pomoč za sredno šolo :)• KaTTiexD
• Od: 4.7.2010
pomoč za sredno šolo :)
19.8.2010 12:22
haj no zj tko je. jz sm že doug nazaj razmišlala kwa bi bla po poklicu, in mi je na misu pršlo, da bi bla urednica revije. in poj da bi bla fotografinja, in poj sm se s5 udlučila da bi bla urednica revije. in poj da spet ne. mislm nism bla 100%. z frendico sva se pa uzadno lih neki o tem zguvarjale, in je ona tut umenila da bi bla to an xD. in pač ja. zj sm se udlučila da bi bla, ker mi je ta služba ful ušeč, pa skor 1 let bo od tega kr to razmišlam. a bi šla za ta poklic lahko na ekonomsko gimnazijo in srednjo šolo? hvala za odgovore • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
Re: pomoč za sredno šolo :)
19.8.2010 13:05
čaki mal, zgubla sm se. xD
kaj hočš bit zj. fotografinja al urednica revije.? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
19.8.2010 13:42
ja, lahko greš na ekonomsko gimnazijo in nato naprej študirat to tvojo smer..
gimnazijo bi ti topleje priporočal, ker boš lažje sprejeta na faks, kot pa iz srednje šole.. • KaTTiexD
19.8.2010 16:03
BloodyKitty pravi:čaki mal, zgubla sm se. xD
kaj hočš bit zj. fotografinja al urednica revije.? urednica revije hh. • KaTTiexD
19.8.2010 16:04
Jok3r pravi:ja, lahko greš na ekonomsko gimnazijo in nato naprej študirat to tvojo smer..
gimnazijo bi ti topleje priporočal, ker boš lažje sprejeta na faks, kot pa iz srednje šole.. aha, hvaala • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
19.8.2010 16:22
Jok3r pravi:ja, lahko greš na ekonomsko gimnazijo in nato naprej študirat to tvojo smer..
gimnazijo bi ti topleje priporočal, ker boš lažje sprejeta na faks, kot pa iz srednje šole.. Laž. Po končani srednji greš opravljat maturitetni tečaj, ki traja eno leto. Po opravljenem tečaju imaš enak status (po mojih informacijah) kot tisti, ki je opravil maturo v gimnaziji. Tako imaš v petih letih maturo + neki poklic, ki sicer ni bogvekaj, je pa vseeno boljše od opravljene same gimnazije. • tadejaa
• Od: 5.9.2009
19.8.2010 16:57
KaTTiexD pravi:haj
no zj tko je. jz sm že doug nazaj razmišlala kwa bi bla po poklicu, in mi je na misu pršlo, da bi bla urednica revije. in poj da bi bla fotografinja, in poj sm se s5 udlučila da bi bla urednica revije. in poj da spet ne. mislm nism bla 100%. z frendico sva se pa uzadno lih neki o tem zguvarjale, in je ona tut umenila da bi bla to an xD. in pač ja. zj sm se udlučila da bi bla, ker mi je ta služba ful ušeč, pa skor 1 let bo od tega kr to razmišlam. a bi šla za ta poklic lahko na ekonomsko gimnazijo in srednjo šolo? hvala za odgovore še ena opcija; delaj obe šoli skup. strokovne predmete boš pač delala v roku popraucev |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.