piercing

*đuly* • Od: 27.12.2009 • Prispevkov: 34
piercing 21.8.2010 23:48
heii
mene zanima ce ksna pozna koga k dela te persinge js bi ga mela pod spodno ustnco
pa kok to stane ?
pa kje na dolenskm to delajo ...
pa gledena to da nimam 18let kdu mora bit zravn .. ?

tnx
iasnaaa • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 71
Re: piercing 22.8.2010 19:13
js sicer nimam piercinga, ampk gruntam, če bi si ga daŁa u popk.
tŁe na doŁenskm deŁa piercinge Bojan, in sicer ga lhku najdeš u šmiheŁu u nm [Pot k Roku]. kuk stane, pa če je higiensku, pa ne bi vedŁa. xD
*đuly* • Od: 27.12.2009 • Prispevkov: 34
Re: piercing 22.8.2010 22:37
iasnaaa pravi:
tŁe na doŁenskm deŁa piercinge Bojan, in sicer ga lhku najdeš u šmiheŁu u nm [Pot k Roku]. kuk stane, pa če je higiensku, pa ne bi vedŁa. xD

hehehe okj hudo xD sj ce ne grem pa lahko u lj h cultu sm se pozanimala mne tm nerabs bit glih povnoletn pa se ena prjatlca ma veze tko d nau blema js sm pogruntala d bi si ga dala v jezik zto k mi tstari nedovolijo pa bom skrivala itd.. Very Happy
drgac pa useen hvala
masaerror • Od: 1.6.2010 • Prispevkov: 53
Re: piercing 22.8.2010 22:42
matija baje ful fajn dela...
sam je v celju.
pomoje morš starše met zraven? usaj mamo / ata?
kr ena moja frendica si je dala zdej delat in je mogu fotr z njo it...
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: piercing 24.8.2010 0:23
evix pravi:
iasnaaa pravi:

hehehe okj hudo xD sj ce ne grem pa lahko u lj h cultu sm se pozanimala mne tm nerabs bit glih povnoletn pa se ena prjatlca ma veze tko d nau blema js sm pogruntala d bi si ga dala v jezik zto k mi tstari nedovolijo pa bom skrivala itd.. Very Happy
drgac pa useen hvala

hehe to bos pa bol tezko skrivala se mi zdi:) sploh pa v jeziku nemors skrit nikakor.
aja pa js sm ga dala v kultu delat je kr na nivoju ja, mene so drgac vprasal ce sm ze polnoletna, sam sm ze tko da newem ce kj komplicirajo glede tega, aja pa neki mors tut podpisat ja, verjetno ce se nisi polnoletna morjo starsi podpisat, da pac prevzemajo odgovornost ce bi blo karkoli narobe

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.