UMIRAM OD DOLGCAJTA...• Batman1
• Od: 27.8.2009
• Kraj: gorenska
UMIRAM OD DOLGCAJTA...
14.8.2010 18:49
dans je pač deževen dan in mi je dolgcajt ful pa še nbenga ni za vn..
in pač prašam kaj delate ko vam je dolgcajt..? • tadejaa
• Od: 5.9.2009
Re: UMIRAM OD DOLGCAJTA...
14.8.2010 19:03
dougcajt ja. jas ponavadi iščem nekaj novega, eksperimentiram; pa naj bo to s frizuro, barvo nohtov, kuhanjem.. drugače pa gledam filme. • Batman1
14.8.2010 19:23
tadejaa pravi:dougcajt ja.
jas ponavadi iščem nekaj novega, eksperimentiram; pa naj bo to s frizuro, barvo nohtov, kuhanjem.. drugače pa gledam filme. haha zgleda da je najbol da si grem nohte barvat ja xD čeprou sm tip... hahaha • tadejaa
14.8.2010 19:54
black0star0 pravi:
tadejaa pravi:
dougcajt ja.
jas ponavadi iščem nekaj novega, eksperimentiram; pa naj bo to s frizuro, barvo nohtov, kuhanjem.. drugače pa gledam filme. haha zgleda da je najbol da si grem nohte barvat ja xD čeprou sm tip... hahaha ej, pa pol rečeš da ti jih je seka, mama, kolegica pobarvala, ker ni vedla kaka barva točno je. xdd šala pesmice lahko pišeš. mene pokliči kr bo meni ziher dougcajt xdd • deadgirl
• Od: 10.7.2010
14.8.2010 19:55
gledaš film..;D
• Batman1
14.8.2010 19:57
tadejaa pravi:
black0star0 pravi:
tadejaa pravi:
dougcajt ja.
jas ponavadi iščem nekaj novega, eksperimentiram; pa naj bo to s frizuro, barvo nohtov, kuhanjem.. drugače pa gledam filme. haha zgleda da je najbol da si grem nohte barvat ja xD čeprou sm tip... hahaha ej, pa pol rečeš da ti jih je seka, mama, kolegica pobarvala, ker ni vedla kaka barva točno je. xdd šala pesmice lahko pišeš. mene pokliči kr bo meni ziher dougcajt xdd haha ja sej to =D • tadejaa
14.8.2010 20:13
black0star0 pravi:
tadejaa pravi:
black0star0 pravi:
tadejaa pravi:
dougcajt ja.
jas ponavadi iščem nekaj novega, eksperimentiram; pa naj bo to s frizuro, barvo nohtov, kuhanjem.. drugače pa gledam filme. haha zgleda da je najbol da si grem nohte barvat ja xD čeprou sm tip... hahaha ej, pa pol rečeš da ti jih je seka, mama, kolegica pobarvala, ker ni vedla kaka barva točno je. xdd šala pesmice lahko pišeš. mene pokliči kr bo meni ziher dougcajt xdd haha ja sej to =D ne, res. pesmice piši. npr za kolege =PP jas sn Tadeja pa npr. sem za kolegico glih včeraj ko sma mele debato neko teško to sestaula =PP Tjaša paša preveč govori, ko se smeji se skor zaduši. • ucauca
• Od: 16.9.2009
31.8.2010 20:23
tadeja on ma 19 let zresn se xDD • Boris
• Od: 17.4.2010
31.8.2010 21:15
hahahahahaha, jst pa glih pesmi pišem k mi je dougcajt drugač pa če znaš kei z kompom lahko porgramiraš, ustvarjaš spletne strani, uploudaš če si na partisu alpa ke drugje, kar čš. svašta maš Tadeja, tle še ene par verzou zate k si pesniške dušce Tadeja ne pozna besede meja, takoj ko se zbudi, se že na ves glas smeji. Rada prijatelje s svojo osebnostjo zabava, včasih pa tudi z mislimi kam drugam odtava. Dobro se tudi oblači, doma ima celo dve kači. Rada živali ima, a vseeno psa nima, ker je bolje na plazilce navajena ewo, tkole jst preganjam dougcajt, k sm zadet na rime pa užiweite • Batman1
31.8.2010 22:45
Boris pravi:hahahahahaha, jst pa glih pesmi pišem k mi je dougcajt
drugač pa če znaš kei z kompom lahko porgramiraš, ustvarjaš spletne strani, uploudaš če si na partisu alpa ke drugje, kar čš. svašta maš Tadeja, tle še ene par verzou zate k si pesniške dušce Tadeja ne pozna besede meja, takoj ko se zbudi, se že na ves glas smeji. Rada prijatelje s svojo osebnostjo zabava, včasih pa tudi z mislimi kam drugam odtava. Dobro se tudi oblači, doma ima celo dve kači. Rada živali ima, a vseeno psa nima, ker je bolje na plazilce navajena ewo, tkole jst preganjam dougcajt, k sm zadet na rime pa užiweite hahahaha dobra dobra xD crknu od smeha haha respect! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.