Prameni• onaSem
• Od: 27.1.2010
Prameni
23.8.2010 21:08
heej.
Jaz bi vas pa prosila za nasvet Mam temno rjave douge lase . pač že scepljene konice se grem zdej enkrat strižt.Pa mi zanima kaj mislte a bi mi pasal da bi si dala blond pramene?Če mi neb pasal,kaj mi predlagate?Na kakšno ful drugačno barvo npr blond alpa ful svetlo se lih ne bi barvala ker mi je poj grdo ko je narastek -.- In še to..naravno mam bolj skodrane lase,mislim valovite..In zdej mal na krajš bi se ustrigla npr do ramen,samo pol bi si vrjetno mogla ravnat vsakič ker če ne bi bla kot ovca :/ aja pa pozabla sem da mam kar goste lase. prosm da svetujete kakšno frizuro,barvo..naj mam • rawrr
• Od: 11.7.2010
Re: Prameni
23.8.2010 21:38
hei naibol d uprašaš frizerja kolk bi ti jih on ostrigu glede na to kok maš razceplene..vem d je to fuul težko se postrižt mal več ampak je pol qul k maš res ful bol zdrave in mehkejše lase upam d sm ti kei pomagala • onaSem
• Od: 27.1.2010
23.8.2010 22:22
Hvala Ma sej barvat se lih nimam prevelike želje,sam bi pa rada kakšno spremembo na seb nardila Za pramena sm mislla guno bl svetlo rjavo alpa še tako medeno zravn in ne čis guno blond,k tist tut men ne zgleda lepo:oops: Ja fru fru sm tut mela,sam mi gre pol na živce ker se ti bolj mozolji delajo.. Drugač pa hvala • kokola
• Od: 27.10.2009
24.8.2010 11:25
onasem, imaš popolnoma enake lase kot jaz. sicer imam tut sama platinasto blond pramene po celi glavi in meni je zlo ušeč, je pa odvisno, kateri odtenek rjave barve maš, ker nobeni lasi niso isti. Mam tut js kodraste, dolge malo čez ramena, mam pa zlikane non-stop, pa konice so pol tle šit..neboš lih ko ovca če se tko ostrižeš bolj na kratko..js si (največ 3× letno xD) ko mam kodre dam dosti pene tako da se lasje bolj sprimejo in da nisem lih kot bomba, ker je gostota mojih las na višku. Ti pa povem, da si postrižeš konice in pustiš lase daljše, ker če maš kodraste večino časa ti sigurno lepše izpade, kot pa mi če bi imela malo prek ramen. Če si pa narediš blond pramene pa pomoje res prav veliko ne izgubiš, ker na kodrih zgledajo prelivajoči in hudo izpade. No, to so moji nasveti, odločitev je pa seveda tvoja. Hf* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.