krema pred ličili...

Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
krema pred ličili... 24.8.2010 18:00
hej!
mene pa zanima ktera krema je uredo preden se namažem? ampak more bit res ena dobra pa tko, zart mozolou ki jih že mam..zto ker mam en 'dobr' čistilni gel pol pa predn se namažem ne dam kake kreme gor in na koncu je isto 'sraje' zrt mozoljev (ker dam še kr dost pudra čez njih brez da bi prej kaj namazala s kremo)..enkrat sem uporabla eno navadno kremo od nivee za obraz predn sem se namazala in pol buum dobla sem neki mozolčkov zrt tej kreme O.OO a ve ktera za kakšno uredo kremo potem? ... Smile tenx
spacesheep • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 135
Re: krema pred ličili... 24.8.2010 18:39
Rexona pravi:
hej!
mene pa zanima ktera krema je uredo preden se namažem? ampak more bit res ena dobra pa tko, zart mozolou ki jih že mam..zto ker mam en 'dobr' čistilni gel pol pa predn se namažem ne dam kake kreme gor in na koncu je isto 'sraje' zrt mozoljev (ker dam še kr dost pudra čez njih brez da bi prej kaj namazala s kremo)..enkrat sem uporabla eno navadno kremo od nivee za obraz predn sem se namazala in pol buum dobla sem neki mozolčkov zrt tej kreme O.OO a ve ktera za kakšno uredo kremo potem? ... Smile tenx

em..pomoje bi biu kkšn vichy fajni ;D
Re: krema pred ličili... 4.9.2010 20:12
jz ponavad uporablam kremo od GARNIER k ti navlaži kožo in se tud dobr utre v kožo tko d pol ni mastno..al pa baby kremca, za dojenčke xd
te dve kreme so mi kul za pod make up pa tud drugač..
sicr pa tud odvisno od kože..najprej sprobej par krem pol boš pa vidla katera ti najbol sede. ker ni usaka krema za usako kožo..
Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.