Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen?

volkec • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 32 • Kraj: domzale
Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen? 20.8.2010 16:57
ok tako bom povedal imam dekle s katero sem ze 2 leti in zdaj greva oba v srednjo šolo pa oba se mava full rada samo nebova se vidla vc tolko kot zdej v osnovni , ko sva bila sošolca!!

pa se bojim , da si bo dobila drugega čeprav vem , da je samo moja ma ok saj veste StRaH!
in njo je isto strah ,da bi si jast dobil novo dekel :S ( naj rajs jo mam in nocem it od nje saamo tudi njo je strah <3 )

kaj naj naredim ?
lahko kaj popravim pobolsam kar kol?

prosim nasvete rabim res vas lepo prosim !!
hvala (:
maruuska • Od: 20.8.2010 • Prispevkov: 10
Re: Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen? 20.8.2010 17:00
če so vajini šoli blizu potem ni takga problema če gre pa en u Lj npr drugi pa spet nekam drugam je pa težavno:) poskusta, če se nebo izšlo se pa razidita pač
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen? 20.8.2010 17:59
Če greš ti u Lj ona pa u Bledu pol pa nwm an....Če sta sredna bliz pol ok.

ČE SE VIDVA MATA RES RAAAAADA POL VAJU BO ŠLO AN ..

Mi nemoremo rečt .. ja šlo vaju bo .. Vidva počakata septembra ko bosta vidla sredno in bosta vidva sama rekla če vaju bo šlo ali ne ..
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen? 20.8.2010 22:25
am glej..če sta widva skup že dwe leti pol se mata očitno fulj rada ne? no pol nebi smeu bit to, da greta na različni sš, problem. newem no. meni se ne zdi. po drugi strani je mogoče to čist okej. glej..zaj bota manj skup in bosta pogrešala drug drugega pol ko se bosta spet vidla pa bosta tiste skupne trenutke wedla bolj izkoristit ali kak naj rečem Smile
hm.če praviš,da te ma ona tui tak rada pol si ziher nebo drugega najdla. tolko glej, da neboš pol ti tisti, ki bo meu drugo Wink

upam, da sem kaj pomagala. čeprau dwomim Razz
dosti sreče Wink
mihY014 • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 22
Re: Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen? 23.8.2010 8:17
...

Nazadnje urejal/a mihY014 27.1.2011 22:57; skupaj popravljeno 1 krat
Sarch91 • Od: 23.8.2010 • Prispevkov: 2
Re: Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen? 23.8.2010 16:47
mihY014 to sploh ni res, niso usi tipi taki k ti k pustijo punco zrd tega k ma na šoli same (lušne) punce to pol ni glih lubezn Rolling Eyes Rolling Eyes

lej če jo maš res rd pa da te ma ona tud tok se ne bo nč sprememil, sam zaupat si morta. Jst sm z mojim že od osnovne pa živiva ful daleč,hodva v drugo šolo pa je use ql ubistvu še bolš k se ne naveličava k se ne vidva usak dan. No to je moje mnenje Smile good luck Very Happy
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen? 23.8.2010 17:14
mihY014 pravi:
Hmm... Ko maš u OŠ punco je to čista zejbancija, tut če trdiš da jo maš ful rad si se zmotu, ko boš pršu na srednjo boš na vsakem vogalu vidu 5x lepših in zanimivejših od nje, bealive me. Jz sm na zdravstveni pa mam 27 sošolk Surprised, in vrjem da bi bil raj samski u tistm trenutku ko sem jih začel spoznavat, da sploh nea govorim kaj pr športni delamo pa tko naprej, pa kake pogovore mamo Surprised.

Tko, da verjem pomoje te bo ona pustila ka boš za drugimi letou okol.

Fak, kolk primitivno Rolling Eyes
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen? 23.8.2010 17:27
mihY014 pravi:
Hmm... Ko maš u OŠ punco je to čista zejbancija, tut če trdiš da jo maš ful rad si se zmotu, ko boš pršu na srednjo boš na vsakem vogalu vidu 5x lepših in zanimivejših od nje, bealive me. Jz sm na zdravstveni pa mam 27 sošolk Surprised, in vrjem da bi bil raj samski u tistm trenutku ko sem jih začel spoznavat, da sploh nea govorim kaj pr športni delamo pa tko naprej, pa kake pogovore mamo Surprised.

Tko, da verjem pomoje te bo ona pustila ka boš za drugimi letou okol.

heh, niti ne drži use tole. če sta si zvesta pol te nebo bo pustila, če pa ni zvesta ampak je pi*da pol pa **** ti sam modelko, pa nej bo še tko lušna in prjazna do tebe.če je med dvema zaupanje in zvestoba, pol ne bo drug druzga prevarou kr le-tej osebi zaupa. jst grem tud na zdraustveno zdej in sm samski, ampak me ne zanima kok jih bo kei u razredu pa kok lušne bodo, zdj morm mau ''počivat'' od useh teh pi*darij.

ti pa tud ne smeš bit pi*da pa je varat z usako k je za usakim vogalom.
pa verjamm da jo maš rad, in kamorkoli greš si zapomn: če jo maš res rad je ne varaj.
mihY014 • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 22
Re: Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen? 23.8.2010 18:34
...

Nazadnje urejal/a mihY014 27.1.2011 23:07; skupaj popravljeno 2 krat
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Bo vpis na različni srednji šoli vplival na najino ljubezen? 23.8.2010 20:19
mihY014 pravi:
zaupanja vredna ženska je pravi zaklad (ker takih ni veliko)

Khm xD moški ste pa sami zakladi, ja Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.