Ko sem z njim je super, sam drugi pravijo da ga ne zanimam• Leyci113
• Od: 9.2.2010
Ko sem z njim je super, sam drugi pravijo da ga ne zanimam
19.8.2010 15:13
Hei...
Mam 1 problem No je pa takle: Mam fanta,z katerim sem full srečna on pa z mano. Pač rada se mama,sam da mi ena kolegica teži,da on sploh neve da me ma rad in da mu nisem všeč... Ko je z mano pa je čist normal tip,vse fino fajn...drugi pa mi pravijo,da ga ne zanimam Mi lahko kdo svetuje kaj naj naredim,ker sem čist na tleh pa nebi ga rada izgubila,ker ga mam preveč rada HvaŁa vsem za pomoč • nejchula
• Od: 30.6.2009
Re: Ko sem z njim je super, sam drugi pravijo da ga ne zanimam
19.8.2010 15:21
najbolš da se pogovoriš z njim in mu poveš kaj si slišala od drugih če je to res in tko...pogovor je najbolš no_________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
19.8.2010 15:33
najpri se pogovor z njim.. potli pa pač se morš pogovort še s frendicami in ostalimi usebki, zakaj so tacga mnenja.. in tako dalje. • Leyci113
19.8.2010 15:50
nejchula pravi:najbolš da se pogovoriš z njim in mu poveš kaj si slišala od drugih če je to res in tko...pogovor je najbolš no
HvaŁa ti • Leyci113
19.8.2010 15:54
BloodyKitty pravi:najpri se pogovor z njim.. potli pa pač se morš pogovort še s frendicami in ostalimi usebki, zakaj so tacga mnenja.. in tako dalje.
HVAŁA TI • Lalala3
• Od: 21.7.2010
20.8.2010 11:59
Ja no...pomojem bi se mogla tut pogovort prvo z nim kr ludje so tut ljubosumni al ti ne prvoščjo. Povei mu kai pravijo drugi in upraš če je to res - pol pa boš vidla kko bo (:
Srečno.^^ • Eay
• Od: 25.4.2010
20.8.2010 13:36
nejchula pravi:najbolš da se pogovoriš z njim in mu poveš kaj si slišala od drugih če je to res in tko...pogovor je najbolš no
se strinjam:) drgač je pa itak pomembno kakšn odnos imata vidva sama..kot pa to kaj drugi govorijo..ker nekateri so sami ljubosumni ..pa bi pomoje velik kdo hotu da npr.nista skupi • Leyci113
20.8.2010 21:40
Lalala3 pravi:Ja no...pomojem bi se mogla tut pogovort prvo z nim kr ludje so tut ljubosumni al ti ne prvoščjo. Povei mu kai pravijo drugi in upraš če je to res - pol pa boš vidla kko bo (:
Srečno.^^ saj če ga vprašam če je to res,pa mi napiše da ni,pa da me ma rad,pa da mu naj neham težit Danes je vse kolega/kolegica tudi mene v ku**c poslal res nevem kaj nardit • Leyci113
20.8.2010 21:54
Eay pravi:
nejchula pravi:
najbolš da se pogovoriš z njim in mu poveš kaj si slišala od drugih če je to res in tko...pogovor je najbolš no
se strinjam:) drgač je pa itak pomembno kakšn odnos imata vidva sama..kot pa to kaj drugi govorijo..ker nekateri so sami ljubosumni ..pa bi pomoje velik kdo hotu da npr.nista skupi najin odnos je dober sem ugotovila ja,da bi naju radi z lažmi narazen spravli,sam da se zaradi teh laži kregama |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.