Kaj Vse Vzamem Zraven Na Morje ? xD

crazyy • Od: 23.7.2009 • Prispevkov: 29
Kaj Vse Vzamem Zraven Na Morje ? xD 24.7.2009 12:01
Heiia.

No jaz si danes pakiram k grem juter na morje in grema s kolegico pa njenimi in pač mojih ni doma in mi tut nene pomagajo pri pakiranju in jah zdaj me zanima da neb česa pozabla kaj use naj vzamem poleg. Zdej mam že : cote,brisače,kremo,polnilec za fon,prenosnika,ščetko,kremo,šuhe,kopalke a še ma kdo kkšno idejo kaj naj vzamem zraven aja pa še kozmetiko mam osebne stvari bol ...

Have fun

Pa huala vam Very Happy

[/img]
Re: Kaj Vse Vzamem Zraven Na Morje ? xD 24.7.2009 17:36
Osebne dokumente,,osebna,zdravstvena izkaznica Very Happy
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kaj Vse Vzamem Zraven Na Morje ? xD 24.7.2009 23:05
dokumente pa dost dnarja, druga sploh ne nucaš
Re: Kaj Vse Vzamem Zraven Na Morje ? xD 15.8.2010 20:33
Vzemi na morje kovček denarja brisačo in lahko si naga saj samo na te stvari mislite in se vrtite okrog njih npr. fantje zabava sex leta kje so leta obsedenost z leti kontracepcija in podobne teme tudi drugo je življenje kje je pa vera jaz vedno povem naravnost ko treba

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.