mačka ali morski prašiček????
• gossip_girl
• Od: 21.8.2010
mačka ali morski prašiček????
31.8.2010 13:19
Mene zanima, kaj bi vi imeli rajš doma-mačka ali morskega prašička???sama mam sicr oba doma, sm moja frendica pa ne ve kaj bi mela in ji ne znam svetvt, ker ma zame oboje koristi in slabosti...
p.s.lahku napišete tut kaku jim je ime, če seveda mate kakšne hišne ljubljenčke... ***Hf*** _________________ you know you love me xoxo gossip girl • Ribica
• Od: 4.11.2009
Re: mačka ali morski prašiček????
31.8.2010 13:29
ojla,
js bi mela raj mačka drgač mam pa doma psičko, deguje pa polža • AnCHiiKa
• Od: 13.7.2010
31.8.2010 13:37
ja js mam pa morskega prašička in kužka<33...mislm d je z morskim prašičkom velik mn dela kt z mačkom sam je pa mačka laži cartat pa to..men so oboji lušni sam če bi zdele kupvala bi raj še enga morskega pujsija kupla • CrazyGirl
• Od: 23.8.2009
31.8.2010 13:50
js bi ji rajš priporočava mačko... kr mi mamo doma enga morskega prašička in je kr dela z njim. mama mu usak dan al pa usak drugi dan čisti, kr če ne se kr voha tist smrad. zdej ga mamo okol 4-5 let pa ma ž 1,5 leta probleme s tačkami k se mu je neki zagnojilo :S
čeprau jih mamo mi u šoli tut pa ni nč problemov z njimi, tk da je vrjetno odvisn od posameznega mor. prašička... • gossip_girl
31.8.2010 14:25
sej jst mam že od nekdaj mačke, sm jih seveda nbenmu ne dam k se hitr navežm na njih.na začetku sm mela enga morskega prašička, pol sm še enga dubila, pa sm mislna da sta istga spola pol smo mel pa čez neki mescu mlade.in zdej je že fuuuuul generacij mladih minilu _________________ you know you love me xoxo gossip girl • gossip_girl
31.8.2010 14:27
Ribica pravi:drgač mam pa doma psičko, deguje pa polža degu???prvič slišm... _________________ you know you love me xoxo gossip girl • Munda
• Od: 30.5.2009
31.8.2010 14:30
100 % raje mačko kt morskega pujsa .
js mam že 2 mačko, mamo tut psa. mor. pujsi hitro umrejo od vročine tako da bv . _________________ \m/ • CrazyGirl
• Od: 23.8.2009
31.8.2010 14:38
locogirl pravi:
Ribica pravi:
drgač mam pa doma psičko, deguje pa polža degu???prvič slišm... mi mamo u schooli deguje • slinafka
• Od: 16.1.2010
31.8.2010 14:49
Jas mam doma 5 mačk, 3 ribe, & psa
drgač pa so mi mačke lepše kot morski prašičk i • disketa
• Od: 26.7.2009
31.8.2010 17:06
prasca prasca prasca!! mačke so bljak xD čene mam pa psa, 2 miši, 2 želvi, 3 podgane in sestro • kLoown
• Od: 9.3.2009
31.8.2010 18:17
prašičkaa. Drugač mam pa jst nimfe, ribce, psa, dihurja in dve podgani. • gossip_girl
1.9.2010 13:48
še kakšno mnenje????kaj če met:mačka ali morskega prašička???lahku pa seveda napišete kaj že mate doma pa če hočete tut kaku jim je ime _________________ you know you love me xoxo gossip girl • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
1.9.2010 20:44
jst mam dve morski prašički in sta prov super prašičje babe. sicer je res da je velik pucanja ampak je fajn k ju lahko cel dan pustim same pa sploh ne pogruntata da me ni in prežvekujeta seno. mela sm tut mačka ampak se ni dobr odnesl kr je bil ful divjaški pa zavese je uniču mačje stranišče je uporablau samo ko se mu je zazdel... kauč ma še zmeri sledi od kremplou, požru mi je zlato ribico... |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.