prosim pomaagajte!! :))• Moorana
• Od: 18.8.2010
prosim pomaagajte!! :))
18.8.2010 19:34
No... mogoče se vam bo zdelo čudno .... ampak pač imam težavo in bi res rada slišala mnenje od koga, ker ne vem več na koga se naj obrnem!
No, pred približno tremi tedni ali malo več sem vzela oni dve tabletki za tri dni potem. Malo po tem sem dobila menstruacijo in to ze drugic ta mesec... ampak me ne skrbi najbolj to... predvidevam, da so to stranski učinki. Bolj me skrbi to, da zdaj po treh tednih sem že en teden tako napihnjena kot, da bi bila noseča in imam boleče prsi. Prav strah me je postalo... bo sploh napihnjenost kdaj minila... ali so to vse stranski učinki. nevem več ! Naj mi nekdo prosim pomaga! Zahvaljujem se za kakršnokoli pomoč! • Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: prosim pomaagajte!! :))
18.8.2010 20:26
kaj pa ko bi šla do zdravnika?
on bi to videl, težko je reči prek računalnika zakaj se gre.. sicer pa te tabletke preprečijo zanisotiev z 98%.. dvomim da je kaj narobe, samo vseno pa pojdi do zdravnika.. prav tako ti pošiljam dobrodošlico na forumu eetaq. (: forum najstnikov,kjer ti bo pomagalo veliko ljudi. meni so najbolj všeč nasveti od : PorceLan underberg ( na čase umreš od smeha) c( : frufru FamilyGirl Luciiika nejchula miaTHEshoe ( ena izmed najboljših) Soundbox in še mnogoo drugih.. =) seveda pa ni vse tako rožnato.. na forumu je oseba, ki te zna narediti živčno, obnaša in govori kot 50letna nuna.. opazil sem da še njena rasa ni izumila ločil.. dame in gospodje, predstavljam Vam predrago alenkaplos, ki vam bo z veseljem dajala nasvete in polepšala dan! c( : thank you, thank you! (: • Moorana
• Od: 18.8.2010
18.8.2010 20:33
hvala... sej jas tud dvomim, da sem noseča.... samo nevem kako bi se rešila napihnjenosti... sploh zdaj je hudo, ko moraš iti v kopalke in ja... grozno mi je! čeprav sem slišala, da je napihnjenost eden od učinkov teh tablet, samo me je vseeno strah, da bom vedno tako napihnjena in nebo konec! • nejchula
• Od: 30.6.2009
18.8.2010 21:07
Jok3r pravi:kaj pa ko bi šla do zdravnika?
on bi to videl, težko je reči prek računalnika zakaj se gre.. sicer pa te tabletke preprečijo zanisotiev z 98%.. dvomim da je kaj narobe, samo vseno pa pojdi do zdravnika.. prav tako ti pošiljam dobrodošlico na forumu eetaq. (: forum najstnikov,kjer ti bo pomagalo veliko ljudi. meni so najbolj všeč nasveti od : PorceLan underberg ( na čase umreš od smeha) c( : frufru FamilyGirl Luciiika nejchula miaTHEshoe ( ena izmed najboljših) Soundbox in še mnogoo drugih.. =) seveda pa ni vse tako rožnato.. na forumu je oseba, ki te zna narediti živčno, obnaša in govori kot 50letna nuna.. opazil sem da še njena rasa ni izumila ločil.. dame in gospodje, predstavljam Vam predrago alenkaplos, ki vam bo z veseljem dajala nasvete in polepšala dan! c( : thank you, thank you! (: oooo..kr svoje ime vidm haha ful me je presentlo to zdej. hvala drgač pa tut jst predlagam da greš do zdravnika in da bo skor ziher minila napihnjenost in boleče prsi..sam pejd useen do zdravnika kr on bi najbolš vedu kko pa zakaj _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.