otroški videz -.-• teich1596
• Od: 1.2.2010
otroški videz -.-
11.7.2010 13:13
pač..js sm stara 14..in usem se zdim tam okol 12 al pa tak.
in mi počas gre ful na žiuce. kak nej se spremenim al pa kj da bom zgledala bolj odrasla? PLIS HELP ;* • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: otroški videz -.-
11.7.2010 15:23
ej, jaz sem 17, 3. letnik končala, pa me vsi sprašujejo če sem že 9.klas končala al grem zdaj men je sicer tak vseeno, samo verjetno bi pomagal make up? to se mi zdi da vedno postara dekleta, al pa kakšna bolj resna oblačila.. zdaj nevem kak se oblačiš pa kak zgledaš, tak da zdaj vse na blef pišem x) • teich1596
11.7.2010 16:34
sj mažem se ži tak kake 2 lete.pa nč nepomaga.
oblačim se pa tak bol street stile. useen hvala ;* • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
11.7.2010 16:59
mejkap...
pa frizuro nared...haha. jz sm si zdej neko glup na kratk postrigla...&zgledam ko 30 let stara..:S :S • teich1596
11.7.2010 17:40
sj se mažem ono na fuul. oa nepomaaga neki fejst -.-
pred enim mescom sm se na črn pobarvala ( prej sm bla svetlo rjava ) pa tut nepoomaga -.- tak bedno otročje se počutim hwala ti useen ;* • sabrina94
• Od: 12.6.2010
11.7.2010 18:00
Maš dolge lase? Ker jaz sem mela lase nekje do bokov, pa sem se do ramen postrigla, pa zgledam fuuuul starejša..
Jaz se spomnim, da ko sem bla v osmem pa devetem klasu, so me vsi spraševali keri letnik sem. Pa ni to fajn • teich1596
11.7.2010 20:20
ne nimam glih neki dougih lasov.
tak prb. do ramen. • pridna
• Od: 26.6.2010
12.7.2010 13:59
no, jst sm stara 13, pač avgusta bom 14..... in že zdej me usi (k me ne poznajo) sprašujejo keri letnik hodm, pa na kero šolo p tak???? bedn pač( govorijo kr sem "kao"
preveč resna..... hudo je to,vem ja....... .------------------------- no, enkrat k sm bla u bolnc pa je bla ena zram mene u sob tak (trenirala je namrej košarko)........ stara je bla 12, pa so jo vsi zdravniki pa sestre če je že stara 15 al 16.. pa kero šolo hodi, pa tak, tak de ja.... TIST KAR MAŠ PONAVAD NISI ZADOVOLJ, KA ČEŠ... VEM,... TULE TI NISM DALA NOBENGA NASVETA, SAM POVEDLA SM IZKUŠNJE... SEJ BO BOLJŠ-- VRJEM!!!!!!!!!!!!!!!!! • fukickaa
• Od: 31.5.2010
12.7.2010 15:04
hmm.. ja če se že šminkaš pa če si se pofarbala pa nič ne pomaga pol pa nea vem če še lahko kaj narejiš?! mogoče bi pomagalo, če bi se malo bolj "fino" začela oblačit ? ampak ! če se v takih cotah neboš vreji počutla pol jih nea nosi ker ti bo bedno . :S
ko te kdo vpraša kolko si stara pa lepo povej, da si 14 pa se tak nasmej polek pa jih malo šokiraj heh ;D pa BTK kaj si drugi mislijo ! nea se sekiraj ! • ucauca
• Od: 16.9.2009
12.7.2010 22:54
pr 14tih hoče bit stara
čez 30let bo pa hotla bit mlada to kar si si hhh....sj te nben nima nč mn rd zard tega....mislm da ^^ • miisk
• Od: 15.5.2010
24.8.2010 14:07
teich1596 pravi:pač..js sm stara 14..in usem se zdim tam okol 12 al pa tak.
in mi počas gre ful na žiuce. kak nej se spremenim al pa kj da bom zgledala bolj odrasla? PLIS HELP ;* men tut usi praujo da mam otroški obrazk praujo da sm starejša ampak zgledam mlajša ( za kompliciran tempo žiuljenja XD ) * ti bom rekla tko k moia teta men js sm tko kr zadovola ampak pač tko mi je rekla ne sekeri se, praujo če se sekeraš še poslapšaš stvar uživej u lepm otroškem obrazku mogoče si ga boš kdaj še želela lepo se mej • DeZelod
• Od: 10.4.2009
24.8.2010 14:17
Tut js zgledam mlajši. Dost mlajši. Zdej grem u 9ga,in mi noben ne vrjame sam to'j pač njihov blem... Mogoče bom prkrajšan za kšo dekle k mi bo ušeč sam....eh,****š • soonck
• Od: 16.2.2010
24.8.2010 15:12
ne sekiri se (; torej boš pri 40. zgledala dost mlajša js mam sestro k je stara 23, js sm pa 15 in usi misljo da sva ene 2 leti razlike. učasih mi je blo uredu, sam tut to ni glih fajn. • Eay
• Od: 25.4.2010
24.8.2010 17:07
jst sm 16 let stara..pa septembra grem v 3.letnik..pa nekateri mislijo da sem v 9.razredu..
ne mažem se nikol pa oblačim tud bolj preprosto vedno sam kavbojke pa eno majco..če grem pa ven med vikendi pa uporabim make up pa takšna oblačila k jih ne bi ravn doma nosila al pa v šoli pa zgledam pol starejša |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.