Deja-vu!

1 | 2 | >>
asuzenaBitch • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 24
Deja-vu! 10.5.2009 20:44
A vrjamete u deja-vu.
za une k neveste kaj je to: to je pač občutk k se ti zdi da si točno to že enkrt delu oz. nekak tko no...
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Deja-vu! 10.5.2009 21:43
itak da.. učasih mam tisti občutk da sm 100% točno ta prizor že vidla..
kr malo srhljivo učasih.
Re: Deja-vu! 10.5.2009 22:29
ja to se meni skoro vsak dan dogaja...
zaka je to? še ze mi ni jasno...tak občutek je...včasih ko na neke pomislim kak bo...potli se mi še tak zgodi...
pa nekatere stvari mam občutek da sm jih že doživela..samo nism...
lahko kdo razloži zaka je tak???
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Deja-vu! 11.5.2009 17:41
Ja verjamem.
Kr jst dostikrat ko kej vidim, se počutm de sm isti prizor že vidla oz. doživela.
Nekje sm enkrat vidla da je to zard transa (čas, ko si hipnotiziran).
Tko da tistikrat za hip padeš u trans.
Ne vem zakaj, ne vem kako sam useeno to fuuuulkrat dožvim.
Res ful tak srhliu in močn občutk.
Drgači pa me fuul zanimajo take reči na sploh.
Tudi npr. šesti čut.
Veste kok ma to jst!
Enkrat sm že preden sme zaspala in celo pot u šulo drugo ju3 čutla, da bo ON dežuren. Pa je biu res! Jst sam o_O
Pa tudi ko čutim da bo slab dan, da se bo nekomu kej lepga zgodilo itd. se res zgodi.
Pa 1x sm frendici za hec prihodnost napovedovala.
Čist tko brez kart.
Kao neki de mam videnja Wink
Potlej jst ji tm neki "bullshitiram" pa mi reče, da je to ful možno in de so osebe kamr ustrezajo tistemu opisu kamr sm tm neki bluzla.
In menda sm ji use prou povedala xD
Zgleda de se morš čist čutit, da komu napoveš prihodnost =P

Papa <333
Nezuu • Od: 11.5.2009 • Prispevkov: 11
Re: Deja-vu! 11.5.2009 17:52
Ja, tut js verjamem v to in me kr kurja polt oblije. Fuul je grozno. Enkrat sem prišla iz kuhinje s točno istim kozarcem kot že enkrat, ga položila na isto mesto, se usedla na tla, si podložila isto blazino in še enkrat je ravno v tistem trenutku vstopila v sobo moja prijateljica, ki je bla na obisku. Very creepy, takrat!

Pol pa še ona uno: Shocked A nisi ti že enkrat točno tu sedela ko sm js not prišla?!
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: Deja-vu! 12.5.2009 18:46
men se mi to ful pogost dogaja, al pa da sm že kdaj prej sanjala o tem dogodku. enkrat sm sanjala da sm sanjarla v postli in neki razmišljala, pol sm pa dožvela deja-vu in pol naprej razmišljala o deja-vuju. in pred kratkim se mi je to res zgodil (sm ležala v postli (pač uno k si na pol zbujen, ampak ne bi še vstal) in razmišljala o nekih stvareh, doživela deja-vu (ne vem več zaradi česa), naprej razmišljala o deja-vuju in pol sm se kr naekrat spomlna da sm to sanjala že pred ful cajta
msf
js.js.in.js • Od: 15.4.2009 • Prispevkov: 26
Re: Deja-vu! 12.5.2009 20:23
Smutzy pravi:
Ja verjamem.
Kr jst dostikrat ko kej vidim, se počutm de sm isti prizor že vidla oz. doživela.
Nekje sm enkrat vidla da je to zard transa (čas, ko si hipnotiziran).
Tko da tistikrat za hip padeš u trans.
Ne vem zakaj, ne vem kako sam useeno to fuuuulkrat dožvim.
Res ful tak srhliu in močn občutk.
Drgači pa me fuul zanimajo take reči na sploh.
Tudi npr. šesti čut.
Veste kok ma to jst!
Enkrat sm že preden sme zaspala in celo pot u šulo drugo ju3 čutla, da bo ON dežuren. Pa je biu res! Jst sam o_O
Pa tudi ko čutim da bo slab dan, da se bo nekomu kej lepga zgodilo itd. se res zgodi.
Pa 1x sm frendici za hec prihodnost napovedovala.
Čist tko brez kart.
Kao neki de mam videnja Wink
Potlej jst ji tm neki "bullshitiram" pa mi reče, da je to ful možno in de so osebe kamr ustrezajo tistemu opisu kamr sm tm neki bluzla.
In menda sm ji use prou povedala xD
Zgleda de se morš čist čutit, da komu napoveš prihodnost =P

Papa <333

kaj si mogoč riba po horoskopu??
kr jst mam tud fulll intuicije in nasploh ribe mamo fulll intuicijo dobru razvito. Jst tmu pravm ribja intuicija Razz

Drgač pa ja vrjamm u deja-vu in se mi je tu tud že pounokrat zgodilu...
lp
karmyca99 • Od: 10.5.2009 • Prispevkov: 37
Re: Deja-vu! 12.5.2009 20:45
zmajcy pravi:
men se mi to ful pogost dogaja, al pa da sm že kdaj prej sanjala o tem dogodku. enkrat sm sanjala da sm sanjarla v postli in neki razmišljala, pol sm pa dožvela deja-vu in pol naprej razmišljala o deja-vuju. in pred kratkim se mi je to res zgodil (sm ležala v postli (pač uno k si na pol zbujen, ampak ne bi še vstal) in razmišljala o nekih stvareh, doživela deja-vu (ne vem več zaradi česa), naprej razmišljala o deja-vuju in pol sm se kr naekrat spomlna da sm to sanjala že pred ful cajta
msf

men se je tut to nardil pa wenkat sm kr sanjala da bo tadej si neki polomu (moj sošolc) in si je res prst Razz Sad Rolling Eyes
alenkaplos
Re: Deja-vu! 16.8.2010 20:15
Sami si ustvarjate dejavu si rečete moram imeti otroke in res jih imaš namesto da si ne bi zastavila cilja in bi ga imela iz radosti
lowe • Od: 7.2.2010 • Prispevkov: 24
Re: Deja-vu! 16.8.2010 20:40
kai je sploh to deja-vu??? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
alenkaplos
Re: Deja-vu! 16.8.2010 20:45
To je ko prideš nekam in se ti zdi že vse znano
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: Deja-vu! 16.8.2010 20:56
ja to je ubistvo to o čemer govori dokumentarc the secret pomoje xD
mislm če ful neki mislš o eni stvari pa si res ful žežliš pol se tut zgodi Smile
Re: Deja-vu! 16.8.2010 20:59
Ja to je to in vi si želite sam froce in sex zato boste dobili običajen dejavu
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Deja-vu! 16.8.2010 21:06
to je zato ker ti ena polovica možganov dojame nek dogodek prej kot druga. zato se ti zdi da si to že vidu.
alenkaplos
Re: Deja-vu! 17.8.2010 11:13
Ja to je res ko boste prišli v nebesa boste mislili smo že tam
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: Deja-vu! 17.8.2010 19:58
alenkaplos, ne mi zamerit, ampak ti ne veš, kaj govoriš. deja vu ni to, da ti vidiš svoje otroke v sanjah in jih čez 15 let "doživiš", ampak o deja vu-ju govorimo, ko npr. prideš v neko trgovino, kjer še nisi bil, in se ti zdi, da si tam že bil. ali pa sanjaš, da bo na pikniku nekdo nekaj vprašal in se bo potem nekaj zgodilo, nato pa se čez par mesecev to dejansko zgodi. ali pa se ti v neki situaciji zdi, da se bo npr. zgodilo neki slabega ali pa da bo nekdo nekaj rekel, in se to potem dejansko zgodi. tko da prosim, če lahko nehaš s temi tvojimi forami, da si utvarjamo otroka in nebesa in kaj ti jst vem še kaj. in ne moreš rečt, da si ustvarjamo deja vu namesto ciljev, ker to sploh ni povezano, pa preberi si, kaj je napisala karmyca99 in mi razloži (po tvoje), da njeno "doživetje" ni bil deja vu, ker po tvoje si je ona zastavila cilj, da se bo sošolcu neki zgodilo.
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: Deja-vu! 17.8.2010 20:37
vrjamem. to pa zto k se mi je že velikokrat zgodil :S res je prou čudno..Very Happy

mam eno uprašanje: to se vsakemu dogaja al? o.O
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Deja-vu! 17.8.2010 21:00
meni se še to nikoli ni zgodilo..(: verjamem pa da obstaja.. moja kolegica je to parkrat dožovela.. jas pa nikoli.:/ xD
Re: Deja-vu! 17.8.2010 21:23
aha a pol smoo mi drugi mal nori?! ker to zame 100% velja :S
pa tud drgač sm mal ''nora'' :/
AnCHiiKa • Od: 13.7.2010 • Prispevkov: 190
Re: Deja-vu! 17.8.2010 21:26
men se je to že vačkrat zgodl...mal čudn občutk...
Re: Deja-vu! 17.8.2010 21:32
AnCHiiKa pravi:
men se je to že vačkrat zgodl...mal čudn občutk...

mhm men tud Very Happy..pol paa že čakam kaj bo kdo drug nrdu (npr. kaj bo reku) ahh..grozno je o.O
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: Deja-vu! 17.8.2010 21:35
alenkaplos .... ženska, ka teb ni jasno??? kr naprej neki bluzš o sexu, spolnosti, kok mladi sam na to mislmo.. halo??? kje maš pamet? kok p ti misleš d si na svet pršla? a te je štorkla prnesla al kok? -.-'
skor na usaki temi začneš bluzt o sexu.. a? a zdej naj usi nehajo sexat sam d boš ti zadovolna? otroke bojo p štorkl prnesle an? dj, skuliraj se...
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: Deja-vu! 18.8.2010 13:25
alenkaplos pravi:
Dobro vem kaj je dejavu in vem da me ni štorklja prinesla, vem kako se delajo froci. Ne veste pa tega kateri ptič vas pride istat ugani kateri orel orel bo prišel po tebe Ne pisat sam o štorklah pišite tudi o orlih

teb resno ni pomoči... Laughing
alenkaplos
Re: Deja-vu! 18.8.2010 13:58
Sej tud teb je ni dejavu
loXX • Od: 16.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: Deja-vu! 18.8.2010 13:58
men se je tudi to zgodilo že večkrat...
naprimer u šoli enkrat: tko se js in moja sošolka usedeva in pol sm ji sam za hec rekla: " ej zdej nas bo ta in ta nekej vprašala in jo nobena ne bo razumela"....in pol se je lih to zgodlo xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.