blazno redki lasje & maščoba na stranskih trebušnih miši• discostuff
• Od: 2.3.2010
• Kraj: Rateče Planica
blazno redki lasje & maščoba na stranskih trebušnih miši
28.8.2010 17:18
Rabla bi nasvet, če ve kdo kakšen poseben recept za zgostitev las? Mogoče še od navodil staršev, starih staršev? namreč imam zelo redke lase, in imam skraužlane. To mi nikakor ne paše ker imam bolj okroglo in majhno obliko glave, in če si jih zlikam mi veliko bolj paše. Zdaj pa je tu ta problem, ko si zlikam lase jih imam še manj kot če imam skodrane (takrat vsaj še malo več zgleda) in še uničujem si jih.
No in zdaj še drugi problem... Imam suho postavo, čisto plosk trebušček, edino kar me moti je maščoba na stranskih trebušnih mišicah. Zelo me moti, ko to kar štrli stran ko oblečem kakšne ozke kavbojke. Ima katera kakšno izkušnjo s tem, in kakšno vajo za priporočit? namreč res bi se rada čimprej znebila tega. please, help me! tnx. ^^ _________________ ančii • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: blazno redki lasje & maščoba na stranskih trebušnih
28.8.2010 18:20
za lase ne vem, ono drugo pa misliš love handles?
pomaga če izgubiš maščobo al pa oblečeš kavbojke oz. hlače ki pač niso tak tesne in pa sprijazni se s tem, ker če maš samo malo je to normalno in se tega ne da znebit • discostuff
28.8.2010 20:01
Rocafella pravi:za lase ne vem, ono drugo pa misliš love handles?
pomaga če izgubiš maščobo al pa oblečeš kavbojke oz. hlače ki pač niso tak tesne in pa sprijazni se s tem, ker če maš samo malo je to normalno in se tega ne da znebit ma sj je samo malo pa lih tko se vid. prau tip da je to sexy ampk men ni _________________ ančii • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
Re: blazno redki lasje & maščoba na stranskih trebušnih miši
28.8.2010 20:20
ko sm bla majhna sem imela tkšne zlo zlo redke lase pa take tanke... in so me pobrili po glavi ;D no pri enem letu to še ni hudo, zdej pa nebi blo kul no ^^
ampak useeno pomaga če se za nekaj časa postrižeš na čim bl kratko. pa tut šampon uporabljaj tak za močne in gostejše lase. use se da dobit. malo poglej po netu za kakšno trgovino z profesionalno nego las, al pa u lekarni se posvetuj. če je pa res zlo hudo pa pojdi k svojem zdravniku in ti bo on pomagal poiskat kaj primernega. za ''maščobo'' pa vrjetno ni hudo če si suha. in tut znebit se je ne moreš ker so to obline! • Rocafella
• Od: 24.1.2010
28.8.2010 20:25
ja malo je itak normalno, še posebaj če si že v puberteti kar pa predvidevam da si, tak da ni panike..
lahko edino bolj učvrstiš tisti predel s hrbtnimi mišicami pa pol ne pride tolko do izraza • discostuff
Re: blazno redki lasje & maščoba na stranskih trebušnih miši
28.8.2010 21:02
Rosieweasley pravi:ko sm bla majhna sem imela tkšne zlo zlo redke lase pa take tanke... in so me pobrili po glavi ;D no pri enem letu to še ni hudo, zdej pa nebi blo kul no ^^
ampak useeno pomaga če se za nekaj časa postrižeš na čim bl kratko. pa tut šampon uporabljaj tak za močne in gostejše lase. use se da dobit. malo poglej po netu za kakšno trgovino z profesionalno nego las, al pa u lekarni se posvetuj. če je pa res zlo hudo pa pojdi k svojem zdravniku in ti bo on pomagal poiskat kaj primernega. za ''maščobo'' pa vrjetno ni hudo če si suha. in tut znebit se je ne moreš ker so to obline! ares? okej hvala bom probala, upam da pomaga! ma ja mam normalno postavo pač nikjer ni problema idino ta del, nevem vrjetno je res navadn no, se bom že sprjaznla _________________ ančii • discostuff
28.8.2010 21:04
Rocafella pravi:ja malo je itak normalno, še posebaj če si že v puberteti kar pa predvidevam da si, tak da ni panike..
lahko edino bolj učvrstiš tisti predel s hrbtnimi mišicami pa pol ne pride tolko do izraza puberteta ... mal me mineva no. bom polnoletna čez par mesecev. Sej drugače ni tko hudo, pač pravjo drugi da je uredu, samo nevem, meni ne zgleda ravno lepo. okej hvala, bom probala učvrstit _________________ ančii |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.