Se naličite za v šolo in kako?

1 | 2 | 3 | 4 | >>
rhino • Od: 29.10.2008 • Prispevkov: 15
Se naličite za v šolo in kako? 6.12.2008 23:38
Zanima me, če se zmerom mažete za v šolo in kak to zgleda, kolk se namažete. Da mau primerjamo, pa to. Pa ktera ličila uporabljate? Pa če si lakirate nohte, pa kolk se pudrate? Pa mogoč najljubši parfum, al pa deo oz, kaj trenutno uporabljate?

Jst ponavad uporabljam samo svinčnik pa maskaro- namažem samo trepalnice pa znotraj črto potegnem, več pa tut ne. Ponavad use od manhattna kupim, se mi zdi še najboljš.
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: Se naličite za v šolo in kako? 7.12.2008 16:54
ja jst se vedn namažem za u šolo.
uporablam črtalo za oči,eyeliner,senčilo,maskaro(vse v črni barvi)
pudra ne uporabam, učasih sam mal korektor
šminko uporabljam redko (odvisno od tega kok se namažem-če paše zravn), drgač pa bleščeča labela al pa glos sta pr men vedn prisotna

no to je to Razz
LiL`Piaa • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 40
Re: Se naličite za v šolo in kako? 7.12.2008 17:47
Am.. jas se tut vedno namažem za v šooLo. z maskaro, eyeliner & obvezno gLos.. xP Pa parfum tut jaa.. Very Happy
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: Se naličite za v šolo in kako? 7.12.2008 17:48
no js se pa obvezno usak dan namažem. (barvica, eyeliner, maskara, pa učasih še mal pudra sam redko). drgač pa mam barvico od manhattna, maskar mam mal več pa mam različne proizvajalce, puder pa od maxfactorja =) drgač se pa še pol z labello namažem =)
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Se naličite za v šolo in kako? 7.12.2008 20:45
js se tut usak dan namažem...maskara, barvica (črna barva), senčilo(tmne barve), parfum itak pa labela pa lip gloss...pudram se pa ponavad ne...
nohte mam skos nalakirane, največkrat tmna rdeča.. Very Happy
FrEaKx3 • Od: 20.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: Se naličite za v šolo in kako? 7.12.2008 22:03
jes sm tut obvezno..usak dan namazana..tut za u šolo...drgač pa sam črta z črno batvico pa maskara....punavad zazlične ferme upurablam pa iaa valda nuinooo usak dan svetleč lip gloss pa deo al p parfum...to ie p to...pudra p ne upurablam..
SaBiii • Od: 10.10.2008 • Prispevkov: 59
Re: Se naličite za v šolo in kako? 10.12.2008 20:10
Ja Js sm tut zmer namazana za u šolo.. pač maskara pa barvica za učke(črta ud uznotri), pa tut kako senčilo, z glosom se namažen velikrat al pa s kako labelo..drugač pa s pudrom se ne mažem glih.. upurablam pa ud Manhattna al pa ud MaXfactorja Razz Very Happy
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: Se naličite za v šolo in kako? 10.12.2008 21:03
emm..ja jest se punavad..namažm za u sql..s pudram..sam ne preveč..drgač pa z zelenkasto srebrno barvicoo..pa maskaro =D toj pa to .. Razz
barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: Se naličite za v šolo in kako? 11.12.2008 1:50
aiooii...blagor vaam!! Sad **** če nas u sql vidjo da mamo nalakirane nohte al pa smo namazane si boga... Confused mislm sj smo že mel s starši razgovore pa to da bi pač dovolil ampak so pol nekak prepričal tut tastare da ne smemo bit namazane... Mad ei res blagor vam...

fsm-te
Sashie • Od: 6.12.2008 • Prispevkov: 22 • Kraj: Ljubljana
Re: Se naličite za v šolo in kako? 11.12.2008 21:17
ojojojoj! O_O

kaj se ga tok pacate punce?

jz sm redko kdaj namazana ful v soli,
ponavad samo trepalnce.

ce se mi res da, si da eyeliner na veke in to je to.

drugo je pa k grem vn.(:

učasih si dam črn senčiu, pudr, črno obrobm oči.
pa glos. (:

ampak najveckrat sm namazana u stilu 50'ih . ^^
(to ko grem vn. ^^ )
Laurii • Od: 12.12.2008 • Prispevkov: 6
Re: Se naličite za v šolo in kako? 12.12.2008 15:57
am ja jz sm tut vedno namazana..zdej hočjo u sql prepovedat de bi se babe mazaLe..pa oni magari nej prepovejo sam jz se om useen mazaLa...itaq si sam trepalnce namažem pa eyeliner od uznotri pa pol tuš pa učas mal senčila....pudra ne uporablam ko mam lepo kožo ko mam enih 100 maž p krem tak de je to ok...nohte mam pa namazane sam s svetlečim lakom takim brezbarvnim..uporablam pa use od niveje (nivea) pa od maxi-ja.. Razz Razz Razz Razz Razz
Morena • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 33
Re: Se naličite za v šolo in kako? 12.12.2008 16:36
Puder MF Miracle Touch pa eyeliner na veki.
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: Se naličite za v šolo in kako? 14.12.2008 2:19
[quote="barby999"]aiooii...blagor vaam!! Sad **** če nas u sql vidjo da mamo nalakirane nohte al pa smo namazane si boga... Confused mislm sj smo že mel s starši razgovore pa to da bi pač dovolil ampak so pol nekak prepričal tut tastare da ne smemo bit namazane... Mad ei res blagor vam...

fsm-te[/quote

hajoooj to more bit pa bed Sad sam kaj ma folk od tega da ti prepovejo to? sej pač si kakršn si :/ tvoja odločiteu če boš iz sebe naredu maškaro al pa kakorkoli že si to predstaulajo...
Neeeja • Od: 4.2.2009 • Prispevkov: 20
Re: Se naličite za v šolo in kako? 6.2.2009 22:34
omg da prav prepovejo da ste namazane. :[ to je ja čist vaša stvar, neum zaka bi se vtikovali v vašo osebnost. na beed. Neutral
drgač pa maskara pa puder, to je uporablam. Sam to ko grem v šolo pa vn,če sem doma nikol ne. Nohti pa prozorn lak al pa včasih če se mi zrola če kaka druga barva. Smile
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Se naličite za v šolo in kako? 10.2.2009 15:36
prepoved farbanja?? Shocked o shit.
js bi umrla.
hmm jst večinoma maskaro uporablamm
in črno barvico da malo poudarim očkee
učasiih tud s kšnimi živimi senčili sprobavam..
pudra ne uporablam skor nikol - zkaj pa bi dolker mam še lepo kožo... Confused se bomo pudrali ku bomo stari xD
hmm.. nohtkiiiiiii waa obvezno dougi <33 učasih french, učasih pinki x)
waa to je moja strast nohti <3 xP
in ljubim ličenje, tud drugi me kdaj prosijo če jih kdaj naličim
in zmiri jim je ušeč. baje da dobro farbam... & i love doing it
xD
Re: Se naličite za v šolo in kako? 11.2.2009 14:46
Ker mam lepe oči v barvi jantarja z črnimi obročki, furam rada egipčanski stil.
Eyeliner na zgornji veki pa malč podalšan gor na senca.
Ful se mi zdi da mi lepo izpade.
Pundram se ne, ker mam lepo kožo, puder pa samo maši pore.
Ničesar na ustnicah ne prenesem, zato si jih zjutraj, ko si umijem zobe fina poščetkam, da odstranim odmrlo kožo. Zgleda čist lepo, pa še mal barve dobijo.
Parfuma pa čist mal, ker ne prenesem tistih, ki se "kopajo" v njih. Sploh pa ne na tipih. Raj vidim, da diši po "sebi", kt pa da diši po "pedrih".
Mr. Green
OnlyMe • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 15
Re: Se naličite za v šolo in kako? 12.2.2009 19:25
ja no js se pa usak dan drugač namažem...
mam sicer modre oči Smile
če mam kej modrga oblečen si veke namažem z modro (na začetku z bol svetlo modro in proti koncu z bol temno...tko da lepš pride) če mam pa kej rdečga pa itak niam rdečih vek ampak uporabim rjavo (zlo lepo poudari modre očke) al pa si z eyelinerjem narišem lepo malce debelejšo črto Smile . pudra neuporabljam ker imam kr okej kožo, če pa že mam kak mozol mi pa res dol visi Very Happy uporabljam rdečilo za moja lička , da nism dlih taka navadna xD
ehmm ja za ustnce mam lipglos al pa najbolš labelo. Lak za nohte ne uporablam ker se mi ful cepjo pa sploh dovgih nemorn met, hudič en....
nwm kake proizvajalce mam Very Happy kar mi je kul kupim Smile seveda bolj znane ne pa iz .... ''hoferja'' česploh majo tm mejkap RazzRazzRazz

čaww Smile
larcy • Od: 12.2.2009 • Prispevkov: 5
Re: Se naličite za v šolo in kako? 12.2.2009 19:46
jes se sploh ne mažm Very Happy
no se u bistvu s korektorjem sam tkrt k mam kšn muzol al pa podočnake Mr. Green Shocked
tko d .... čist brezveze da se s tem ukvarjaš Smile
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Se naličite za v šolo in kako? 14.2.2009 19:04
tut jst se ne mažem.
Razlogi so čis preprosti :
*res rajš 15minut dl spim, ko pa da se nališpam
*zdi se mi da je to sam delanje odraslih. Men je fajn, da zgledam mlajša ubistvu?
*uničuje kožo .-haha. aveste kok boste zgubane ud sega teg.pff
*škoda keša .-za ta dnar grem rajš u kino s kolegi in to je to ja (:
*a mate res tok mal samozavesti? hahaha a rabte neki umetnga da se počute lepe, pa neki? na kirmu nivoju ste <_<

drgač pa ja, se več ko pou mojih sošolk maže in me ne mot. Sam zdi se mi da je to res bedarija in niti fantom ni ušeč če so punce neki namazane na povno
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Se naličite za v šolo in kako? 14.2.2009 22:56
Jz se tut mažeem. Pa ne zto da bi zgledala odraslo ampk pač ker mi je to lepo.
Ta svet je pač tak. Tko k se folk trudi da ne bi nosu hlač do popka pa umazanih čeuleu (nočem nobenga užalt, se opravičujem č je komu bet), tko se nm zdi makeup lep.
Ampk je lep dokler zgledaš urejeno. K začneš pretiravat s kilo pudra, 3 barvami, 3milimetersko črto eyelinerja in umetnimi trepalncami...takrt si pa maškara oz. emo kokr si praujo Very Happy (se spet opravičujem, sam tko pač je.) In men se ne zdi nč narobe z makeupom. In tut ne gre za pomanjkanje samozavesti. Ker dejansko za bl upadliv makeup morš met kr jajca. Sam o tem bi se dal še razpredat.
Sicer pa se mi zdi da če se začneš mazat pr 20ih al neuem gdaj nj bi se po vašem, še nimaš izkušenj in zgledaš bl smešn kokr pr 13ih. Pa še v teh 7 letih loh mirno ugotoviš kaj ti najbl paše kar se tiče proizvajalca, barv, nanosa, oblike in usga pač.
Kokr komu odgovarja.
Ahh pa, glede nivoja...no, mislm da nj bi bla človeška rasa po ush teh letih dost razvita da se ne deli na nivoje. sam očitno nm še dost manka. Tko k bi loh že doumel da punce NE delamo usga sam za tipe, ker tega pač niso vredni!
Have a nice day!
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Se naličite za v šolo in kako? 15.2.2009 11:05
Juliet013 pravi:
Jz se tut mažeem. Pa ne zto da bi zgledala odraslo ampk pač ker mi je to lepo.
Ta svet je pač tak. Tko k se folk trudi da ne bi nosu hlač do popka pa umazanih čeuleu (nočem nobenga užalt, se opravičujem č je komu bet), tko se nm zdi makeup lep.
Ampk je lep dokler zgledaš urejeno. K začneš pretiravat s kilo pudra, 3 barvami, 3milimetersko črto eyelinerja in umetnimi trepalncami...takrt si pa maškara oz. emo kokr si praujo Very Happy (se spet opravičujem, sam tko pač je.) In men se ne zdi nč narobe z makeupom. In tut ne gre za pomanjkanje samozavesti. Ker dejansko za bl upadliv makeup morš met kr jajca. Sam o tem bi se dal še razpredat.
Sicer pa se mi zdi da če se začneš mazat pr 20ih al neuem gdaj nj bi se po vašem, še nimaš izkušenj in zgledaš bl smešn kokr pr 13ih. Pa še v teh 7 letih loh mirno ugotoviš kaj ti najbl paše kar se tiče proizvajalca, barv, nanosa, oblike in usga pač.
Kokr komu odgovarja.
Ahh pa, glede nivoja...no, mislm da nj bi bla človeška rasa po ush teh letih dost razvita da se ne deli na nivoje. sam očitno nm še dost manka. Tko k bi loh že doumel da punce NE delamo usga sam za tipe, ker tega pač niso vredni!
Have a nice day!

se strinjam. sm že hotla napisat
si ti že use povedla.
js se mažem kr mi je to ušeč.
ušeč mi je da mam poudarjene očke.
Re: Se naličite za v šolo in kako? 15.2.2009 14:32
vam povem da velik več punc lepš zgleda brez lišparije. No sj če je tk u izi namazana še gre, mogoč ji celo bl paše sam nektere se pa tk namažejo da kr glava peče. Mažejo se iz obupa pol pa mislijo da so lepe. Sj je pa tko ko pravjo ka ji nuca puder, če pa punčka zala ni.
Re: Se naličite za v šolo in kako? 15.2.2009 15:41
Like i said under..newemkajže (:

pa Jul..newm kaj, ja ubistvu se mažeš da bi bla lepa. Da bi bla fantom ušeč. in to je naravno, da hočš bit. Zato pa tut ne nosš hlač to popka, raztrganih majc itd.
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Se naličite za v šolo in kako? 15.2.2009 20:41
Juliet, ja, Pa okej, mogoč se mažem da bi bla lepa, ampk ne za tipe. Usaj ne samo in zgolj za njih. Mazanje, oblačenje...pač use v mejah normale.
Sej men je usen, usak ma svoj odnos do tega in usak nj se maže al pa ne, sam mal me je zmotil k sm dobila občutek da ns maš za neumne finoče k poskušajo bit lepe za tipe s tem da se spreminjajo v lutke v izložbah. Mogoče se motm, ampk pač občutek.
Se pa strinjam s tabo da bi blo fajn mau dle spat Smile Embarassed
Uglaunem, nima veze, uživejte. Smile
Re: Se naličite za v šolo in kako? 15.2.2009 20:50
ah ne. Nimam vas za finoče in to. Ker usak ma svoje fore. (: to da je mazanje neumno je pa sam moje mnenje. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.