ko se zaljubiš v starejšega fanta....POMOČ PROSIM ....• nuska16
• Od: 27.5.2009
ko se zaljubiš v starejšega fanta....POMOČ PROSIM ....
1.9.2010 17:28
Heii
No pa da začnem z mojo zgodbo....Pred približno 6 meseci sem spoznala fanta, ki je starejši kot sem jaz (sem skoraj 1 Ne vem pa kako naj ga dobim nazaj??? smiley PROSIM ZA NASVET. xoxo smiley • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
Re: ko se zaljubiš v starejšega fanta....POMOČ PROSIM ....
1.9.2010 18:25
enostavno! pokliči ga ali pa ga povabi vn! če mu res pomeniš veliko bo z veseljem spet tvoj prijatelj! ti pa sprejmi njegovo prijateljstvo, če že ljubezni ne moreš dobiti (za 1x!) vedi pa, da se vse lahko spremeni! ne obupaj, če mu pomeniš dovolj, bo 1x moru popustit in takrat bosta srečen par! • nuska16
1.9.2010 20:10
jaz sem skoraj 18 (4 meseci mankajo) on pa 28 • Gasika
• Od: 7.5.2010
1.9.2010 20:13
a ni to mal prevelka razlika.. res je da pr ljubezni niso važna leta, ampak deset let je pa res tu mač! • nuska16
1.9.2010 20:15
nwm no men se pa to ne zdi prevelik :4 npr moja mami pa ati sta 20 let narazen in se prfektno razumeta • Gasika
• Od: 7.5.2010
1.9.2010 20:17
aja..huhuh ;D potlej pa good luck ^^.
• nuska16
1.9.2010 20:22
tnx aja fora je u tem, da mi po tem sploh ne odpiše več na sms, nwm full je užaljen. js ga mam pa tok rada • Eay
• Od: 25.4.2010
1.9.2010 21:17
nuska16 pravi:jaz sem skoraj 18 (4 meseci mankajo) on pa 28
tud jst sm zaljubljena pa sva 9 let narazn. vidva sta prav skupi? že dolg? • nuska16
1.9.2010 21:24
nuska16 je napisal/a:
jaz sem skoraj 18 (4 meseci mankajo) on pa 28 Smile torej 10 let tud jst sm zaljubljena pa sva 9 let narazn. vidva sta prav skupi? že dolg? ma ne nisva skupi • Eay
1.9.2010 22:38
men je res bedn ko vedno spoznam fanta k je tolk starejši pa mi je kul in zarat tega ne morva bit skupi..zarat teh let :S
• nuska16
2.9.2010 6:29
evo isto se počutim js. Nwm no zakaj more to bit tko. Ker mi2 se res štekava pa use. Je tip k si ga res želim ob seb. Mami je ušeč, fotru isto. Oba prauta da so to za oba super leta. Tk da. Učer mi je clo odpisu na sms. Tk da mogoč se stvari vrnejo nazaj.
• Eay
2.9.2010 15:46
nuska16 pravi:evo isto se počutim js. Nwm no zakaj more to bit tko. Ker mi2 se res štekava pa use. Je tip k si ga res želim ob seb. Mami je ušeč, fotru isto. Oba prauta da so to za oba super leta. Tk da. Učer mi je clo odpisu na sms. Tk da mogoč se stvari vrnejo nazaj.
držim pesti:)bi blo lepo če bi vsaj nekomu uspelo.. • disketa
• Od: 26.7.2009
3.9.2010 11:25
čakaj.. 2x sta se dobila in si se že dala dol z njim? o.O
• iceQueen
• Od: 17.7.2010
3.9.2010 11:58
nuska16 pravi:Heii
2x sva se dobila in se imela zelo lepo, tudi spala sva skupaj (zame je bilo prvič) Izkoristil te je, ne rabi te več. Simple as that. Face it. • nuska16
3.9.2010 15:55
čakaj.. 2x sta se dobila in si se že dala dol z njim? o.O
ja ker se poznava že od prej, pred 6 mesci sva se pa zopet vidla. mal sem zamočla ko sem napisala :$ • nuska16
3.9.2010 15:55
iceQueen pravi:
nuska16 pravi:
Heii
2x sva se dobila in se imela zelo lepo, tudi spala sva skupaj (zame je bilo prvič) Izkoristil te je, ne rabi te več. Simple as that. Face it. in pol mi odpiše na sms??? • iceQueen
3.9.2010 16:04
Ja, sem tudi jaz narobe razumela • iceQueen
3.9.2010 16:13
Glej, fant ti je že na začetku povedal, da si s tabo ne predstavlja nič resnega. Mlada si še, brezveze se živciraš zaradi njega, ker ga ne boš spreobrnila, da te bo hotel za punco. Saj ti je lepo povedal ane....ne vem zakaj zdaj zganjaš tako paniko.
• iceQueen
3.9.2010 16:18
Poleg tega je on že v takih letih, da ima verjetno drugačne interese kot ti, ramišlja drugače in si verjetno premlada, da bi nate gledal kot na svojo bodočo punco. Če si on želi resne zveze, rabi ob sebi zrelo osebo, ki ve kaj hoče in ne neko 17-letnico (pa brez zamere), ki še nima pojma o življenju. Verjetno mu pač paše, da skačeš za njim (roko na srce, komu pa ne paše, da se nekdo meče za njim....s tem si recimo da dviguje ego + vzel ti je nedolžnost, a si mogoče mislila, da bosta zato skup, ker si mu "dala"?).
• pk4life
• Od: 20.7.2010
3.9.2010 17:41
hah poznam tut folk k je poročen p je med nima 10 let rzlike.. počaki d boš ti mal starej.. te bo zčeu bl resno jemt.. pa tut nwm zkj te sploh nebi.. mislm 18 .. to ni tok mal weč.. poznam folk k je dost mlajši p hodjo s tipimi k je skor ista razlika med nimi (tm 10 let oz mal mn..)_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • nuska16
3.9.2010 19:39
pk4life pravi:hah poznam tut folk k je poročen p je med nima 10 let rzlike.. počaki d boš ti mal starej.. te bo zčeu bl resno jemt.. pa tut nwm zkj te sploh nebi.. mislm 18 .. to ni tok mal weč.. poznam folk k je dost mlajši p hodjo s tipimi k je skor ista razlika med nimi (tm 10 let oz mal mn..)
moja mami pa ati sta 20 let narazen in sta srečno poročena že skoraj 18 let, in se super razumeta. am pol prauš nj počakam, do takrat pa se nj mam fajn z njim, al kai? • pk4life
• Od: 20.7.2010
3.9.2010 20:13
hah ja lej.. jz nwm res nism nek swetowalc kle.. sam pč prawm ti.. čas je tipom mal tko hodt z mlajšimi.. sam kaj se bom jz kle uglašow pa ti biu pamtn.. lej mgoče ga sam praši zkj ga tok mot ta razlika.. kae marsikoga sploh ne mot.. mgoče če že pol k boš starejš bo mn razvidna razlika ..ne rečm zj da čaki al neki no.. sam pč moje mnenje .. ti nmorm res konkretn swetwt.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • disketa
• Od: 26.7.2009
4.9.2010 14:01
nuska16 pravi:čakaj.. 2x sta se dobila in si se že dala dol z njim? o.O
ja ker se poznava že od prej, pred 6 mesci sva se pa zopet vidla. mal sem zamočla ko sem napisala :$ ja no.. ampak js useeno nebi dala tipu ki ga prej nisem vidla pol leta potem ko sva se spet 2x dobila.. usaj ne če bi bil moj prvič |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.