Trema?

Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Trema? 20.8.2010 18:05
No, js mam en tak ful čudn problem. Drgač se niti nism tko fuul sekirala zrad tega, sam zdej grem čez en tedn u sredno šolo pa me skrbi zarad tega. Uglavnem, k se pogovarjam pred novimi, tujimi ldmi mi je ful nerodn in zrad tega pomoje nevem kko se naj izrazih, ne morem kontrolirat svojga glasu? Tak ful bedn pa globok postane Rolling Eyes Pa use kar rečem zveni tko prou bedn prisiljen.. Pojma nimam kej naj nardim.. Nočm izpsat k tvečji debil..
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Trema? 20.8.2010 18:14
hehe, sj mene tud to zdj te cajte živcira, kko se bom znajdu, kko se bom uklopu na novi šoli, use bo novo Razz, ampak morš si zamislt da so to tvoji enaki prjatli in se pol pogovarjaš čist flegma z njimi pa je Very Happy. drugač wem da boš žiučna, ampak kaj čš, sej u kašnmu tednu-2 se boste poštekal med sabo pa bo use drugač Very Happy Wink
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Trema? 20.8.2010 18:19
Haha. Fora je u tem, da ko se čujem kko govorim sm rajš tih Rolling Eyes Tak ful čudn filing, kt da ne morš glasa obvladat Razz
Drgač pa itak, sej se bomo usi znajdl Cool
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Trema? 20.8.2010 18:24
haha, glas ti drhti, k si u strahu d boš neki bleknla vn pa use zaj*bala xD, ne? tko je ponavad pr men, ne upam se govort kr do zdei sm velik situacij zaj*bu z mojimi izjavami Razz, ampak se že znajdeš

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.