karta za trolo.help ;P

nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
karta za trolo.help ;P 20.8.2010 21:47
hello hello Very Happy
spet jst Wink
no jst grem zej u sš in bi rabla karto za trolo..pa jst ful nimam pojma o takih stvareh pa me zanima kam grem to delat pa če se za šolo da delat mesečno al letno karto...pa se pr mesečni pol fila usak mesc...pa kok prbližn stane to pa tko no..čim več če bi mi lahko povedal kr jst nimam pojma haha
Re: karta za trolo.help ;P 20.8.2010 23:15
a misleš nabaut urbano?? stane 17 eurou--šolska in pač se furaš kokr češ...seveda mesečna..
Ko kupš letno maš baje popust..
Jst grem zej u drug letnik in že en let uporablam urbano kartico; enkrat me je zafrkavala k je bla počena in sm mogla jt novo delat in sm plačala 10 eurou za novo >.<
drgač maš pa na strani od llpja pumoje use pojasnen, kako kaj in zakaj;... xD
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: karta za trolo.help ;P 21.8.2010 0:03
ja to je za lj ne.. drgač je zlo simpl.. greš na lpp na celowški.. sj mislm d je še en .. in greš do une modelke pa jo prašaš..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.