Menstruacijaa

Yestrdayy • Od: 5.12.2009 • Prispevkov: 1
Menstruacijaa 24.8.2010 12:23
Hey.
Mene zanima kako bi lohk pospešla menstruacijo.
Ma kdo kakšno idejo.?? Very Happy
shee • Od: 10.7.2009 • Prispevkov: 64
Re: Menstruacijaa 24.8.2010 12:32
Mogoče tako da piješ velik tekočine, se velik gibaš... To sem nekje na netu vidla in baje da pomaga.. Smile
Tinkara5 • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 3
Re: Menstruacijaa 24.8.2010 14:57
Nekje sm brala da naj bi nekateri zeliščni čaji pomagal: melisa, komarček, kamilica pa kopriva. Ne vem pa če to deluje. Lahko probaš Smile
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Menstruacijaa 24.8.2010 17:08
shee pravi:
Mogoče tako da piješ velik tekočine, se velik gibaš... To sem nekje na netu vidla in baje da pomaga.. Smile

voda pa gibanje? a ne to ravn upočasni..oz.tud če maš mens. pa to delaš se je prej rešiš
Re: Menstruacijaa 24.8.2010 20:08
Eay pravi:
shee pravi:

voda pa gibanje? a ne to ravn upočasni..oz.tud če maš mens. pa to delaš se je prej rešiš

Ja js sm mislla pač tko k jo že maš, piješ velik vode pa se gibaš.. In pol naj bi baje hitrej minila, pač maš manj dni.. Usaj kokr sm jst razumela uprašanje.. Smile
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Menstruacijaa 25.8.2010 8:32
sej je res bolj dvoumno napisano:) js sm pa razumela da bi jo yesterdayy rada čimprej dobla kao pospešla.. Very Happy
Re: Menstruacijaa 25.8.2010 12:34
Eay pravi:
sej je res bolj dvoumno napisano:) js sm pa razumela da bi jo yesterdayy rada čimprej dobla kao pospešla.. Very Happy

ja to je mau čudno ja, in pol usak lahko drgač razume.. Smile
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
MensTraa. 25.8.2010 14:31
HeeY.!

Mam pa frendico K mi sKoz Teži zarad enga uprašanJaa, in men ne vrJame, zTo sve se odLočiLe D napišem To na forum. Rolling Eyes

Na spodnjicah Je oPaziLa sLuzast izcedK, beLi ToK ima pa že neKi časa.
In Jo zanima, če To pomen d bo Kmau dobiLa MensTroo.

pLzz HeLp.
"Jo mam že čez vrh gLavee.!" Twisted Evil
Re: Menstruacijaa 25.8.2010 15:08
KaixX Ja odvisno kakšne barve je, kr če je prozoren pol je še vedno beli tok, če je pa rjav ali rdečkast pol bo pa verjetno dobila menstro..
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: Menstruacijaa 25.8.2010 18:06
shee pravi:
KaixX Ja odvisno kakšne barve je, kr če je prozoren pol je še vedno beli tok, če je pa rjav ali rdečkast pol bo pa verjetno dobila menstro..

Ma nee.
sJ beLi ToK ima že "doug", sam zdJ se Je pa (po njeno rečeno) pojauLa sluz.
Re: Menstruacijaa 25.8.2010 23:28
KaixX pravi:

Ma nee.
sJ beLi ToK ima že "doug", sam zdJ se Je pa (po njeno rečeno) pojauLa sluz.

Sj beli tok je loh učasih tut sluzast. Tko da verjetno ma sam mau drgačn beli tok--

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.