Barvanje las

Kiara • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 2
Barvanje las 25.8.2010 21:47
Hey!
Amm ja...moja narauna barva las je bl tmno rjava.In jst bi ful rada mela blond barvo las(sam ne tako peroksidno tako bl nežno Wink )
No uglaunm a se je kere že barvala iz rjave na blond(doma ne pr frizerju)??A priporočate kero barvo?Aja pa ful nočm bit oranžna ane xD hh
Pa če mate še kakšn nasvet....

Thx!! Very Happy
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: Barvanje las 25.8.2010 21:54
to je najbolš da greš prvič k frizerju....k ti bo zmašala med barvo mal peroksida da ti bo lepo prjela... pol naprej se pa lahk sama doma barvaš.
k če si boš kupla barvo pa se doma pobarvala ti ne bo lepo prjel.....mal svetlejša boš vrjten sam ne boš pa lepo blont
Re: Barvanje las 25.8.2010 21:55
amm moja naravna barva je tud rjava pa sm se že 100x barvala...amm in glih ko sm se prvič sm se na blond! in sm bla oranđna ker sm prej mela rdeče pramene...ampak okej verjetno nebo kej narobe če se pobarvaš sama doam z blond pa še fajn prime ker maš ša naravno barvo...če bi mela pobarvano rjave lase bi blo težje...tok ko je pri meni blo ampak sm zdej spet blond;)
Kiara • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 2
Re: Barvanje las 25.8.2010 22:02
Če bi se pobarvala z peroksidno blond barvo...bi bla oranžna al bi pršla uredu blond?? Smile
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: Barvanje las 25.8.2010 22:13
Kiara pravi:
Če bi se pobarvala z peroksidno blond barvo...bi bla oranžna al bi pršla uredu blond?? Smile

po moje bi ti pršla uredu blont....sam ne me za besedo držat...
al pa ti naj frizer svetuje

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.