislm doug čakat, in resno ga ne mislm ker se ne bo kr igrou z mano.
Re: Prepovedana ljubezen 12.8.2010 15:59
LaIciee pravi:
Niukoo pravi:
LaIciee pravi:
Ellou.Wink
Bom kratka.
Ušeč mi je.
Jst sem ušeč njemu.
PROBLEM.
PUNCO MA.
Kaj zdej?
Huala.Wink

pusta času čas Smile

ja men je in enkrat že reku d mu nisem ušeč...pa sem mislna d to resno misl...pa sem si pač rekla, nč tipu nism ušeč kaj čm. pol pa učer pove d ma punco pa še d sem mu jst že doug ušeč... pa je reku d mrde bom mela pol možnosti ko bosta narazn šla...sam sem mu lepo povedala d ga ne mislm doug čakat, in resno ga ne mislm ker se ne bo kr igrou z mano.

Točno tak! Ne smeš se pustit da bo fant odloču ka morš delat. Sej vrjamem da ti je ušeč in use, sam mogoč to ni ljubezn.. oz. glede na to kak si napisala pomojem ni. In če ti fant reče da boš mela možnosti pol k bosta šla s punco narazn.. si lahko ziher da ne misli resno.. ker taki majo vrjetno dost ''lepote'' d lahko dobijo kirkol punco.. sam ne nasedat takim tipom... Morš pa vedet da niso usi taki.. tko da pomojem bolš da počakaš na tizga taprauga Wink
Re: Prepovedana ljubezen 12.8.2010 16:15
Niukoo pravi:
LaIciee pravi:
Niukoo pravi:
LaIciee pravi:
Ellou.Wink
Bom kratka.
Ušeč mi je.
Jst sem ušeč njemu.
PROBLEM.
PUNCO MA.
Kaj zdej?
Huala.Wink

pusta času čas Smile

Točno tak! Ne smeš se pustit da bo fant odloču ka morš delat. Sej vrjamem da ti je ušeč in use, sam mogoč to ni ljubezn.. oz. glede na to kak si napisala pomojem ni. In če ti fant reče da boš mela možnosti pol k bosta šla s punco narazn.. si lahko ziher da ne misli resno.. ker taki majo vrjetno dost ''lepote'' d lahko dobijo kirkol punco.. sam ne nasedat takim tipom... Morš pa vedet da niso usi taki.. tko da pomojem bolš da počakaš na tizga taprauga Wink

jap, maš prou. ne mislm ga čakat p nej reče kar hoče. thnx.Wink
Re: Prepovedana ljubezen 12.8.2010 16:17
LaIciee pravi:
Niukoo pravi:
LaIciee pravi:
Niukoo pravi:
LaIciee pravi:
Ellou.Wink
Bom kratka.
Ušeč mi je.
Jst sem ušeč njemu.
PROBLEM.
PUNCO MA.
Kaj zdej?
Huala.Wink

pusta času čas Smile

jap, maš prou. ne mislm ga čakat p nej reče kar hoče. thnx.Wink

Tak se govori ! Very Happy
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Prepovedana ljubezen 12.8.2010 18:20
O.o če si ušeč tut njemu zakaj ne bi punco pustu zarad tebe? pol je to da si mu sam ušeč..u to svojo punco pa ljubi al pač ?
Re: Prepovedana ljubezen 12.8.2010 18:21
mjaw pravi:
O.o če si ušeč tut njemu zakaj ne bi punco pustu zarad tebe? pol je to da si mu sam ušeč..u to svojo punco pa ljubi al pač ?

ne vem če jo...skup sta par dni...pa on je bl tak d se bl počas zaljub...al se pa sploh ne...njemu so punce sam ušeč... pa sej če tko povem je na nek način babjek.
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Prepovedana ljubezen 12.8.2010 21:51
LaIciee pravi:
mjaw pravi:

ne vem če jo...skup sta par dni...pa on je bl tak d se bl počas zaljub...al se pa sploh ne...njemu so punce sam ušeč... pa sej če tko povem je na nek način babjek.

sploh pa mi tut ni jasn..če si mu že dooug ušeč zakaj se je šou hodit z uno punco?? zakaj ni teb prašu če bi hodla z njem ??.O.o
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Prepovedana ljubezen 27.8.2010 1:35
kai zdei? PUST NA MIRU! U modela k ma punco se nebi smela upletat že zarad tega k ma drugo, tud če ti govori da si mu ušeč. Kr če ti take govori pol ma namen trenutno punco pustit zarad tebe. Ne smeš se upletat u zvezo dveh, kr pol je lahko sam zarad tebe cela pi_zdarija pr unih dveh. Pa če že ma namen uno punco zarad tebe pustit, bo pol teb enako naredu zarad neke druge. Štekaš?

Drugač pa tvoja odločitu, jst nemam nč pr tem, sam svetujem...
zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Re: Prepovedana ljubezen 27.8.2010 9:30
Boris pravi:
kai zdei? PUST NA MIRU! U modela k ma punco se nebi smela upletat že zarad tega k ma drugo, tud če ti govori da si mu ušeč. Kr če ti take govori pol ma namen trenutno punco pustit zarad tebe. Ne smeš se upletat u zvezo dveh, kr pol je lahko sam zarad tebe cela pi_zdarija pr unih dveh. Pa če že ma namen uno punco zarad tebe pustit, bo pol teb enako naredu zarad neke druge. Štekaš?

Jst se podpišem pod tole.
Lei jst sm mela fanta k sm ga mela full rada.Mela sm pa tut frendico, sam nism vedla, da je taka p******.
Ona je men spelala fanta, utikala se je je u naju in zarad nje sma šla narazn bol kot ne. Jst njo nočen niti pogledat več. In nwš kko to boli pr men je blo še hujš k sm misnala, da mi frendica tega nemore naredit..in zeeloo težko je prebolet ..minil je že nekje 2 mesca ko sma šla narazen ..in povem ti kko je blo na začetku hudo..zdei sm že skor ga pozabla sam.. Tko sam povem kko se bo počutla od njega punca, če se boš utikala u njiju - sploh, če ga ma tko zelo rada kt sm jst mela biušga.
Drugač pa vem, da je težko, če ti je zaseden fant ušeč. Jst mislim, da bi mogla dat času čas pa boš vidla kai bo iz tega. Drugače pa je odločitev tvoja.
Re: Prepovedana ljubezen 27.8.2010 9:33
Aha okeey sam je pa mau odvisn kakšna je njuna zveza. Zdei, če bo njej bol kot ne useen pol jo nei pusti an pa nei bo s tabo. Sam z babjeki ni fajn hodit- k si rekla da je bol tak... zto k pomoje ni glih fajn, če jih rat menjuje.
ok to sam moje mnenje. Smile
malamalamala • Od: 22.10.2009 • Prispevkov: 16
Re: Prepovedana ljubezen 27.8.2010 11:13
zvezdicaa pravi:
Boris pravi:

Jst se podpišem pod tole.
Lei jst sm mela fanta k sm ga mela full rada.Mela sm pa tut frendico, sam nism vedla, da je taka p******.
Ona je men spelala fanta, utikala se je je u naju in zarad nje sma šla narazn bol kot ne. Jst njo nočen niti pogledat več. In nwš kko to boli pr men je blo še hujš k sm misnala, da mi frendica tega nemore naredit..in zeeloo težko je prebolet ..minil je že nekje 2 mesca ko sma šla narazen ..in povem ti kko je blo na začetku hudo..zdei sm že skor ga pozabla sam.. Tko sam povem kko se bo počutla od njega punca, če se boš utikala u njiju - sploh, če ga ma tko zelo rada kt sm jst mela biušga.
Drugač pa vem, da je težko, če ti je zaseden fant ušeč. Jst mislim, da bi mogla dat času čas pa boš vidla kai bo iz tega. Drugače pa je odločitev tvoja.

Jaz imam tud eno tako zgodbo... pač s fantom sem bla skupi 8 mescov in pač sva se ono fulll prepirala vsak dan... njemu več ni blo do mene kr se je začel družit z nekimi puncami in je ta ena punca se začela kr okrog njega motat pa ga osvajat in to... in pol me je zarad nje pustu. Ampak pol mu je blo zlo žou.... in jaz tud mislim kej imajo punce se za motat okrog fantov, ki so zasedeni. če sta skupaj potem sigurn čutita nekaj med sabo... nwm.. Pol je tisti punci, ki jo fant pusti, zaradi druge zloo hudo. tko da se ni fajn vpletat med dva ki sta skupi.
Re: Prepovedana ljubezen 27.8.2010 11:38
Mam novice.Smile On ni več s tisto punco.Smile Jeej!
Tak da sva zdej ubistvu skupej.Smile
Re: Prepovedana ljubezen 27.8.2010 11:41
LaIciee pravi:

aja, pa on je reku da je znjo ker ne more bit z mano, ker se fuul mal vidva, pa tkat ko je meu on to punco sem jst mela tut fanta. zdej pa že ene dva tedna nista več skup. sm mislm d on ni nje pustu ampak da sta pač šla narazn tko, vsak k seb...
Re: Prepovedana ljubezen 27.8.2010 13:31
LaIciee pravi:

Aha lepo .. zdei sta lohk k ni več prepovedano Wink .. upam pa da je tut njegova biuša hotla it narazen z njim , da ne bi zdei kei trpela itd.

Stay in Love Smile
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Prepovedana ljubezen 27.8.2010 15:13
p.s.: no love isn't forbidden, if it's true Wink

kr tko naprej. (: upam da bosta srečna skp.
Re: Prepovedana ljubezen 27.8.2010 15:21
soonck pravi:
p.s.: no love isn't forbidden, if it's true Wink

kr tko naprej. (: upam da bosta srečna skp.

ja, hvala.Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.