Madonne NE bo v Slovenijo.... WT*??!!• SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
Madonne NE bo v Slovenijo.... WT*??!!
10.8.2009 21:18
Prejšnji tedn sem po poročilih zasledil novico. Kaj veste, da Madonne ne bo v Slovenijo... Jaz osebno nisem kupil vstopnice, vendar sem pa jezen na Madonine menedžerje, predvsem pa na njo samo.
Vseeno se mi zdi, da bi se lahko prišla pokazat, tudi če ni 10.000 oboževalcev. Vsi oboževalci so zgroženi, Slovenija pa je ob največji dogodek leta Da ne govorim o eventim.si, ker tudi po objavi, da Madonne ne bo, še vedno vrtijo reklame po televiziji... Eventim je na zelo veliki zgubi zaradi tonskega oglaševanja po časopisih, radiju, televiziji, itd. Tudi vse kupnine vstopnic morajo biti vrnjene:) Ah, pa kaj..... bomo pa drugo leto ..... ali pač? Lp, SpeedsterzZ • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Madonne NE bo v Slovenijo.... WT*??!!
10.8.2009 21:23
Meni ona ni glih vrei.. pa zaradi mene še v nadaljnih 20 letih ne rabi prit sem. Pravli so, da naj nebi prišla zarai tega, ker so kao neke tehnične napake al kaj.. ubistvu pa zaradi tega, ker je blo samo 7000 kart prodanih.. da bi pa ona SPLOH prišla v slo pa bi jih naj blo več kot 10 000.. pomoje je blo tak malo kart prodanih zarai tega, ker je pač U2.. pa itak so U2 100× bolši kot pa tota neka princeska.. (za mene no).. S tem se jas ravno ne strinjam, da bi bla ona največji dogodek leta • SpeeDsterZ
10.8.2009 22:02
PorceLan pravi:Meni ona ni glih vrei.. pa zaradi mene še v nadaljnih 20 letih ne rabi prit sem.
Pravli so, da naj nebi prišla zarai tega, ker so kao neke tehnične napake al kaj.. ubistvu pa zaradi tega, ker je blo samo 7000 kart prodanih.. da bi pa ona SPLOH prišla v slo pa bi jih naj blo več kot 10 000.. pomoje je blo tak malo kart prodanih zarai tega, ker je pač U2.. pa itak so U2 100× bolši kot pa tota neka princeska.. (za mene no).. S tem se jas ravno ne strinjam, da bi bla ona največji dogodek leta V bistvu sem mislil za ''promocijo'' Slovenije.... Zlo velikokrat naletimo na tujca, pa ga prašam, veš kje je Slovenija... Pa odgovori : Yeah, Somewhere near Slovakia or Russia.. Tko da sm tko mislu .... • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
10.8.2009 22:08
SpeeDsterZ pravi:
PorceLan pravi:
Meni ona ni glih vrei.. pa zaradi mene še v nadaljnih 20 letih ne rabi prit sem.
Pravli so, da naj nebi prišla zarai tega, ker so kao neke tehnične napake al kaj.. ubistvu pa zaradi tega, ker je blo samo 7000 kart prodanih.. da bi pa ona SPLOH prišla v slo pa bi jih naj blo več kot 10 000.. pomoje je blo tak malo kart prodanih zarai tega, ker je pač U2.. pa itak so U2 100× bolši kot pa tota neka princeska.. (za mene no).. S tem se jas ravno ne strinjam, da bi bla ona največji dogodek leta V bistvu sem mislil za ''promocijo'' Slovenije.... Zlo velikokrat naletimo na tujca, pa ga prašam, veš kje je Slovenija... Pa odgovori : Yeah, Somewhere near Slovakia or Russia.. Tko da sm tko mislu .... Aja no.. to je druga pol (: ..jas lahko rečem da se kr z vlko tujci pogovarjam, pa recimo da jih 8 od 10-ih ve kje je slovenija (:.. je pa res da jih je večina evropejcev.. no, samo če pa tak gleaš.. zakaj bi lahko bla zdaj slovenija bolj "znana"?.. mislim jas nevem kje ma zaj madonna vse koncerte.. (:.. pa pomoje da američani tui nevejo, da bo madonna mela v sloveniji.. razen če si mislo za druge glasbenike.. to je drugače pol... pa saj letos smo meli vlko koncertov.. =P.. • SpeeDsterZ
10.8.2009 22:11
PorceLan pravi:
SpeeDsterZ pravi:
PorceLan pravi:
Meni ona ni glih vrei.. pa zaradi mene še v nadaljnih 20 letih ne rabi prit sem.
Pravli so, da naj nebi prišla zarai tega, ker so kao neke tehnične napake al kaj.. ubistvu pa zaradi tega, ker je blo samo 7000 kart prodanih.. da bi pa ona SPLOH prišla v slo pa bi jih naj blo več kot 10 000.. pomoje je blo tak malo kart prodanih zarai tega, ker je pač U2.. pa itak so U2 100× bolši kot pa tota neka princeska.. (za mene no).. S tem se jas ravno ne strinjam, da bi bla ona največji dogodek leta V bistvu sem mislil za ''promocijo'' Slovenije.... Zlo velikokrat naletimo na tujca, pa ga prašam, veš kje je Slovenija... Pa odgovori : Yeah, Somewhere near Slovakia or Russia.. Tko da sm tko mislu .... Aja no.. to je druga pol (: ..jas lahko rečem da se kr z vlko tujci pogovarjam, pa recimo da jih 8 od 10-ih ve kje je slovenija (:.. je pa res da jih je večina evropejcev.. no, samo če pa tak gleaš.. zakaj bi lahko bla zdaj slovenija bolj "znana"?.. mislim jas nevem kje ma zaj madonna vse koncerte.. (:.. pa pomoje da američani tui nevejo, da bo madonna mela v sloveniji.. razen če si mislo za druge glasbenike.. to je drugače pol... pa saj letos smo meli vlko koncertov.. =P.. Ja... se strinjam |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.