Obupana nad frendico :(

slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Obupana nad frendico :( 2.5.2010 19:51
Živjo!

Pač jas mam eno frendico s katero sem bila dolgo časa BFF. Veš čas sva tičali skupaj in sve se dobro razumeli.

Zadnje čase pa se je začela družiti z drugimi dekleti z razreda in je postala do mene zelo nesramna.

Pa vedno išče izgovore, da bi se skregali, pa nič ji ne paše če kaj povem,jas pa poskušam biti čimbolj prijazna do nje in gledam da spet kaj narobe ne naredim , bw..sem že na robu obupa Crying or Very sad Confused

(Trenutno sva skregani)

Zanima me kaj mi priporočate da naredim & kaj bi vi naredili na mojem mestu? Sad
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Obupana nad frendico :( 2.5.2010 20:27
Pogovorita se..če bo sploh hotla..a maš še kakšno drugo družbo? če bi js vidla da se me izogiba pa hoče skregat pa neki bi jo pustla pri miro...mogoč pa spoznaš kakšno s katero se bosta bolj ujeli pa res postali tapravi prjtalci Smile
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: Obupana nad frendico :( 25.8.2010 18:26
Jzt mam tut podobn probleem.(:
Moja BFF, je pa zdj (mau pozn) pršla u pubrteto. In mi fuuL skoz naklada kko se njene sošolke ****, prasice, itd.
Pol se pa po fonu z njimi pogovarja pa govori kko jih pogreša pa d jih ima radaa. bla.bla.bla.
Enkrt je celo rajš šla na BD ud svoje "sovražnice" k pa d bi do mene pršlaa. Shocked
In se ful več ne zanima zame, razmišla pa sam o tem kko bi se prljubila njenim (tako imenovanim) "****, prasicam"......

Sam sm itQ že obupala nad njoo.
Confused
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: Obupana nad frendico :( 25.8.2010 18:58
jst sm tut obupala nad mojo bivšo bff. in sicr zaradi istih razlogov: čist skos je iskala prepire, opravlala me je ostalim in nakoncu me je cel class zasovražu. Rolling Eyes ubistvu so me že prej sovražl ampak če maš uplivno prjatlco si takoj "kul". drugač pa... bo še vse ok

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.